Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryteria ktore powinien spelnic potencjalny partner

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy wazne jest dla was wyksztalcenie partnera np jesli jestescie na jakims stanowisku po studiach t moglibyscie sie zakochac w kims bez studiow ale w kim kto bylby zaradny i w waszym typie no i mial z******ty charakter?

Gość gość
pytasz głupich studentek ,a może mgr o których pisał ktoś ze prosza sie o zatrudnienie one są najbradziej zdrowo rozwiniete, nie potrafią rcjonalnie myśleć i maja straszne problemy z włożeniem rolki do kasy fiskalnej potrafią sie z tymborykać cały dzien ze łzami woczach. Dzisiaj studentka ma poziom nastolatek z gimnazjum bez urazy,Kto pracował mial znimi do czynienie ten zna ich cieżki umysł .

Gość gość
duzy i gruby k***s

Gość gość
"13.11.13 " x zmienisz zdanie jak taka głupia studentka przyjdzie do ciebie z Urzędu Skarbowego :)

Gość pesymistyczna
Ja bym mogła się zakochać byleby średnie miał ukończone , jeśli nie podjął studiów a zaczął pracować to jego sprawa... Sama studiuję , ogólnie większość uczelni produkuje bezrobotnych więc to czy po studiach czy nie , nie ma dla mnie znaczenia. Byleby znał podstawy jakieś i ukończył szkołę średnią tak jak napisałam wyżej.