Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannnnna

Okrutny sierociniec filmik jak tak mozna

Polecane posty

Gość gość
to dlaczego te dzieci są w sierocińcu, gdzie te święte anty aborcjonistki, niech wezmą do siebie te dzieci na wychowanie, a nie tylko umieją mielić ozorem,

Gość hannnnna
aborcja aborcją ale to nie usprawiedliwia tych bab, przeciez do c***a one tam pracuja , jak im to nie pasuje to dowidzenia , niemoze tam byc ktos z normalnym podejsciem do dzieci? jak tak mozna robic, to trzeba byc potworem nie czlowiekiem.. biedne dzieci, ciekawe co one czuja , sa same bez rodzicow i jeszcze tak traktowane i bite..

Gość gość
mozecie mi napisać co jest tam pokazane ? boje sie na to patrzeć bo poniżej nie mogę spac :(

Gość hannnnna
jak traktuja dzieci, oglądnij ..

Gość Joker z batmana
nie tyle sierociniec jestokrutny co ludzie dzieki ktorym te dzieci teraz tam siedza, mowa o rodzicach tych dzieci

Gość mama24444
ja nawet nie bylam wstanie obejrzec dokonca tego filmu:(...brak mi slow...

Gość Iza2930404
na fb jest strona "okrutny sierociniec -protest "

Gość cołko prowda
Kiedyś był cały ten film w cyklu dokumentów Andrzeja Fidyka. Nawet nie wiecie jaką kasę dostaje od darczyńców zza granicy facet który to prowadzi i co z nią robi, mówimy tu o dziesiątkach tysięcy dolarów i to jest chyba w Wietnamie. Miejscowych krew zalewa, żal im dzieci i zgłaszają to ciągle gdzieś ale nikt z tym nic nie robi od lokalnych władz aż po rząd wszyscy mają to gdzieś. Opiekunki wyjątkowo liczne aczkolwiek leniwe szmaty. To jest patologia moje drogie kafeterianki, a nie to, że ktoś nie ma ślubu albo pracuje po zawodówce na kasie w biedronce :o

Gość gość
Wczoraj na tvp1 był ten film w calosci . Nie bylam w stanie ogladnac go do końca. szok!

Gość gość
Oglądnąć ???? :-o

Gość gość
to normalne u żółtków, mają taką chorą mentalność, za dużo ich jest, w chinach sierocińce to zwykłe umieralnie, zwierzęta jedzą żywcem, to co pokazali na tym filmie to tylko wierzchołek góry lodowej - im więcej ludzi tym większe prawo dżungli

Gość gość
"Wczoraj na tvp1 był ten film w całości . Nie bylam w stanie ogladnac go do końca. szok! " Ja też!!! przełączyłam jak ta wariatka zaczęła bić malutkie dziecko co leżało na podłodze razem z drugim dzieckiem i płakało. Nie patrzyłam od początku ale akurat przełączyłam w tym momencie, aż mnie zamurowało że takie rzeczy to się dzieją!!!! i że to nagrywają i puszczają w tv jak gdyby nigdy nic, żadnych konsekwencji dla ty niań od siedmiu boleści????

Gość gość
Dzisiaj na I programie znowu lecial ten film. Koszmarne szmaciska, w ogole zoltki to patologia na maksa

Gość gość
a jak te kamery nagrały to bicie dzieci? nie oglądałam od początku, ktoś je tam potajemnie umieścił?

Gość gość
nagrano z ukrytych kamer

Gość gość
Masz dziecko. Zaspokajasz wszystkie jego potrzeby. Przewiniesz, nakarmisz, przytulisz, dasz zabawki, zaiinteresujesz czymś. Po tym wszystkim chcesz zjeść glupie śniadanie. Ledwo wstaniesz od dziecka ono ryczy w nieboglosy i idzie za Toba póki znowu nie zaczniesz go tulic. Cierpliwość siada. Masz takich dzieciaków razy 20. Juz nie cierpliwość siada, ale i psychika.

Gość gość
"nie usuwaj" mówili. "oddaj do domu dziecka " mówili.

Gość gość
Bo dziecko z sierocińca to odpad społeczny, oczekujecie od obcych kobiet miłości do nich? Jak matka potrafi swoje rodzone dziecko uderzyć, jak jest nieznośne, a taka kobieta co ma ich 20 na głowie ma być milutka? :D wszędzie tak jest, w Polskich domach dziecka też, bądźcie przeciw aborcji dalej

Gość gość
"Dzisiaj na I programie znowu lecial ten film. Koszmarne szmaciska, w ogole zoltki to patologia na maksa" No ale te dzieci to tez zoltki czyli patologia.