Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODWAZYLIBYSCIE SOBIE ZROBIC ZDJECIE DO DOWODU SAMEMU I ZANIESC DO WYWOLANIA

Polecane posty

Gość gość

do fotografa ?? podobno nie przyjumja takich zdjec w urzedach bo widac ze nie profeska i tylko lustrzanka potrafi zrobic dobre bo cyfrówka zwykla nie da rady prawda to? mnie raz fotograf opieprzyl jak zanioslam do wywolania siostry fote bo powiedzial ze sam by zrobil na miejscu i po co przynioslam do wywolania

Gość gość
Cyfrówka też da radę, bez przesady, tylko trzeba mieć minimalne pojęcie o fotografii. Jak są 2 osoby to nie problem, a nawet jadna da sobie radę, ale wtedy statyw potrzebny. Podstawa to tło i odpowiednie oświetlenie. Odpowiednio przyciąć w programie graficznym i po sprawie. Ja sobie sama nie robiłam, bo nie miałam potrzeby, ale dałabym radę bo mam statyw. Robiła koleżance i było bez zarzutu. Lustrzanki nie mam, tylko taki dośc zaawansowany kompakt z manulanymi z trybem manualnym.

Gość gość
A co mu sie dziwisz, że mu sie nie spodobało, jak zapłaciłaś za to pewnie max 1zł, a on za zrobienie i wydrukowanie wziąłby sobie z 10-15 minumum.

Gość gość
nie da rady

Gość gfgdgdf
W dowodzie i prawie jazdy mam zrobione przez siebie zdjęcia, nie miałem żadnych problemów. :classic_cool:

Gość gość
nie da sie niestety taka zwykla cyfrowka tylko lustrzanka

Gość gość
nie da sie