Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jaki sposob go przekonac

W jaki sposob powiedziec facetowi ZEBY MI DAL NA FAJNE BUTY w jaki sposob mu

Polecane posty

Gość gość
a to takie normalne jest spotykanie sie na sex bez zobowiazan? I to z obcokrajowcem? Patriotycznie by bylo go pociagnac z pieniedzy skoro on MUSI bzyknac ... i tak kobieta ryzykuje wiecej, wiec niech pana tez to kosztuje

Gość gość
dlatego lepiej unikac kobiet kij stym facetem ale jak laska wykorzystuje wmiare normalnego goscia to to jest hamstwo a zazwyczaj tak bywa. ehh kobiety

wiec jak bedzie? w jaki sposbob mam go zapytac o to`?

Gość wykorzystywacze kobiet do sexu
jasne faceciki biedne-A SEKS bez obowiazan kiedy sie chce to chcialo by sie chciec,a kobiecie to nic...!!!

Gość chcieli by za darmo
oni chcieli by za darmo nic z siebie tylko brac...

Gość gość
Tez mialam takiego kochanka, on byl wlochem i mial zone. Nasza znajomosc trwala 3 lata, ja na poczatku jak glupia staralam sie przypodobac i jeszcze tracilam kase na niego, zawsze jakies jedzenie przygotowywalam na nasze spotkania. A on?nic mi nie dal, nawet glupiego kwiatka w dzien kobiet. W koncu sie wkurzylam i postawilam sie. Od tej pory zacza mi kupowac bizuterie, perfumy dawac kase. A powiedzialam mu o tym otwarcie prosto z mostu. Ze chce to i to, Skoro na swoja zone lozy, to mi chyba tez sie cos nalezy, a jak nie odpowiada to arivederczi roma i spadowa do zony. Powiem, ze na poczatku nie byl tym zachwycony, bo straszny chytrus byl z niego, ale powiedzialam, ze nie bede sie z nim spotykac za friko i koniec.

ale tak prosto z mostu mu to powiedzialas? bo ja troche sie wstydze glupio mi,nigdy wczesniej o nic go nie prosilam nie chcialam nawet...a jak powie nie? ze sie zmneinilam ?-...

Gość gość
hahahaha.... ku*wa amatorka :D r****c sie juz umie, teraz musi sie naczyc wystawiac rachunek :D

nie chcialam wyjsc na jakas k u r fe dlatego nie pytalam ,ale teraz chce na te buty

Gość zalac jedrna zgrabna pupe
jakas ty glupia naiwna!!! nigdy nie poprosilas go o prezent!!! a on sobie za darmo bzykal !!!!

Gość w jaki sposob przekonac go
i nadal nie wiem w jaki sposob mam go poprosic zeby dotarlo uzyskac rezultat !!!

Gość gość
bierzesz go do Zary i mowisz chce te buty, kochanie kup mi je.. albo otwierasz strone internetowa Zary i mwoisz daj mi na te buty kotus :D

nie zeby isc z nim do ZARY to odpada....... myslisz ze to najlepszy najskuteczniejszy pomysl?

Gość gość
weź sie do roboty a nie naciągasz faceta!

pracuje ale mi nie starcza nie moge sobie na te buty .-wydatek pozwolic teraz ,a pozniej wykupi nie bedzie juz tych butow

Gość gość
?????????????

no wiec jaki bedzie sposob recepta?

wybij sobie z tego pustego łba pomysł aby za kasę faceta kupić buty ! kupisz i pójdziesz w tych butach do innego gostka się bzykać ? nigdy w życiu NEVER i spadaj na bambus liście pompować w tych swoich tekturach na nogach !

Gość gość
wyslij linka do tych butow, jestem ciekawa co to za cudenka dla ktorych straciłas głowe ;)

nie z taka agresja..w koncu spotykamy sie na sex,wiec moge robic co chce spotykac sie na sex z kim tylko mam ochote.wiec wyluzuj facio:) nie spinaj sie

Gość do BOLKA LOLKA
do BOLKA !! A TO ZE ON wali jje c i p k e nadwyreza ja to co !!!

Gość do BOLKA LOLKA
to ze korzysta sobie z jej C I P K I nadwyreza ja ...co ty sobie myslisz to nawet na buty jej nie chce dac??

jest kilka bardzo ważnych spraw o których pamiętają faceci jak tabliczkę mnożenia , nie do końca chodzi o tak zwane wymyślone i potwierdzone przez pokolenia czarnowidzenie ale wiele spraw się spradza, czyli - nigdy nie wolno kobiecie przed ślubem kupować butów, niech sama pokombinuje jakieś kapcie, łapcie, laczki, - niech wymyśli własny styl aby się sobie podabać i innym , maszyna do szycia zwykle jest w domu ale nauczyć się nie chce , więc idzie do szmateksu poszukać kalesony za dwa złote i w tych kalesonach udaje Damulkę - żadnego ślubu w karecie podłączonej do koni dwóch, czterech, dwunastu , kareta przynosi pecha i pamiętaj o tym facecie , żadnych butów dla kobiety nie kupuj przed ślubem, sprawdzono i potwierdzono !

Gość do BOLKA BYDLAKA EGOISTY CHYTR
ty cholerny egoisto CHYTRUSIE...

Gość do BOLKA Chytrusa
a z C I P K I ------- to by sie chcialo za darmo korzystac..!!!

Gość C I P K A
co za chamy na tym Forum..

Gość gość
Powiedz mu żeby ci zapłacił, że za darmo mu nie dawałaś :D

Gość C I P K A
cwaniak chcialby z cipki korzystac a nic z siebie....

Gość W A L E N I E   C I P K I
.:)

Gość CIPKA SKARB Kobiety
Skoro on korzysta z jej skarbu- c i p k i to powinna poprosic o buty,przeciez nie prosi co tydzien..