Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaskaaaa87

dlaczego po takim menu nie chudne

Polecane posty

Gość grubaskaaaa87

Moje przykladowemenu wyglada tak" sniadanie:musli z suszonymi owocami i jogurtem naturalnym obiad:warzywa duszone,ryz brazowy lub duszony kurczak bez skory podwieczorek:jablko kolacja:pol ryby wedzonej Nie jem bialego pieczywa, produktów mącznych,nie smaze,nie jem ziemniakow,pije1,5l wody...wiec dlaczego nie chudne??? Nie moge cwiczyc ze wzgledu na moją kontuzje kolana,no ale bez cwiczen o takim zywieniu tez chyba powinnam troche schudnac a tu nic,....:(

Gość gość
Co Masz na myśli -kurczak ? 1 szt czy np. 100gr....

Za dużo ziaren i nabiału, ja na diecie paleo schudłam elegancko po tym jak po tabsach anty przybyło mi kilka kg. Nie uważam, że to jedyna słuszna droga, ale mi pomogło. Nawet nie wiedziałam jak bardzo szkodził mi nabiał, po jego odstawieniu pozbyłam się wszystkich problemów trawiennych, wzdęć itd no i mam tony energii.

Gość grubaskaaaa87
odchudzam sie już 2 dni :(

Gość grubaskaaaa87
kurczak czyli udko

Gość gość
Sorry ale w DWA DNI ?! chcesz widzieć mega efekty ....No może po 2 tygodniach ...

Gość grubaskaaaa87
ten wpis ze odchudzam sie 2 dni to podszyw

Gość gość
Nie chudniesz dlatego ze masz zle ulozone menu powinnas jesc wiecej na sniadanie ale przede wszystkim powinnas jesc wiecej tak ok 1500 kcal dziennie bo Twój organizm boi sie ze mu zabraknie pokarmu i dlatego go kumuluje na zapas a jezeli uwazasz ze 1500 kcal to za duzo to zapisz sie np. Na fitness spalisz troche i bedzie ok

Gość grubaskaaaa87
glupie wpisy to nie moje,ja odchudzam sie juz ponad 4 tyg i spadlo mi tylko0,5hg

Gość grubaskaaaa87
chce byc chudaaaa !!!!!! jak nie umiecie mi tego załatwić to spiertalać z tego topika ! :O

Gość gość
takie masz geny i bedziesz zawsze gruba przykro mi :(

Gość Chepanna
Na Twoim miejscu zrezygnowałabym w ogóle z pieczywa i ryżu- te produkty, nawet ciemne i tak są kaloryczne! A jeśli musli to na pewno bez owoców

Gość gość
mniej nabiału.. komponuj mniej kaloryczne posiłki.. I nie od razu Rzym zbudowano.. Co do ćwiczeń to wystarczy ze codziennie pospacerujesz sobie z pół godzinki dla lepszej kondycji I spalisz troche kalorii.. lepsze to niż siedzenie po posiłku.

Gość grubaskaaaa87
pieczywa nie jadam wogole,ryz ciemny ale sporadycznie,a owoc...zawsze mi sie wydawalo,ze sniadanie to najlepsza pora na cos slodkiego,,,

Gość grubaskaaaa87
robie wielkie długie kupy

Gość 1984ona
Szkoda ze nie mozesz cwiczyc, ile chcesz schudnac? i od jakiego czasu sie odchudzasz?

Gość grubaskaaaa87
odchudzam sie od ponad 4 tyg,chce schudnac ok15kg

Gość gość
ehh bez ćwiczeń będzie ciężko a spacery basen tez nie mozesz?

Gość gość
same idiotyczne wypowiedzi tu , totalnych abnegatów. Moim zdaniem byc moze, jesz za mało. Jesli jestes na serio b gruba, to powinnas jesc min 2000 kcal, podzielone na 5 posiłków. U wielu osób za małe dawki kalorii powoduja ze włacza sie mechanizm obronny i spada metabolizm ze sie nie chudnie.

Gość gość
Przecież wędzona ryba ma mnóstwo kalorii! Jeszcze mi powiedz, że codziennie wieczorem wcinasz połowe wędzonej makreli która jest strasznie tłustą rybą i 100 g to aż 15 g tłuszczu