Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmkkkkaaaaaa

jakie zabawki dla dwumiesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość mmmmkkkkaaaaaa

moj synek ma dwa miesiace. moze to i naiwne pytanie ale ja nie mam doswiadczenia z dziecmi. chce kupic malemu zabawki ale jakie? dostalam mate edukacyjna ale na razie sie nia nie interesuje. mam tez kilka grzechotek. to chyba malo. czym jeszcze moga sie bawic takie maluchy?

Gość gość
tez mam dwumiesiecznego synka i chyba jeszcze za wczesnie na zabawki, kupilam lezaczek bujaczek z zabawkami i widze ze zaczyna sie troche interesowac...ale najlepsza zabawa jest z mama,gadamy sobie,ziwedzamy mieszkanko, robinmy rowerek,giliu gliu , a kuku... i dziecko smieje sie w nieboglosy :) polecam

Taki maluszek to dopiero zaczyna obserwowac swiat, jeszcze ma czas na zabawe. Nie ma co szalec z zabawkami. U nas troche tego bylo a i tak dzieci, tak do 1 roku zycia, najbardziej interesowaly przedmioty codziennego uzytku: moj pasek, butelka plastikowa bo trzeszczy, miseczka w ktora mozna pukac itp.

Gość mmmmkkkkaaaaaa
a tak przyszlosciowo? jak bedzie mial np. 5 miesiecy? co warto kupic a czego nie?

Gość gość
grzechotki, potem coś co świeci, wydaje dzwięki. ale najfajniejsze są rzecy domowego użytku, garnek, łyzka, pilot od tv, komórka, tylko wiadomo na tym jest masa bakterii.