Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatever babe

Testować czy zająć się czymś bardziej pożytecznym

Polecane posty

Gość whatever babe

Mam PCOS, w zeszłym miesiącu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne po 6 latach przyjmowania i jutro powinnam dostać okres. Jakoś nie zapowiada się. Korci mnie żeby jutro testować, ale nie pamiętam już jakie konkretnie miewałam objawy w poszczególnych fazach cyklu zanim przestawiłam się na antykoncepcję. Nie wmawiam sobie objawów, ale mam jakieś dziwne przeczucie... Lekarz zasugerował żebyśmy z mężem starali się 6 miesięcy bez wspomagaczy, monitorowania, mierzenia temperatury itp. Nie chciałabym świrować bez potrzeby, bo nie znoszę rozczarowań. Nadzieja matką głupich? Czy warto zmarnować test?

Gość gość
zrob nic nie tracisz

Gość gość
Bzykaj się co 2gi dzień i zaskoczysz

Gość whatever babe
No i negatyw. Jestem zawiedziona, ale w sumie nie tym, że nie jestem w ciąży, tylko tym, że mój organizm jest znów rozregulowany i nieprzewidywalny. :( Już wolałabym normalny okres o czasie...

Gość gość
oczywiście że organizm jest rozregulowany. w końcu od nowa musi rozpocząć pracę, jednej zaskoczy od razu drugiej nie. kochajcie sie normalnie bez liczenia dni, wtedy kiedy macie ochote i tyle.

Gość whatever babe
okres przyszedł... 7 dni później, czy cykl "typowy" dla pcos, bo aż 34 dni. dzisiaj 6 dzień cyklu... i znów w punkcie wyjścia...