Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klimka535

czy taki zwiazek ma sens

Polecane posty

Gość klimka535

Mam 21 lat moj facet ma 43 ,w tym problem ze moi rodzice go nie toleruja ,ma swoja firme ,dom i mysle ze raczej wszystko by sie ulozylo ale moi znajomi mowia ze nie ma szans czy maja racje ?

Gość klimka535
Prosze o normalne rady

zonaty, czy rozwiedziony??? bo teraz juz wiek raczej nie odgrywa roli w związkach , jak ci z nim dobrze to co z tego???, ale jak facet jest wolny. Jeżeli żonaty to tez bym nie tolerowała ani u siebie , ani u córki.

Gość gość
Jeśli to kawaler lub wdowiec - O.K. Reszta odpada.

Gość klimka535
Jest rozwiedziony ma syna 23 letniego,tyle ze to z mojego powodu byl rozwod bo zakochalismy sie w sobie ,mieszkam u niego

Gość gość
Rozbiłaś jego małżeństwo, a teraz pytasz o sens związku? Chora jesteś?

Gość gość
o dżizas, kolejna idiotka :o

Gość klimka535
I tak z tego co wiem jego malzenstwo bylo w gruzach ,jest czuly kochajacy nie dalo sie nie zakochac,dobry w lozku nie to co te szczyle ,poprostu nie chciala bym tego stracic

Gość gość
sam fakt, że o to pytasz znaczy, że daleko Ci jeszcze do dojrzałości. a skąd my to mamy wiedzieć czy mają rację? znamy Ciebie? jego? Twoich Rodziców? nie ma dwóch takich samych związków. on jest w wieku takim, że mógłby być Twoim ojcem. Ty jesteś dzieckiem w zasadzie. czy nie było przypadkiem tak, że masz bardzo słabej jakości kontakt ze swoim ojcem? bo to klasyk psychologiczny - wiesz o tym? dziewczyny, których ojcowie nie byli tacy, jacy powinni być rekompensują sobie brak miłości ojcowskiej w związkach z dużo starszymi mężczyznami. to tylko rekompensata, wiedz o tym. to nie jest dojrzała miłość. a więc nie ma szans na stworzenie niczego trwałego.

Gość klimka535
Z moim ojcem dogaduje sie super bynajmiej do czasu gdy poznalam Fabiana ;). Uwazam ze ze starszym mezczyzna ma sie jakas przyszlosc

Gość gość
zastanów sie czy mu nie mieszasz w głowie, a potem sie rozmyslisz i spierdzielisz od niego, jak stweirdzisz , ze chcesz młodego. Ja osobiscie wole starszych facetów i wiem , ze tacy mi sie podobaja,

Gość gość
ze starszym ma sie przyszłosc , jak ona ma kase i chce sie dzielic z toba , jak sie domyslam biedna finansowo dziewczyną. Pewnie nie pracujesz i sama sie nie utrzmujesz.

Gość klimka535
Jestem pewna ze go kocham bylam z wieloma chlopakami w wieku 22-28 i zadnego tak nie kochalam jak jego,jestesmy pol roku ze soba planujemy dalsza przyszlosc

Gość klimka535
Nie pracuje co nie oznacza ze jestem biedna :)

ja on sobie ciebie kiedys nie wymieni to ok. Jezeli raz juz sie rozszedł z kobieta to nie wiadomo jak bedzie kiedys z toba. Rozwodnicy sa dziwni, czesto sie dziwnie zachowuja.

Gość klimka535
Gdybys zobaczyla jego byla zone to zapadla bys sie pod ziemie nie dziwie sie ze on tego potwora nie kochal :)

ja tam bym w d***e miała ukladanie sobie zycia w wieku 21 lat. Musiałby byc facet naprawde warty tego zeby dla niego rzucac wszystko.

ale sobie z jakiegos powodu tego potwora wziął na żone !!!!! To po jakiego grzyba z nia brał ślub, ma dziecko skoro pasztet z niej??? widocznie bardzo ja kochał

Gość klimka535
Tez mialam taki tok myslenia do czasu gdy go nie poznalam przedewszystkim nie wyglada na te 43 lata ,przystojny

Gość klimka535
Z tego co wiem to byl z nia ze wzgledu na syna bo chory na cos od urodzenia wiec mial na tyle honoru ze jej po porodzie nie zostawil

Widać, że dla Ciebie taki związek ma sens. Dla mnie to kompletnie bez sensu, ale widać, że to twój szczyt marzeń, zatem ciesz się swoim szczęściem ;)

ja mam na oku takiego fajnego faceta 45 ma teraz , ja wkrótce 30. z***biscie mnie kreci, ale po rozwodzie, tez ma brzydka żone, ale mimo , iż ona wyszła za mąż za jakiegos goscia po nim, to utrzymuja kontakty, maja córke, mi troche to nie psuje , ze on ma przeszłość juz , ja nie nie jestem po przejsciach. wszystko mi pasuje , wiek , wyglad, jest przy kasie , ale byłej żony troche nie trawie.

nie koniecznie dla kasy... ale z biednym nieudacznikiem , co nie wie jak sie pracy szuka bym sie nie chciała wiazac...

no własnie ot to!!!!!!!! Jak sobie sama ułożysz , tak sama bedziesz miała. Trzeba liczyc sie ze wszystkim w dzisiejszych czasach.

Dokładnie, wybierając faceta, który zdradza i zostawia żonę licz na tego typu szczęście jakie sobie wybrałaś(jak sobie pościeliłaś) :)