Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym żeby pierdzieli

dlaczego bohaterowie seriali nie pierdzą

Polecane posty

dlaczego nie ma takich scen, w których bohater puści bąka? :( przecież seriale są takie życiowe, jak bąki

no właśnie, dlaczego? :( dlaczego nie idą sikać lub nie powiedzą głośno, że idą srać? to samo z pierdzeniem, mogliby siedzieć przytulenia i nagle prrff, a czegoś takiego nie ma. Albo moglaby być taka sytuacja, że facet mówi do swojej ukochanej: czekaj, idę się wysrać :)

Gość szukająca_sponsora
A w "Strasznym filmie 1" na początku piekna blondynka puszcza rozmawiajac przez telefon i rozmówca to slyszy :P

no tak, ale to są seriale czy filmy komediowe, a ja mam na myśli Klan, Pierwszą Miłość, M jak miłość, Modę na sukces albo seriale brazylijskie :D

Gość gość
w serialu dwóch i pół np. była scena z głośnym bąkiem w Kiepskich cały czas ktos wychodzi do kibla

ale to w komediach, a ja mam na myśli seriale obyczajowe

Gość gość
bo "aktorzy" typu Cichopek i Mroczki nie są na tyle uzdolnieni aby grac puszczanie bąków

Gość gość
nie każdy pierdzi, jak ktos sie zdrowo odzywia, nie łączy pokarmow, to nie ma tego problemu, naprawdę

Gość gość
jak ktoś się zdrowo odżywia to nawet nie musi robi kupy i siku :)

Gość życiowy nolife
Racja! Też się tak zastanawiałem dlaczego tak jest, że te filmy takie jakieś nieżyciowe... Dlaczego np Rysiek do dzieci stale powtarzał tylko "Dzieci umyjcie rączki" a nie pyta ich np czy stolec dziś był albo czy wiatry obfite :) Przecież to zdrowe odruchy i nawet w szpitalu jak się jest to o to pytają na porządku dziennym, więc coś w tym jest. Punkt dla Ciebie autorko ;)

Gość życiowy nolife
Dodam jeszcze, że jestem zwolennikiem komedii i często mam okazję oglądać różne bąkowe "akcje" :D Chociaż bardzo ciekawi mnie jak by wyglądała np taka Katarzyna Glinka puszczająca pełnego agresji pierda, albo Agnieszka Sienkiewicz patrzącą zalotnym spojrzeniem na któregoś z serialowych chłopaków i puszczająca subtelnego bączka 😍 To by było coś ;)

Gość panandtilt
Mysle ze nie pierdza bo fabula tych seriali jest sztyczna a baki to produkt naturalny i trudno to pogodzic . Mysle ze umiszczanie scen zpierdzeniem obraloby baki z czlowieczenstwa. Wole wiec farse z kolejka do sracza na korytarzu u kiepskich .

Gość gość
bo to aktorzy, tylko udają prawdziwe życie. Myślisz, że mają coś w lodówce? Tylko światło tam mieszka. Tak samo z pierdzeniem. Puszczają cichacze.

Gość gość
w "Seksie w wielkim mieście" Carrie Bradshaw puściła bąka przy Mr. Bigu, ale potem szybko uciekła ze wstydu z mieszkania :classic_cool:, więc pierdzą aż im zwieracze trzeszczą!

Gość życiowy nolife
Bo to komedia :) W amerykańskich to już tym bardziej norma :P Niezła jest też scenka z filmu "O dwóch takich, co poszli w miasto" http://www.youtube.com/watch?v=E5cEzDeRLK0 Lałem ze śmiechu jak to widziałem :P

Oglądałam dzisiaj Pierwszą Miłość i zastanawia mnie dlaczego wymyślili, że Szymon ma gorączkę o Marysia się nim zajmuje, a dlaczego np. nie rozwolnienie. Przecież to naturalne, a później jak mąż/żona dostanie sraczki, to współmałżonek będzie myślał o rozwodzie, bo w serialach nie pokazali jak się wtedy zachować :(

Gość życiowy nolife
Dokładnie. Albo jak się któremuś bąk wymsknie, to stwierdzą, że to brak szacunku dla współpartnera i też pozamiatane

Pewnie za dużo seriali oglądają, więc taki bąk puszczony przez partnera jest dla nich szokiem :D

Gość gość
Podnoszę bo dobre.:classic_cool:

Gość życiowy nolife
Albo załamka i wielkie rozczarowanie miłosne. I potem kumpel się zwierza drugiemu: - "Ooo stary nie uwierzysz co mnie wczoraj spotkało. Moja Aśka przy mnie pierdneła! Jak to możliwe? Przecież jest taka ładna i pochodzi z dobrej rodziny! 6 lat razem a tu w jednym momencie moje życie legło w gruzach:o " - "Współczuję ziom, Nie wiem co bym zrobił gdybym się dowiedział że moja pierdzi. Chyba bym poszukał innej :D

Gość gość
Generalnie telenowele stanowią często nieznośną syntezę idealizmu i iluzji. Cech**e je ucieczka od naturalizmu a to uważam za duży błąd.:classic_cool:

Gość gość
a czy chciałabyś żeby przy tobie ktoś pierdział?? raczej nie to obleśne generalnie i nikt by tego oglądać nie chciał takze

No, ale dlaczego pokazują jedzenie, picie, spanie, uprawianie seksu, chlanie alkoholu i kaca, a o sraniu i bąkach już nikt nie pamięta? :(

Gość gość
Podstawowym błędem budowania fabuły jest ucieczka od istotnych faktów biologicznych. Nie ma bohaterów jacy przykładowo siedząc w biurze lub domowym fotelu i rozprawiając o jakichś tam kontraktach,projektach czy uczuciach odchylali się czasem w charakterystyczny sposób by puścić salwę z tylka...nie ma też scen gdzie jakieś śliczne dzierlatki w przerwie między rozmowa o pierwszej randce a kubkiem kawy nie przerwałyby sobie tekstem "ups...ale się zyebauam...kochani otwórzcie okna bo będzie pogrom!"....:classic_cool: Nie ma.Takie są smutne fakty.Nie ma a to duży błąd.:classic_cool:

Gość gość
Tak ci się tylko wydaje. Jesteś ograniczona.:classic_cool:

W serialu jest wiele sytuacji, w których bohater może puścić bąka, chociaż wtedy jak jest sam. To naprawdę oswoiłoby ludzi z oddawaniem gazów :D

Gość gość
oblesna jesteś :o pewno sama pierdzisz okrutnie i jeszcze uważasz to za coś fajnego. może wschód po tym też lubisz!? Fuuu ;(

wschód po tym? :D nie wiem o co Ci chodzi dziewczynko, późno już, idź spać, bo jutro rano do szkoły :D Ty niby nie pierdzisz? :D

Gość gość
No właśnie. Chociażby jak są sami w pokoju. Powinni od czasu do czasu kreować takie sceny gdzie bohater beka lub pierdzi albo grzebie se w kroku...nie bójmy się tego.Mamy prawo tego żądać od mediów.:classic_cool: