Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym żeby pierdzieli

dlaczego bohaterowie seriali nie pierdzą

Polecane posty

Gość gość
*smród miało być nie wschód

smród-wschód, ''drobna'' literówka? :D A może ktoś nie ma ochoty oglądać scen erotycznych albo momentów, w którym bohaterowie się upijają do nieprzytomności? A jakoś praktycznie w każdym serialu się pojawiają takie momenty.

Gość życiowy nolife
I dobrze! Przynajmniej zdrowy tryb życia prowadzi, a niepuszczone gazy unoszą się do głowy i tam rodzą się posrane myśli :-P A dobry bąk nie jest zły! ;-) Od razu lżej na duszy i pośmiać się też można tylko trzeba mieć dystans do siebie :-)

Gość gość
Brakuje też scen gdy dany bohater zabawia się wieczorem przed komputerem jeśli jest sam i dajmy na to odbiera telefon-"Halo Anka co się stało??Właśnie prostowałem maszt pod nasze zdjęcia z wakacji! [pod zdjęcia owszem ale innych doop-przypis.] A ha...rozumiem.Zaraz tam będę.Kocham Cię." :classic_cool:

W serialach brakuje prawdziwego życia :) Bąki spowodowałyby, że na te piękne aktorki lub aktorów patrzyłoby się jak na normalnych ludzi, a nie istoty nadprzyrodzone ;)

Gość życiowy nolife
Masz racje. Bąki górą! :-) Może na jakiś mały konkursik bąkowy się skusisz autorko? Damy czadu aż kwiatki zwiedna :-P Bo po postach mi wyglądasz na niezłą pierdziuszkę :-)

tzn. jaki konkursik? :P jestem taką pierdziuszką jak każda, tyle że ja się przyznaję ;)

Gość życiowy nolife
No i to już Cię czyni wyjątkową w tym zaklamanym i sztucznym świecie wykreowanym przez romansidła ;-)

Hah, nigdy nie pomyślałabym że to może się komuś spodobać ;) Miłej nocki z bączkami :P

Gość życiowy nolife
A widzisz, a jednak ;-) Ciekawe czy istnieje coś takiego jak miłość od pierwszego bąka :-D Ja myślę że tak. To musi być coś - zaimponować komuś pierdem :-D Albo walka 2 samców - który puści bardziej efektywnego gaza ten wygrywa serce samiczki :-P Dobra bo się rozmarzylem :-D

Gość Adek21345
Adek21345 Witam was. Pisze na tym forum ponieważ mam pewien problem z moja dziewczyna i licze ze jakies dziewczyny wypowiedza sie na ten temat . Wiec jestem z moja dziewczyna od ponad 2 lat . Ja mam 19 lat a ona 18. Wszystko jest ok ale chodzi o to ze przez ten nasz cały zwiazek nie calowalismy sie namietnie a mianowicie chodzi mi z jezyczkiem lub podbnie tylko bez . Nie wiem co moze byc przyczyna . Napewno nie jest to nie swiez oddech poniewaz dbam o higiene jamy ustnej . Gdy zawsze zaczynam rozmowe na ten temat obraza sie na mnie lub poprostu mowi zebym sobie znalazl inna jak mi cos nie pasuje . Ostatnio rozmawialismy na ten temat to powiedziala mi ze to chodzi o kogos . Jestem tak jak mowie z nia ponad 2 lata wiem ze ona mnie bardzo kocha i jest ze mna szczesliwa . Prosze pomozcie mi poprostu jest mi wstyd z tego powodu bo ciagle mysle sobie ze to z mojego powodu . Sorry ze tutaj sie wtraam ale poprostu mnie to boli..

Gość gość
dobrze że z telewizora nie czuć smrodów :P

Gość życiowy nolife
Biedny piesio ;-) Nie chwali się tym wyczynem tak publicznie, bo żyjemy w dziwnych czasach i niejeden się znajdzie, który będzie chciał Cię wsadzić do więzienia za znęcanie się nad zwierzętami :-P I pomyśleć, że tyle zamieszania o jednego niewinnego bączka :-D

Gość house45
A ja miałam kiedyś chłopaka, który mnie wygonił z łóżka bo puściłam bąka. Odeszłam od niego

Gość życiowy nolife
A to cham :-( i hipokryta! Pewnie sam wali jak stary bryn a Ciebie ie czepial. Dobrze zrobiłaś, bo jeszcze byś musiała całe życie sciskac poslady i jakichś wrzodow prędzej czy później narobila sobie :-(

Gość życiowy nolife
Ja? A to zależy od dnia :-P Czasem głośne torpedy bezsmrodne, niekiedy cichacze zabojce, a czasem takie 2 w 1, czyli najpierw mega huk a potem aż w oczy szczypie i tak stoi ten smród w powietrzu przez dobre kilka minut i nie chce odleciec :-D A czemu pytasz? ;-)

Gość życiowy nolife
Hehe dziękuję miło mi :-) Cieszę się że ktoś to zauważył :-P Po prostu lubię gadać o bączkach bo to taki życiowy temat, zaraz obok seksu o taki yyhm ulotny :-D Fajnie by było mieć kogoś z kim można by dzielić te dziwne pasje i być sobą, nawet jeśli te pasje śmierdzą :-P Hehe Ale tak już jest, jak się kogoś kocha to razem z jego smrodkami :-D Ja 24 a Ty? :-) Też lubisz sobie bąknąć? ;-)

Gość gość
hehe ja 19 :P no lubię i nie rozumiem ludzi, którzy tak krzywo patrzą jak baczek wyleci :O tzn zeby nie było ze pierdze gdzie popadnie :P ale jak przy przyjaciołach czy rodzinie sie wymsknie to patrzą krzywo :O jedynie Pieskowi nie przeszkadza, no chyba ze smrodek duży to ucieka :P

Gość życiowy nolife
No racja... Widać zadajesz się z ludźmi, którzy mają zle podejście do tego.... Widzisz, ja jestem inny... Przy mnie byś mogła sobie bąknąć, ja bym się nie gniewał o to. ;-) Zwłaszcza że sam Te fiolkami nie pierdze :-D

Gość życiowy nolife
Heh takiej propozycji to jeszcze nie miałem :-P To mówisz że potrafisz dać czadu? ;-)

Gość gość
oj pewnie ze tak :D pod wieczór zawsze najlepsze bączki :D i przez noc, jak mama wchodzi rano do pokoju zeby mnie obudzic, to tylko mowi ''OTWÓRZ OKNO'' :)

Gość gość
jja uciekam spac :) milych baczków :*

Gość życiowy nolife
No to mam identycznie jeśli chodzi o wieczorne bączki :-D Nie wiem dlaczego ale te najbardziej aromatyczne :-D Też takie masz? ;-) A w nocy to nie mam pojęcia co wyrabiam bo mam mocny sen :-) Ale kilka osób twierdzi że w nocy też mi się pupka uaktywnia ;-) Jednym słowem źle by nam razem nie było hehe :-D

Gość życiowy nolife
Podkołderników zjadliwych :-P Do następnego baczenia :*

Gość gość
zyciowy i jak tam po nocy? :P

Gość gość
zyciowy odezwij sie :P stęskniłam sie za Twoimi bączkami :* Twoja pierdziuszka

Gość życiowy nolife
Uu jak miło, aż się zarumieniłem :-P No hej bączku :* Moja nocka była dość krótka, bo o 5 trzeba było wstać :/ W dodatku chyba 3 razy się obudziłem co rzadko się zdarza...Ale o dziwo zmęczony nie jestem ;-) A dziś w przerwie zajęć poszedłem z kumplami na pizze i zjadłem tylko 2 kawałki, a potem przez resztę zajęć musiałem sciskac poslady :-P A jeszcze mnie czeka powrót do domu :/ Jak wrócę do domu to chyba dziurę w spodniach wypierdze :-P A jak u Ciebie bączkowa kolezanko? :-)

Gość gość
a Twoja pierdziuszka ma depresje dzis ... :(