Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania21112

Odtrącił moje uczucie

Polecane posty

Gość cierpie112212
Dziękuje wam wszystkim za odzew tak macie racje poczucie mam słabe.. Ja jestem ogólnie z tych osób kochających za bardzo i to mój bład... Tzn za bardzo sie angażuje ale on mi przez tel mówił jaka jestem super jak on to jest mną zauroczony uwierzyłam w to wszystko jak idiotka .. Powiedział że za kilka miesiecy zadzwoni i jak mi przejdzie to bedziemy mogli być znajomymi łaskodawca.. Szkoda słow.. Gościu jak sobie z tym radzisz?

Gość gość
Może mu się nie spodobałaś na żywo, a może ... powiedział ci prawdę. Może to z nim jest coś nie tak, może ma jakieś problemy, nie jest gotowy na związek. Może jakbyś poznała go lepiej, poznała jego problemy, to przestałby być dla ciebie kimś atrakcyjnym i sama też byś się odkochała? x Powiedział, że odezwie się za kilka miesięcy. To niemal to samo co by powiedział, że się nie odezwie. Ja bym się na twoim miejscu pozbył złudzeń, że jak się za kilka miesięcy odezwie i pogadacie, to coś z tego jeszcze będzie. Zakochany człowiek ma klapki na oczach i łudzi się, ale z tego nic nie będzie. x Czas cię wyleczy z tego zakochania. To tylko kwestia czasu.

Gość gość
Nie ma dnia, żebym nie zaglądała na jego profil na fb, łudziłam się, że może jeszcze nie wszystko stracone, z tym że zauważyłam, iż on ma czas dla mnie tylko wtedy, kiedy on tego chce. Dałam się zmanipulizować jego grą, nie wiem co nim kierowało, może to typ faceta,który lubi w ten sposób sobie własne ego podbudować, może bawią go takie gierki. Też do tej pory nie wiem czemu, ale już nie szukam odpowiedzi bo i tak jej nie znajdę. Dla mnie to idiota, który zabawił się moim kosztem , może od początku taki miał plan, może sie nudził.... Oprzytomniałam, po prostu sama sobie uświadomiłam,iż tak naprawdę nie ma sensu się zadręczać.Jeśli chcesz pogadać to podaję moje gg 2126 4567