Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MargotS

Książka Tajemnica Bransoletki

Polecane posty

Gość MargotS

Zachęcam do przeczytania nowej książki Margo Seila "TAJEMNICA BRANSOLETKI". gatunek: powieść fantastyczna stron: 285 premiera: grudzień 2013 Książka "Tajemnica Bransoletki" to powieść fantastyczna opowiadająca o zwykłej dziewczynie, 15-letniej Patrycji, która nie jest świadoma swoich nadprzyrodzonych zdolności. Jest dynamiczne i pełne wrażliwości życie komplikują chłopcy, których uwagę zwraca jest delikatność i uroda.

Gość zaczytana111
Tajemnica bransoletki to książka napisana przez Margo Seila. Patrycja, główna bohaterka powieści ma lat 15, gdy dowiaduje się, że jest jedyną osobą, która może ocalić świat przed zagładą. Wszystko to dzieje się w dość nietypowych okolicznościach. Z początku dziewczynę nękają dziwne koszmary, z jakimi sama nie może sobie już poradzić. Na co dzień uczęszcza do szkoły, spotyka się z koleżankami, spędza czas z chłopakiem, uczy się do klasówek – wszystko to co normalnie każda nastolatka robi. Wpływ koszmarów na życie Patrycji jest coraz większy, nawet Alex, jej chłopak, oraz mama Patrycji czują, ze muszą jej pomóc. Przełom następuje, kiedy pewnej nocy podczas snu, Patrycja dowiaduje się, że już kiedyś żyła na ziemi i nie było jej dane dokończyć poprzedniej misji, której czoło stawić będzie musiała teraz. Czy Patrycja podoła ciążącej na niej misji i ocali świat przed zagładą i na czas pozna tajemnicę bransoletki? Naprawdę warto przeczytać Tajemnicę bransoletki. Gdy ja ją czytałam, to nie mogłam się od niej oderwać! Książkę czytałam dosłownie wszędzie! I w szkole na lekcjach pod ławką i w autobusie, także oczywiście i w domu. Dosłownie wszędzie, gdzie tylko się dało. Nie zdziwię się, gdy powieść zostanie tłumaczona na inne języki. Serio. To chyba tylko kwestia czasu. Tajemnicę bransoletki poleciła mi moja koleżanka z klasy – taka sama maniaczka powieści fantastycznych jak ja. Dziękuję Justi :*

Gość Majeczka002
Zaciekawiły mnie recenzje tej książki i właśnie przed chwilą zamówiłam ją z księgarni internetowej. Jestem ciekawa, czy sprawdzą się moje oczekiwania w stosunku do niej, bo lubię takie powieści z różnymi dziwnymi zjawiskami. Jak tylko przyjdzie ta książka - przeczytam i dam znać. Pozdrawiam

Gość gość
Ja też ją czytałam, dla mnie Patrycja jest super, chciałabym być taka jak ona i przeżywać takie przygody i mieć takiego Chłopaka. Polecam wam dziewczyny.