Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violet ka

Nastoletnie mamy jak wasze życie seksualne po porodzie

Polecane posty

Gość gość
pewnie bzyka młodszą z lepszym ciałem i dlatego te uniki :D

Gość gość
uważacie, że 11 lat różnicy to jest normalne? Zwłaszcza kiedy ma się 18 lat (chociaż tutaj nawet mniej) i ledwo przestało się bawić lalkami?

Gość gość
sorry autorko ale nie świadczy dobrze o twoim chłopaku że uganiał sie za nastolatką :-O

Gość gość
Ja mam 18, mój chłopak 21. Przed porodem było tak sobie, prawie nic nie czułam przy zbliżeniu a teraz jest dużo lepiej

Gość Violet ka
Mili jesteście nie ma co :( Wg was nie istnieje coś takiego jak miłość ? Zresztą w wieku 16 lat wyglądałam na 19 a mój kochany był wtedy eleganckim 27 letnim przystojniakiem gość 19:48 Witaj :) U nas przed ciążą jak i w trakcie było cudownie a teraz to nie wiem jak będzie bo pełnego stosunku jeszcze nie odbyliśmy :(

Gość gość
Poczekaj jeszcze jakiś czas może będzie lepiej. To dopiero 2 miesiące

Gość gość
Ja tych kolesi zapylających nastolatki zupełnie nie rozumiem :O Biorą sobie młode i jędrne, rach ciach i zapylają je przez co one zamieniają się matrony z rozstępami i rozklapiochą, ergo - co to za różnica w porównaniu do ich rówieśnic, które też już są po porodach ? Żadna, najmniejsza. A taka gówniara to przecież kosmiczne obciążenie finansowe, bo to ani wykształcenia jeszcze nie ma, ani pracy żadnej. Nigdy nie zrozumiem facetów :D

Gość Violet ka
Śmieszny jesteś skoro uważasz mnie za matronę po urodzeniu dziecka a przecież nawet mnie na oczy nie widziałeś :D W ciąży przytyłam 10 kg .Nie mam ani rozstępów, cellulitu ani obwisłych piersi . I powiem ci, że przed ciążą byłam bardzo szczupła wręcz chuda a teraz moje ciało zaokrągliło się tam gdzie trzeba ;) I oby tak zostało... I ciekawe , że twoim zdaniem tylko gówniary są obciążeniem finansowy.Osobiście znam kobiety 25-30+ , które dnia nie przepracowały .Więc te twoje teorie to możesz sobie wsadzić w tyłek :D Pozdrawiam wszystkie młodziutkie mamusie !

Gość gość
violetka nie przejmuj sie bo zapewne te chamskie komentzarze to wypisuja zdesperowane stare lochy zazdrosne o mezusiów ogladajacych sie za mlodymi d****i hahahaha