Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana009

zdradzilam i zaluje

Polecane posty

Gość gość
no rzesz k***a jeszcze wspierać szmatę..niech sama sobie poradzi. K***a jak zdradziłem to wsparcia nie szukałem, ja p******ę jakim jeszcze większym szmaciarzem bym był jak bym jeszcze szukał wsparcia. Jeszcze buzi może, przytulić. Zrobiłaś to i żyj z tym inaczej nie będzie. Syf starszny

Gość suzan
bo jako jedna z niewielu piszę prawdę? kole was to w oczy. Jestem pewna, że jesteście pokroju autorki. Ktoś mądrze napisał rozterki szmat. Nie chciałabym takiej dziewczyny dla mojego brata. A co do mojej przyszłej córki, poświecę jej dużo uwagi, wpoję wartości takie jakie wpoili mi moi, rozwinę zainteresowania, nie będzie miała takich ekscesów jak autorka. Skoro moim rodzicom się udało, mnie też się uda.

Gość versalka9
wsparcia nie szukales bo widocznie laski nie kochałeś i juz pewnie z nia nie jestes, nie chcialo ci sie walczyc a ona chce walczyc o swojego mezczyzne dlatego szuka wsparcia. jest mloda, i z jej strony to byl mega glupi wybryk ale mysle, ze juz wystarczajaco sie naplakała, choc to jeszcze potrwa. ale mam dobre przeczucia, ze ci sie ulozy zaplakana.

Gość panandtilt
Typowe podejscie "jest mi zle niech inni maja gorzej" przypomina mi sie modlitwa polaka z filmu dzien swira . Powinni go wszyscy odklepywac zamiast ojcze nasz. Syf bedzie jak nadal bedziemy tadzy zatwardziali i sztywni ...

Gość zapłakana009
Suzan, ja niestety na wartosci od rodzicow liczyc nie moglam i nie moge do tej pory, zazdroszcze ci. ale mam duzo wartosci , ktore wlasnie sie odzywaja, ze zostaly naruszone. sama je w sobie budowałam i sama je pielegnowalam. teraz chce je odbudować...

Gość zapłakana009
sisi, moze łzy mi nie leca , ale nadal nie czuje sie dobrze. dziekuje, ze pytasz.

Suzan, śmiem twierdzić że Twoim rodzicom wcale się nie udało. Nie puszczasz się, to fakt. Ale tyle nienawiści i agresji jest w Tobie, że szczerze współczuję :O

Gość suzan
co nie zmienia faktu, że masz kontrolę nad tym co robisz, rodzice Ci rozumu swojego nie dają, tylko gadają co i jak masz robić. Mi moi truli, gadali, zrzędzili ale na dobre mi to wyszło. Jak Cie matka z ojecem nie przypilnowali to było to zrobić samej. No chyba, że lubisz się za przeproszeniem piep*rzyć.

Gość gość
ta jasne bo kochasz to wybaczaj wszystko jak matka teresa. Całuj ja potem w cipkę i odbuduj miłość od nowa. Proszę bardzo poswiecajcie sie dla takich. Mam nadzieję, że facet kopnie ją w d**ę. I w tedy moze zacznie od nowa coś normalnego.

Gość panandtilt
Suzan . Nie zapomnij ze im mocniej przykrecisz srube tym bardziej zwiekszysz cisnienie . We mnie matka widziala ksiedza , a stalem sie ateista. Robila mi awantury za plakat madonny w bravo a zaczalem chodzic w tango w wieku 16 lat .

Gość zapłakana009
rozpierdalasz mnie Suzan. pisze przeciez do cholery, ze mam wartosci! ktore po prostu na chwile sie ulotnily, nie mam na to zadnego usprawiedliwienia ale wiem ze one nadal we mnie sa i wyszly z podwojna sila dzis, beda dzialaly z podwójną silą teraz caly czas.

Gość panandtilt
Zaplakana . Ode mnie masz przytulanko i poklepke po pleckach . Masz tyle samo lat co moja chrzesnica . Nie wyobrqzam sobie zebym nie mogl jej wesprzec ...

Chociaż sama jestem zagorzałą przeciwniczką zdrady psychicznej i fizycznej, to wiem że niektórzy muszą się na własnych błędach nauczyć, żeby zrozumieć, że zdrada jest paskudną rzeczą. Zapłakana miała zyebane dzieciństwo przez rodziców alkoholików. Bystra z niej dziewczyna, przyjdzie czas że stworzy normalną szanującą się rodzinę. Która 18-latka szczerze żałuje, że zdradziła?

Gość gość
snisz, teraz to jesteś c**ą która zdradziła i nigdy juz nie będziesz mieć innej przeszłości i z tego punktu możesz wyjść. A nie już k***a święta. Jak szybciutko się ulecza ojej na zaraz brawa Ci bić za postawę Brawoooo

Gość suzan
czyny nie słowa ! gadać to i ja sobie mogę, że mam wartości, uwierzycie mi, że oddaje krew i przygarniam zwierzęta? na słowo nikt mi nie uwierzy

Gość zapłakana009
Panan , dziekuje naprawde, cieplej sie zrobilo na sercu

Suzan, tak - rodzice Ci wklepali, że seks to świętość. I chwała im za to. Zapomnieli jednak o innych bardzo ważnych wartościach :O

Gość panandtilt
Ja nie bede bral udzialu w licytacji czynow . Gosc jestes prymitywnym i ograniczonym czlowiekiem ktory nie potrafi sie podniesc po zyciowej porazce. Sam przed soba sobie odpiwiedz czy ty zawsze byles fair

Gość zapłakana009
no to o czynach przeciez mówie, mam ci filmiki nagrywac czy jaki ch*j? bo naprawde nie znasz, a krytykujesz, oceniasz...zaczynam odnosic wrazenie ze ty dzisiaj masz jakis problem

Gość suzan
nie, nie zapomnieli, ludzi dobrych dobrze traktuje a ludzi którzy siebie nie szanują nikt nie będzie szanował, proste, czarne albo białe

Gość gość
no co Ty ? A to jakiś wyczyn być normalnym dobrym człowiekiem ? Weź na wsteczny trochę i powoli bo widzę, ze bardzo Ci się spieszy...jak u mamusi...mamusiu już jestem grzeczna ? Gówniarzu, z***biscie kogos zraniłaś a już o nagrody się prosisz

I co z tego, że przygarniasz zwierzęta?! Ja jako wolontariuszka jeździłam do wypadków z udziałem zwierząt, a później je ratowałam na stole operacyjnym. Pff !!

Gość zapłakana009
wiesz, ze zycie na skrajnosciach tez nie jest dobre? "albo czarne albo białe" ..tobie tez przyda sie psycholog.

Gość panandtilt
mysle ze nie ilosc przygarnietych psow czy oddanej krwi czynia z nas dobrych ludzi . Suzan .

Gość zapłakana009
gosc o jakie k***a nagrody? wiem ze zranilam! nie tylko kogos ale i samą siebie !

Gość gość
fajnie, ze juz nawet rad udzielasz no proszę co za autorytet. to tak na rano juz chcesz byc uleczona ?

Gość suzan
autorko, takim zachowaniem zaprzeczasz swoim wartościom, jeśli będziesz się nadal puszczać nie uwypukli się wartość skruchy i wielkiego żalu. To tak nie działa, więc ktoś mądrze napisał, taką postawę trzeba negować a nie na piedestał wynosić, śmiech. Ja konczę, jak dla mnie autorko jesteś śmieszna, i wy jej bronitwy również, odwołujecie się do mojej córki, jak bym się zachowała gdyby ona taka była, a jak wy byście się zachowały gdyby się puszczała, głaskałybyście ją po głowie, żałosne. Żegnam was, szanujcie się dziewczyny, to coś co ma najważnieszego kobieta - szacunek do siebie, do swojego ciała.