Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana009

zdradzilam i zaluje

Polecane posty

Gość gość
chyba Cie pogięło, jaki facet zapomni o zdradzie. Zrobi Ci dokładnie to samo, nawet nie będziesz wiedzieć kiedy.

Gość zapłakana009
versa, nie pojawi sie, bo dostałam wystarczajacą nauczkę emocjonalną..a takie są najgorsze. ;(

Tak, nie licz na to, że zapomni. Miej nadzieję, że się z tym faktem pogodzi. Ale zapomnieć, to nie zapomni.

Gość versalka9
ja tez kiedys zostałam zdradzona i potrafilam wybaczyc. nie brzydzilam sie ,kochałam nadal i z czasem...moze nie zapomnialam ale przestałam przezywac.

Gość versa
Panan - mozemy podać sobie rękę w kwestii " Ja poszedlem dalej nie wierze w boga wierzę w siebie ".

Gość gość
Miejmy nadzieje ze nie bedzie tak glupi, zeby ci wybaczyc

Gość panandtilt
Zaplakana . To dopiero poczatek twojej drogi , masz malo lat byc moze bedziesz matka dzieci z kims zupelnie innym zycie pisze scenaruisze o ktorych sie filozofom nie snilo . Mnie nie musisz niczego przysiwgac w ogole sie nie znamy ale wierze w ciebie mloda ;)

Gość zapłakana009
versalka, mam nadzieje, że i w tym przypadku tak będzie, dzieki! :(

Gość suzan
nie, nie jestem idealna, ale jak jestem z facetem to chce się za przeproszeniem tylko z nim pieprzy ć a nie z 30latkami. Ja się brzydzę seksem bez uczuć. A tym bardziej jest to dla mnie nie pojęte jak można pójść z kimś do łóżka dzieląc już je z kimś.

Gość panandtilt
Dziwna sprawa . Frakcja katolicka nie chce wybaczenia dla grzesznicy . Ateisci jak najbardziej ... Boje sie ze staje sie dobrym chrzescjaninem ....

Gość gość
masz nadzieje na więcej k***sów, a twój facet, nareszcie będzie miał super wytłumaczenie zeby sie wybzykać porządnie z innymi. Taka to droga haha

Gość gość
jak mozna wybaczyc zdrade jestescie jacys nienormalni ?

Gość suzan
ale co ja będę gadać o miłości, zimna suka ze mnie, nie. Nie dziewczyny, jestem bardzo skrajna emocjonalnie, albo kocham albo nienawidzę. Jak kocham to tak, że się nie puszczę a jak nienawidzę to otwarcie.

Gość zapłakana009
suzan, tez sie tym seksem brzydzilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość panandtilt
Suzan . Jest wiele przyczyn by to robic . Ujawnienie sie preferencji ktorych nie moze zaspokoic partner , rutyna i zabrniecie w materialny zwiazek z wygaszwniem uczuc . Tlumienie popedu prowadzi do nerwic.

Suzan - bardzo dobre wartości wyznajesz. Masz swoje zasady i szacun. Ale daj innym popełniać błędy. Wyciągnij rękę, pomóż wstać, odbić się od dna. Bo dobry człowiek to taki, który pomoże, doradzi. A nie taki co skopie leżącego, tak jak Ty to właśnie robisz. Nic nie tłumaczysz, a jedynie sapiesz.

Gość gość
o*******esz mi z połykiem po analu ?

Gość suzan
hahah, a zdrada prowadzi do sielanki, właśnie mamy tu przykład

Gość panandtilt
Gosc. Ja wybaczam bo bardzo kocham . Wybaczam bo rozumiem ze nie moge dac tego co dostaje od kochanki . Kropka.

Cofam słowa odnośnie dobrych wartości Suzan. Nienawiść. Biło to od Ciebie od samego początku. Nie, nie jesteś dobrym człowiekiem Suzan.

Gość gość
kolejna zdradliwa d****a

Gość suzan
Jak można pisać, że tłumiony popęd prowadzi do nerwicy. Okej, czyli jeśli mój partner jest za granicą a ja mam popęd to muszę go zdradzić by niemieć nerwicy? Jak się kogoś kocha, to się ma w d***e te anomalia i jest się wierny, Jak facetowi nie staje to idziemy razem do lekarza a nie ja idę zasopkajać swój popęd. OLA BOGA

Gość gość
ale przykro :( rozterki szmat

Gość versalka9
sisi ale daj spokój, nie odpisuj w ogóle na jej odpowiedzi bo nie podoba mi sie ta kobieta. tez uwazam,ze fajnie ze ma zasady itd. ale zaplakana tez je ma dlatego pisze ze czuje sie zdradzona sama przez siebie! dlaczego to przeoczyliscie? to byl jej bład, chciala pomocy, moze nie porady ale chciala sie z kims tym podzielic a ty Suzan dzielisz sie-ale nie w ten sposob co trzeba. jak Twoja córka zrobi tak samo to tez nazwiesz ja k***ą czy bedziesz szukala dla niej wytlumaczenia?a nie mozesz powiedziec,ze Twoja corka ktora moze masz a moze jeszcze nie, nigdy nikogo nie zdradzi, tez bedzie miala 18 lat i co jej wtedy powiesz? przeciez nie przytrzymasz jej za reke! nie upilnujesz , ale jak sie dowiesz to zobaczysz ze nie nazwiesz ją k***ą tylko bedziesz szukala dla niej usprawiedliwienia!

Gość panandtilt
Przeciez jej nie namawiamy do zdrady . Bo juz to zrobila i nie jest to dla niej sielanka . Ale po co pietnowqc jak w sreniowjeczu . Chcialbym zeby ta dziewczyna miala swietna przyszlosc . Meza i dzieci ktore beda pracowac na mona emeryture. Okazmy jej wsparcie a nie rzucajmy kamieni . Gdyby ja nie bolalo dawalaby d**y na lewo i prawo a siedzi na necie w srodku nocy i szuka pomocy i zrozumienia u ludzi ktorych nie zna.

Suzan, bo Ci żyłka pęknie. Po co komentujesz? Już powiedziałaś, co wiedziałaś. Masz coś jeszcze INNEGO do powiedzenia? Jeśli nie to proponuję zniknąć Ci z trgo tematu, bo nikomu nie pomagasz, a jedynie wkur wiasz ucho.

Gość versalka9
"Gdyby ja nie bolalo dawalaby d**y na lewo i prawo a siedzi na necie w srodku nocy i szuka pomocy i zrozumienia u ludzi ktorych nie zna." dla tych którzy teraz dopierdalają Zaplakanej: przeczytajcie w/w zdanie DRUKOWANYMI!