Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana009

zdradzilam i zaluje

Polecane posty

Ja mam 27 lat, moja siostra miała niedawno 18-stkę. Przepaść w dzieciństwie i dojrzewaniu jest naprawdę spora. Versa - bądź wsparciem dla własnej córki, zrozum świat, w którym przyszło jej żyć (fejsy i te d**erele), ROZMAWIAJ z nią o wszystkim, a powinno być dobrze. Dasz radę, trzeba tylko mocno chcieć.

Gość versa
panan..ja Ci sie nie dziwię :) tym bardziej nie neguję...

Gość suzan
zimną suką się jest, ku*rwą się staje, masz nad tym kontrolę czy chcesz się z kimś przespać czy nie.

Gość zapłakana009
to smieszne, moja zlosc jaka byla skierowana na mnie samą za to wszystko przeszła bo skupilam sie na mądrej Suzan, chcialas mi doj***c a pomogłaś, kochana jesteś.

Gość panandtilt
Versa cos w tym jest. Taka sytuacja nie umniejsza poczucia mojej meskosci . Ale nie moge powiedziec zebym byl w siodmym niebie bo dzielac sie ma sie kogos mniej ... Zaplakana bedzie drazyl i bedzie cierpial ale mu przejdzie . To chlop jest .

Gość versa
chyba jestem , bo mówi do mnie Kasiu czesto zamiast mamo ;p tak zartobliwe. ps. nie mam na imie kaśka :)

Gość suzan
Dziewczyno, otwieram Ci oczy. Nie chcę kopać leżącego ale poważnie zastanów się nad tym jak prosperujesz swoją du*pą.

Autorko - czyli teraz Twoj facet chce wiedzieć więcej.. A myślisz, że dodatkowa dawka informacji dobrze na niego podziała? Uspokoi czy bardziej dobije? Jak dla mnie to drugie..

Gość Adek21345
Adek21345 Witam was. Pisze na tym forum ponieważ mam pewien problem z moja dziewczyna i licze ze jakies dziewczyny wypowiedza sie na ten temat . Wiec jestem z moja dziewczyna od ponad 2 lat . Ja mam 19 lat a ona 18. Wszystko jest ok ale chodzi o to ze przez ten nasz cały zwiazek nie calowalismy sie namietnie a mianowicie chodzi mi z jezyczkiem lub podbnie tylko bez . Nie wiem co moze byc przyczyna . Napewno nie jest to nie swiez oddech poniewaz dbam o higiene jamy ustnej . Gdy zawsze zaczynam rozmowe na ten temat obraza sie na mnie lub poprostu mowi zebym sobie znalazl inna jak mi cos nie pasuje . Ostatnio rozmawialismy na ten temat to powiedziala mi ze to chodzi o kogos . Jestem tak jak mowie z nia ponad 2 lata wiem ze ona mnie bardzo kocha i jest ze mna szczesliwa . Prosze pomozcie mi poprostu jest mi wstyd z tego powodu bo ciagle mysle sobie ze to z mojego powodu . Przepraszam ze sie tu wpierdzielam ale poprostu srasznie mnie to boli

Gość zapłakana009
a wiesz Suzan co to jest ciekawosc? mialam nad tym kontrole i chcialam to zrobic wlasnie z ciekawosci , eksperymentu do tego doszedl alkohol i ten facet mnie owinął bo on ma 30 lat, wiec wie co robic na pewno z takimi jak ja , ciekawymi swiata zagubionymi 18 . wiec ja chcialam sprobowac jak to wyglada, jak jest co sie czuje i teraz wlasnie odczuwam konsekwencje bo w trakcie nie czulam nic. to byl najwiekszy blad w moim zyciu.

Gość versa
nie rozpaczaj tak mała bo na pewno jeszcze nie raz zdradzisz. :)) zycie dopiero przed tobą

Gość niki87
Dlatego Ty nia sie urodzilas;-)

Gość suzan
no to jak miałaś nad tym kontrolę to jeszcze bardziej nie mam do Ciebie szacunku bo chyba wiesz, że jesteś w związku. To gdzie wtedy był chłopak? Jak już się puszczasz to chociaż bądź wolna.

Gość panandtilt
Ja mojemu tacie mowjlem zelik od kiedy pierwszy raz przepilem z nim brudzia. A tate mam 41 lat starszego. Co do trojkata nie ma szans laska jest leska do tego calkowicie nie w moim typie , jest tez prosta .

Gość suzan
dla mnie to pochlebstwo, pełno jest naiwnych panienek, które ryczą bo chciały się wyszaleć, mnie ten problem nie dotyka, jak szaleje to szaleje ale z partnerem.

Gość zapłakana009
skoncz kobieto (suzan)bo jestes zalosna, tak jak i ja w tym momencie.

Gość versa
nie myslisz czasem o odwecie Panan.. ? rozmawiacie o tym ? z żoną oczywiście , a nie płaską koleżanką :)

Gość suzan
dla mnie to pochlebstwo, pełno jest naiwnych panienek, które ryczą bo chciały się wyszaleć. Albo bierzecie odpowiedzialność za swoje czyny albo płaczecie i nie wiecie co robić żaląc się na kafe. No wybaczcie moje drogie, nie wiem ile wy macie lat, ale zachowujecie się wszystkie jak 17olatki.

Gość zapłakana009
tak wlasnie jestem naiwna, i szukalam przygód. zdrada okazala sie najlatwiejsza do zrobienia, najgorsza do przezycia..;(

Gość panandtilt
Suzan . Nie rozumiem twojej zawzietosci ... Moze stach ze twoj pqrtner tez pojdzie w tango z mlodsza ? Ale czy to powod zeby dziewczynie nie odposcic gdy cie o to prosi ? Dlaczego jestesmy spoleczenstwem bez empatii i gdy ktis prosi o wode dalemy ocet . Masz swoje zdanie ale empatia to tez dobra rzecz.

Gość niki87
Suzan coz za szalenstwo z partnere... o 2 w nocy przed monitorem buahaha ide spac, Ty tez idz... moze Ci sie przysni Twoj wyimaginowany partner;-)

Gość suzan
idź do spowiedzi.

Gość gość
podła suka takich się nie załuję, bujaj sie suko

Gość panandtilt
Versa . Wyrazalem swoja opinie o nocach spedAnych z przyjaciolka i zapytalwm wprost czy lubi kobiety . Odpowiedz zdawkowa ze glupi jestem . Moze na szczescie swoj rozum mam . Zreszta ze wzgledu na spora grupe znajomych nie hetero mam w sobie tolerancje .

Gość gość
oj biedna, tak wszystkie d****i zaczynacie, a my was r****my

Gość do Autorkii
A powiedz jaka jest Twoja relacja z ojcem? Mam wrażenie, że niezbyt dobra.... Odpowiedz proszę, to ważne

Gość suzan
Ona nie jest ułomna, ma rozum, wie co robi, każde zachowanie będziecie usprawiedliwiać wiekiem? alkoholem? Tak najłatwiej wiem, ale pisząc jej "oj stało się, głowa do góry, każdy z nas miał pewnie taką sytuacje bla bla" nie pomożecie jej, chyba, że chcecie by nadal się puszczała. Nie każdy miał taką sytuacje to raz a dwa, ja nie chcę dla Ciebie źle autorko, ale jedyną radą dla Ciebie jest kubeł zimnej wody na ten łebek głupiutki. Byś dalej się nie poniewierała.

Gość zapłakana009
Panan, dziekuje. ale widocznie sama ma jakis problem i sie tu wyżywa, wspolczujemy ale wlasnie masz empatie? bo ja mam i dlatego teraz k***a to przezywam, ty nawet jakbys zdradzila to nie powiedzialabys tego partnerowi (żeby go nie obarczać ok) ale ty zrobilabys to z zimna krwią, bez wyrzutów sumienia. a zycze ci zeby i ciebie kiedys poniosło i zebys czula sie tak jak ja dzisiaj.