Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczko_p

Nieprzespane noce jak sobie radzicie

Polecane posty

Gość nie narzekaj
ja nei narzekam gupia piooo :D to wy bez przerwy narzekacie, stekacie jeczycie wygodnickie mamuski

Gość słoneczko_p
a Ty ponoc siedziesz w prcy nie masz kiedy spac i nie mozesz sobie pozwolic na odpcznek i taka skupiona musisz byc a tez tu siedzisz. I ewidentnie Ci sie nudzi bo to wątek dla mam. Poza tym żadna kobieta tu nie napisała ze dziecko jej przeszkadza i nie narzekała , tak tylko rozmawiamy, wymieniamy sie doswiadczeniami. Co Ty mozesz wiedziec. Dla nas dzieci to najwiekszy skarb a Ty sie pewnie o tym nie przekonasz i na prawde daj sobie juz spokoj, idz gdzie indziej sie wymądrzać.

Gość nie narzekaj
taaa, juz , usprawiedliwiaj si ekeniwa babo :) g.. cie obchodiz co robię w pracy, zwłaszcza ze jestem włascicielką firmy :D to nie ciepła posadka od do, ale tez moge byc panią własnego czasu mamuski, nie widzą nic opócz zasranych pieluch i własnego noa

Gość gość
No tak to o to chodzilo eby dac upust swoim frystracjom. No juz ulzylo? a teraz meliska i zamiast tu bluzgac bys sie zdrzemnela zamiast siedziec o 10 na kafe. No chyba ze ta Twoja super praca jest tak wymagajaca ze siedzisz pol dnia w necie. No to rzeczywiscie musisz byc wyspana.

Gość słoneczko_p
haha a moim zdaniem siedzisz w przedszkolu bo zachowujesz sie jak rozkapryszony dzieciak. Koniec konwersacji z Tobą ! Nie ma sensu znizać sie tak nisko.

Gość słoneczko_p
Gdyby jeszcze jakies mamy chciały napisać jak to u nich wygląda to zapraszamy :)

Gość gość
Dziewczyny a co z karmieniem? Chyba takie małe dziecko,które przesypia noc nie może tyle wytrzymać bez mleka...? Moja córka zasypia ok.19-20,ale o 24 ją budzę i karmię. Później o 6 (jedyna taka dłuższa przerwa) rano zwykle już sama się budzi. Ma niecałe 3 miesiące.

Gość słoneczko_p
Kochana mi sie wydaje ze nie musisz jej budzic. Jakby była głodna sama by sie obudziła poza tym przyzwyczajasz ja do pobudki. Uwierz ze dzieciaki w tym wieku potrafią już wytrzymac noc bez jedzenia

Gość gość
dzięki,spróbuje nie budzić :-)

Gość gość P
spróbuj, może obudzi sie głodna koło 3-5 zje mleczko i przespi do 8 :) a moze już nie potrzebuje jesć w nocy. Przekonaj sie o której sama wstanie do mleczka:)

Gość gość
boze jak ja bym chciala zeby moj synek tak spal :(

Gość gość P
a jak spi Two synek? a raczej jak sie budzi?

Gość gość
idzie spac kolo 21, potem wstaje o 1, potem o 4 i koniec spani. czasem potrafi od 1 juz nie spac, zlapie tylko drzemke

Gość gość
No to faktycznie kiepsko. A cały czas tak śpi czy od jakiegos czasu? Może coś mu przeszkadza, tak jak juz pisałysmy wczesniej niewygodne ubranko albo sie grzeje za mocno. Może brzuszek boli albo baczki budzą. A moze po prostu w dzien spi za długo?

Gość gość
w dzien tez kiepsko, najlepiej to na spacerze,wtedy to moze i 5 h ciagiem spac,,, juz bylo lepiej ale ostatnio sie iwerci w nocy tak jak wyzej pisalam...kupie dzis bobotic i mu podam na noc moze to cos pomoze...

Gość gość P
Ja podaje bobotic i jest ok, Nie wchłania sie co jest fajne. a zawsze kapiesz maluszka przed snem?

Gość gość
tak , przed snem jest kapiel potem butelka i klade go do lozeczka , pieknei sam zasypia, z tym nei mam problemow, gorzej jest jak sie budzi na karmienie i juz nie chce spac

Gość słoneczko_p
Hmm mój tak miał jak bolało go oczko. Trwało to tydzien. Dostał czopki viburcol , nawet pomagają ale wiadomo że lepiej nie faszerować niczym dzieci choc to podobno ziołowe. Myślę że musi być jakac przyczyna .

Gość gość
a czy wasze maluchy śpią w dzien?

Gość sloneczko masz 5 lat
mleczko, kupka, brzuszek, maluszek.. zawsze tak sie piescisz? Nie potrafisz jak dorosla osoba do innych doroslych osob napisac "mleko"???????? "wstaje na mleczko"... no szlag trafia jak sie czyta takie cos. rozwala mnie poziom matek na kafeterii...

Gość gość
a co w tym złego?