Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po Escapelle

Polecane posty

Gość gość

Witam, piszę z problemem właściwe dla pewności, ale mimo to liczę na poważne odpowiedzi i opinie osób bardziej doświadczonych :) Mianowicie miałam niezabezpieczony stosunek kilka godzin przed tym jak dostałam okresu, około 8 godzin przed. Z racji tego, że miesiączka mi się spóźniała, a wtedy nic nie wiadomo wzięłam po 57 godzinach od zdarzenia tabletkę Escapelle. Po 15 minutach oddałam kał co było jedynym skutkiem ubocznym z wielu wypisanych na ulotce... Wiem sama, że ciąża w tym przypadku musiałaby być raczej cudem, ale mimo to proszę o Wasze opinie na ten temat. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam :))

Gość gość
Bzykając się trzeba się zabezpieczać.Myśleć trzeba głową a cipką pracować.

Gość gość
ja bym się nie obawiała ;-) istnieje małe prawdopodobieństwo aby stosunek odbył się w czasie owulacji, a jeśli nawet, to escapelle cech**e się wysoką skutecznością. Głowa do góry :)

Gość gość
Głowa do góry majtki w dół

Gość gość
ja naprawdę nie rozumiem?? Po co osoby które aż tak boją się ciąży uprawiają seks??? Jak miałam partnera którego nie bylam do konca pewna to bralam tabletki i nie schizowalam przez miesiąc tylko to mi wystarczyło. Seks przed okresem tez nie owocuje spłodzeniem dziecka bo wtedy do dni płodnych masz minimum tydzień Wiec po co jeszcze tabletka po?? Ja mialam raz ryzykowną sytuacje ale faceta bylam pewna, to byl seks spontan w 10 dc, tabletki nie wzielam z jednego powodu- obawialam sie ze wiecej nerwow nabawie sie czekając na okres ktory sie spoznia po tabletce niz przez całą ciąże.. W ciąże nie zaszłam:) przynajmniej nie wtedy:)

Gość gość
Dziękuję serdecznie za normalne wpisy, chciałam uzyskać odpowiedzi raczej dla komfortu psychicznego,bo wiadomo, że zawsze jest jakaś obawa, która spędza sen z powiek...Teraz czuję się pewniejsza i spokojniejsza. Pozdrawiam :))

Gość gość
Jezeli się bzyka to są przyjemności.Po przyjemnościach jest owoc -to ciąża.Kobiecie w zyciu ciąża jest potrzebna dla rozwoju.