Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALGOOCHA

Czy ktoś słyszał o tym konkursie

Polecane posty

Gość MALGOOCHA

Hej ludziska! Mam do was bardzo ważne pytanie ostatnio jak robiłam zakupy w Tesco to zauważyłam plakat Black Energy Drinka o jakimś locie do Barcelony. Niestety zakupy robiłam w pośpiechu bo mój kochany mąż oczywiście musiał oglądać mecz. Czy ktoś z was może coś słyszał? Albo widział plakat w Tesco? Wszelki informacje mile widziane.

Gość ROSSALIA
eee no znowu jakas akcja? Ci to od blacka robia akcje za akcja :P się woza normalnie hehe

Gość jackdanielss
nie mo�na by� pesymista trza probowac :P ja gram w rozne loterie i pare razy mia�em farta hehe :D a co do tego konkursu blacka to chodzi o to ze mo�esz wygrac bilet do Barcelony. Grunt ze kupisz blacka lub blow energy drinka i po sprawie

Gość browarnik33
a może bys tak wystarczylo wejść na ich facebooka i cala sprawa by się rozwiazala tak zwyczajnie i po prostu

Gość madziapoznan
taa nie chcesz napisac konkretów heheh nie no widziałam taki plakat w tesco tez i wiem ze to jest wspólny konkurs blacka i tesco ale dalszych szczegolow nie znam bo i tak nigdy w zyciu nic nie wygrałam wiec teraz to również się nie wydarzy hehe

Gość agregatek
ee nie do końca :P na stronce można znalezc caly regulamin w którym wyraźnie pisze kiedy taki napoj możesz kupic no i co musisz zrobić

Gość KsEnIa88
dobra to co trzeba zrobic i od kiedy do kiedy :P jedna osoba by napisala w końcu jakies konkrety

Gość POIRYTOWANABARDZO
jezuuu kto czyta i szuka ten nie bladzi. pisze ze od 7 listopada do 31 grudnia akcja trwa kupujesz blowa lub black energy drinka i konczysz zdanie i slesz smsa! czy to naprawde jest takie trudne?

Gość travelers
a czy rio jest w barcelonie? Bo by my trafili na karnawaaaaaaaal ihaaaaaaaaaaa:D

Gość calmdown
uuu kogos tu nerwy poniosły :P ja tylko dodam ze prawie masz racje a po to sa te wszystkie fora zeby ludzie mogli sobie zadawac pytania nawet te najbardziej tendencyjne a nie musisli długich godzin w internecie spedzac ale jak ktos jest gburem to zawsze burakiem pozostanie

Gość kardamonek
gniewny autor powyższego komentarza zapomnial dodac co to za zdanie „chce polecieć z black& blow do Barcelony, bo..” :D rioooooooo nadciągam :D

Gość nauczyciel90
dobra a jakie są nagrody oprorcz wyjazdu? wogole lekcja geografii wam sie klania bo rio nie jest w barcelonieeee!

Gość 00basia00
wystarczy jak wejdziesz na ich fb i się dowiesz ztego co mi kumpela mowila to sa try głowne nagrody wiadomo lot i jakies kieszonkowe ale dalej to nie wiem :D

Gość cygiboom
oo koles rozwaliles mnie doszczednie rio w barcelonie ahhahaha masakra czego to teraz dzieci ucza w tych szkolach

Gość SONIAQ
podejrzewam ze jezeli jestes niepelnoletnia to musisz miec zgode rodzicow albo lec z nimi :P

Z tego co mi wiadomo.To takie konkursy to wielka ściema. Najczęściej Hipermarket chce sprzedać towar który mu zalega i robi taki chwyt reklamowy. Taki sam chwyt reklamowy może też robić producent takiego Drinka energetycznego. Najczęściej jak już takie konkursy się organizuje to trzeba kupić kilka takich napoi i wysyłać smsy na nr 72 coś tam lub 73 itp Czyli logicznie rzecz biorąc wcale nie konkurs z nagrodami który rzekomo organizuje Hiper M czy producent. Tylko my sami płacimy za taką wycieczkę wysyłając sms. A pewności nigdy nie ma czy ktoś wygra taką nagrodę!

Gość gagattek
ojj wez siw nie czepiaj ja chodze do gimnazjum i wiem ze barcelona lezy w hiszpani ale jeden głupek sie zawsze znajdzie.

Gość power100
taa z pewnoscia c***omozemy zebys ty mogl zabrać sie do hiszpani a my bedzimey gnili w szarej rzeczywistości no sherlocku z ciebie to jest bystrzak

Gość weroooonika
hmm zastanowmy sie czy te przyslowie tak lecialo:D

Gość zielonkaa
jaaaaaaaa sie zglaszam tylek mi odmarznie w tym kraju w taka cudaczna pogode a tak to goraca espania ihaa

Gość MULTILOLA
A moze ktos sis chce podzielic cciekawymi pomyslalami na smsa :P bo kupna black energy drinka czy blowa to juz nie jest problem :D dawac dawac ludziki

Gość czapeczkazdaszkiem
ojj sie czepiasz co nie jedna glowa to wiele pomyslow

Gość krasnopolski
kurde ja wyslalem smsa i fajne zdanie ukrecilem i teraz czekam może mi się uda zaskoczyć dziewczyne jak wygram i polecimy do Barcelony

Gość wiejskoico
chlopie nie ty jeden liczysz na takie fajne wczasy mi to już tylek odmarza przy tych niskich temperaturach a końca nie widać

Gość mandaryneczka
nie ma co się martwic :D zima szybko zleci ehehhe ale pomysl na taki konkurs black energy drinka fany jest

Gość florencemama
ja już oczami wyobraźni widze siebie jak się wyleguje na jakims lezaku a sloneczeko grzeje

Gość slonecznaaga
no wiesz jak chcesz trochę zastrzyku slonca to zawsze możesz wypic energetyka i isc na solarium :p

Gość bursztynowataja
no ale to jednak nie to samo solarium to nie słoneczko no i nie zapominajmy o tym ze w barcelonie to sa piękne widoki

Gość tajlandyjska
az się rozmazylam :D bo dzisiaj to chyba z godzine na przystanku stalam i tak zmarzłam ze nie macie pojecia a ze slyszalam o tym konkursie jak bylam na zakupach to pierwsze co dzisiaj zrobie podczas zkaupow to kupie tego energetyka przynajmniej mogę sobie zafundować jakies fajne wakacje