Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggiexd

facet rzada testu na ojcostwo

Polecane posty

Gość gość
No to jak nie uważałaś co robisz to teraz rób co uważasz i módl się żeby ojcem okazał się ten właściwy . Powinnaś mu nogi całować że w ogóle chce z Tobą rozmawiać . SZmata jesteś i tyle.

Gość gość
nóż w kieszeni mi się na takie dz i w k i otwiera.

Gość meggiexd
chyba sie zaczernie,ech te podszywy. dlacego zaraz szmata,faceci tez zdradzaja tylko maja to szczescie ze nie zachodza w ciaze.

Gość gość
puscila sie z 2 debilami i DZIWI SIE, ze facet chce testu na ojcostwo ;/ to chyba PROWO bo nie wierze, ze mozna byc tak glupim ;/

Gość meggiexd
Kocham go i niechciala bym stracic :(

Gość gość
Facet który się puszcza to też szmata . Taka sama jak ty .

gdybys sie przespala na boku tylko z jednym (nie od razu z dwoma) tobys zawezila krag potencjalnych tatusiow. musialas miec niezla chcice tego wieczoru. sam alkohol nie usprawiedliwia puszczania sie.

Gość meggiexd
Zadne prowo!!widze ze nikt nie doradzi zegnam sama hołota tu jest

Gość meggiexd
a mozna taki test sfalszowac??

Gość meggiexd
ale ja nawet nie wiem jak oni sie nazywaja nie mowiac o reszcie,bylam naprawde dobrze wcieta:(

Gość gość
holta to dobrze trafilas bo jestes taka sama :D

Gość gość
no ale co ty chcesz kobieto zeby ci doradzac ? sytuacja jest jasna dla kazdej nas - FACET MA PRAWO I NAWET POWINIEN ZROBIC TEN TEST ...

Gość gość
my ci tu nie pomozemy, facet bedzie chcial testy to je zrobi i juz nie powstrzymasz go a jak cie wyrzuci i nie masz gdzie isc to sa domy samotnych matek masz prace to cie przyjma- poszukaj w okolicy

Gość meggiexd
co doradzic? jak wybic mu z glowy ten test,nie chce sie z nim rozstac:(

Gość meggiexd
bo nawet jakby jego nie bylo,to przeciez mozemy to dziecko razem wychowac,wydaje mi sie ze taki test wszystko popsuje,a tak nie wiedzac ani on ani ja czyje to dziecko bedzie nam z tym lepiej.

Gość fatalna x
Autorko idziesz do łóżka z dwoma facetami, to chyba nie możesz mieć pretensji, że Twój partner chce testów ojcowskich. To chyba oczywiste. Nawet nie próbuj fałszowac tych wyniów. A pomyślałam, żę Twoje dziecko kiedyś bedzie potrzebowało krwi ojca czy nie daj Boże jakiegoś organu? I co? Nie dość że facet Cię zosatwi, to dziecko bedzie miło żal, że oszukiwałaś ich tyle czasu. Zrób test i tyle. Bez względu na wynik musisz ponieśc konsekwencje, nawet jeśli Cię wyrzuci z domu. Trudno. Nie musi wychowywac ne swoje dziecko. A Ty- jeżeli robis ztakie bzdury po alkoholu, to go nie tykaj i tyle.

Gość fatalna x
Ile masz lat Autorko?

Gość meggiexd
nie jestem pierwsza i ostatnia z takim problemem,niektore sa sprytniejsze i nie przyznawaja sie ze spaly z innymi kolegami,a ja chcialam byc szczera,moze jakbym nic nie mowila byloby lepiej??

Gość meggiexd
ten niebieski to podzyw!!!!!!!!!!!!! mam 26 lat, czyli ju nie taka glopia,po prostu za pochopnie to wszystko zrobilam i wstyd mi teraz.

Gość fatalna x
Lepiej? Przeczytaj wyżej. A jak kiedyś Twoje dziecko bedzie potrzebowac krwi ojca? A myślisz, że Twój facet nie skuma, że macie rózne grupy krwi? Myślisz że jest idiotą?

Gość fatalna x
Nie masz wyjścia- musisz się liczyć z konsekwencjami. Jeśli będziesz się upierać żeby nie robić testu, Twój partenr zrobi to na własną rękę, jak dziecko się urodzi, więc i tak niczego nie ukryjesz.

Mam 21 lat ,zrobie ten test bo tez chce wiedziec ale modle sie by ojcem byl moj chlopak

Gość meggiexd
myslalam nad tym.....ale moze kiedys w przyszlosci nawet jakby do czegos doszlo to facet jest juz emocjonalnie przywiazany do dziecka do rodiny,wiec do rozstania by nie doszlo.....

bo nawet jakby jego nie bylo,to przeciez mozemy to dziecko razem wychowac,wydaje mi sie ze taki test wszystko popsuje,a tak nie wiedzac ani on ani ja czyje to dziecko bedzie nam z tym lepiej ooo nie wiem juz czy mam cie zalowac czy ci wspolczuc niedojrzalosci i naiwnosci. ile ty masz lat? 15?

Gość meggiexd
ty niebieska juz sie tyle nie modli,albo sie pomodl i won z mojego topiku"!!!!!!!

Gość fatalna x
Chyba nie wiesz co mówisz. Możecie nawet być 20 lat, a i tak się rozstać, więc emocjonalnienie dorosłać kompletnie do niczego.

Gość meggiexd
la vita nie smiej sie takie scenariusze pisze samo zycie,ile takich rodzin jest,moze glosno o tym nikt nie mowi,a ja bylam tylko szczera