Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggiexd

facet rzada testu na ojcostwo

Polecane posty

Gość meggiexd
ojej co bedzie za 20 lat nikt nie wie....a ja chce miec normalna rodzine,kocham go tak bardzo.....

Gość gość iwwwaaaa
zaszłas w ciaze szybko po tej akcji z tymi kolesiami czy mialas jakis okres pozniej? czy to było tak ze sie bzykałas z facetami , cały czas z róznymi, i teraz nie wiesz juz nic. Szkoda , ze takie ciemnoty moga rodzic dzieci....

Gość meggiexd
i boje sie tego testu,moze jak dziecko sie urodzi i je zobaczy zmieni zdanie?? pocieszcie mnie,dajcie jakies rady...

Gość gość
Slabe prowo A naiwniaki uwierzyli :o

Gość meggiexd
nie nie bzykalam sie caly czas,to bylo jednorazowo pod wplywem alkocholu i zdenerwowania,chcialam zrobic na zlosc, i chyba zrobilam ale tylko sobie.......

Gość gość iwwwaaaa
dziewczyno ja mam cudownego męzczyzne i kochamy sie bardzo i na mysl , ze mogłby mnie dotknac inny facet mam drgawki obrzydzenia. Ty nic nie wiesz o miłosci , ten Twoj chłopak wie z kim ma doczynienia, i dlatego chce testu.Próbujesz go pewnie wrobic w dziecko, a on jest poporstu dobrym i odpowidzialnym facetem i jesli to jest jego dziecko to chce stanac na wysokosci zadania. Rób ten test i ponies konsekwencje , dorosły człowiek tak postepuje własnie. Ponosi konsekwencje swoich czynów

Gość meggiexd
moze dla ciebie prowo, niewazne nie mam ochoty sie klucic,mam wiekszy problem jak udowodnic czy to prowo czy nie.

Gość meggiexd
Próbujesz go pewnie wrobic w dziecko, a on jest poporstu dobrym i odpowidzialnym facetem..... ........ wiem co to milosc,kocham go i tak jak napisalas jest dobrym i odpowiedzialnym facetem,wrobic go w nic nie chce,chce tylko zeby nas kochal obojetnie co z tego testu wyjdzie,czy tak trudno to zrozumiec?? bledy kazdy robi i za bledy sie placi,czy ja ju nie place???

Gość gość iwwwaaaa
moja koleznaka kilka lat temu wpadła na "genialny pomysł", wrobiła faceta w ciaze, on sie nia zajał. Dziecko sie urodziło, zabrał mała na spacer i zrobił testy. Wyszło, ze nie jego. Bez słowa pokazał test i spakował ja. Tyle. Jesli on chce tych testów to to zrobi w naj mniej oczekiwanym momencie dla Ciebie . Powiedz mu zeby Cieteraz nie stresował, skoro Ci wybaczył . Moze jak zobaczy dziecko inaczej podejdzie do sprawy. Ale nastaw sie psychicznie, ze test zrobi

Gość meggiexd
wiem tylko ze ten test jakby nie bylo i co bedzie,zepsuje wszystko,przed tym mam ten strach.

Gość meggiexd
przeciez ja go nie wrabiam,przyznalam sie do wszystkiego-tylko wydaje mi sie ze niekiedy jest lepiej mniej wiedziec jak wiecej.................

Gość gość iwwwaaaa
Postaw sie tak , powiedz mu, ze zrobisz test , ale po porodzie i jesli potwierdzi sie , ze dziecko jest jego odejdziesz od niego. Bo mimo, ze go zdradziłąs , to nie jestes taka parszywa suka , która mogłaby go wrobic w dziecko. Ze nie wierzysz , ze on ma Ciebie za taka osobe. Ze sytrasznie żałujesz tego, ale czasu nie cofniesz, ze przeznaczenie chce zebyscie byli razem, bo zaszłas z nim w ciaze

Gość gość iwwwaaaa
nie unikaj tematu i nie rób akcji , jesli on zobaczy ze Ty podchodzisz do tematu spokojnie, to tez bedzi spokojniejszy. Jesli nie masz nic do ukryciai jestes pewna , to sie nie boisz( nawet jesli nie jestes pewna , to musisz taka grac)

Gość meggiexd
wiesz ze nawet podoba mi sie twoja odpowiedz:) porozmawiam nim jeszcze otwarcie i sczerze,moze jakas iskierka nadziei bedzie ze mna,tak bardzo bym chciala.......lzy mam w oczach jak to pisze.

Gość gość
Tak słuchaj pierduł i graj to wylecisz na zbity pysk zanim ten test zrobicie

Gość meggiexd
jego reakcja ...wlasnie tego sie boje najwiecej,chce z nim byc i jestem pewna ze bede najlepsza zona,tylko czy on mnie zrozumie:(