Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO BYŚCIE CHCIAŁY NA PREZENT NA URODZINY

Polecane posty

Gość a co to ankieta ale
Nie wierzę, że jest osoba, której nie ma co kupić bo ma absolutnie wszystko. JEśli pilne potrzeby ma zaspokojone to musi przecież coś lubić- apaszki, kolczyki, ładną bieliznę. x x ja np, mam tego pełno i nie nosze wiec po co mi następne, prefumy sama sobie kupuję,zrszta mam kilka markowych flakonow(dosc drogich wiec to dla mnie zaden prezent), butow mam duzo, o torebkach juz nie wspomne, ksizaki mam 3 na zapasie jeszcze nie przeczytane, na silke chodze regularnie, na basen kiedy mi sie chce, wiec karnet to zadna radosc dla mnie x x najbardziej chcialabym wyjechac z mezem na weekend obojętnie gdzie:)

Gość gość
jakbym miała wszystko to chciałbym dostać coś osobistego tylko dla mnie, mogłoby to być zrobione własnoręcznie przez męża.

Gość gość
ja tez marze o wyjeździe we dwoje(bez dziciakow) na weekend wiec to byłby dla mnie the best prezent ............ jejki jak czytam wasze marzenia to mnie smiech ogarnia, nie mzoecie same kuic sobie butow, perfum czy cos innego materialnego??? ta sexi bielizne, ktora mąz wybierze t jeszcze rozumiem:) ale reszty juz nie

Gość gość
A ja rozumiem doskonale. Bo nawet jeśli masz "wszystko" to są takie rzeczy, których można mieć dużo i każda kolejna sprawia nam frajdę. Ten kto lubi czytać z przyjemnością przyjmie kolejną książkę, kobieta lubiąca błyskotki ucieszy się z kolejnej bransoletki czy wisiorka a ta, która uwielbia zmieniać torebki pewnie będzie szczęśliwa jeśli dostanie jakąś fajną w swoim guście. Tu nawet nie chodzi o to, żeby prezent był drogi- ale dobrze, żeby był wyszukany- w naszym guście, zgodny z naszymi upodobaniami.

Gość gość
ale to są rzeczy, ktore mozan samemu sobie kupic:) a jak ktos marzy o weekendzie we 2, to jak pojedzie sam/a to zadna frajda:D

Gość gość
Ja sobie sama kupiłam teraz prezent na urodziny i były to słuchawki sony i książka - 700 stron przygodowego czytadła fantasy ach :)

Gość gość
Ja bym chciała trochę czasu od męża dla mnie . Ale tego kupić nie można ..

Gość gość
A ja bym chciala taka romantyczna kolacje we dwoje <3 na urodziny .. Ale z dwojka dzieci nie da rady :/