Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwulatek spi sam na kanapie

Polecane posty

Gość gość

jak to u was jest czy wasze dzieci spia same na kanapie,tapczanie?czy kupujecie mu male łózeczko dzieciece typu wersalka

Gość gość
moja 2,5 latka śpi od roku w swoim łóżku, takim z ikea które się rozsuwa wraz ze wzrostem dziecka

Gość gość
Moje po 1 roku życia dostawały normalne łóżka, takie, że i dorosły może spokojnie na nich spać. Do 2 roku miały dokładaną barierkę, by w nocy nie spadły. Jak jest miejsce w pokoju, moim zdaniem, lepiej kupić łóżko a nie nierówny i niewygodny tapczanik.

Gość gość
moj niedługo kończy 2 latka. dostaną razem z bratem łóżko piętrowe. starszy na górze młodszy na dole. oboje z barierkami bo rzucają sie bardzo. łózko normalnej wielkości 90x200.

Gość gość
no własnie miejsca nie ma, a to zwykla kanapa. nie chce zeby spal z kims, a sam. a gdyby polozyc koc kolo łózka?

Gość gość
śpi na kanapie i nie spada to jaki masz problem? zwróć tylko uwagę czy nie ma "łączeń" bo może taka nierówność źle na kręgosłup wpływać moja na 2 latka dostała dziecięce łózko, ale barierki takie symboliczne i nie spada:)

Gość gość
ma 14miesiecy i spi w szczebelkowym. tylko za kilka miesiecy musimy kupic inne łozko?

Gość gość
ma 14miesiecy i spi w szczebelkowym. tylko za kilka miesiecy musimy kupic inne łozko?