Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka40latka

Może w końcu od dzis czas ruszyc te wałki

Polecane posty

Gość babeczka40latka

Tak jak w temacie, Nie mam silnej woli dłuzej niz kilka godzin. Jedynie co jeszcze umiem i lubię to systematycznie cos cwiczyc ale mimo to tyje tyje tyje bo za przeproszeniem żre żre żre. Od paru godzin juz nic w siebie nie wpycham chociaz to moja najlepsza pora na palaszowanie z lodowki z barku z szafek. Waże ok 70kg a mierze mniej niz 160cm. Wiec 10kg byloby jak znalazl tylko jak to zrobic. Rano jutro maszeruje z kijami a potem musze sie pilnowac. Moze ktos wskoczy do mnie kto zaczynal setki razy i ciągle mu sie to nie udaje, a nóż widelec - teraz- tak na świeta i sylwestra troszke sie zmniejszyc

Gość babeczka40latka
dzięki vanne - może zajrze w wolnej chwili do was Musze naprawde z soba cos zaczac robic bo wyjełam kurtke zimową z tamtego roku i te pare kilo niezbyt ładnie wyglądaja tak opiete. Jest mi bardzo ciężko nie ładować w siebie bo to robie chyba od urodzenia-choc waga moze nie jest tragiczna ale dodajcie sobie ok 10kg to wiadomo jak wyglądają ubrania ktore do tej pory były po prostu fajne wygodne i sexowne a tera -szkoda gadac. Dzis tez zjadlam pożywną ogorkową ale oczywiscie lubie poprawic jedzenie jakims słodyczem - walczylam walczylam ze snikersem i w sumie z nim wygralam- dalam corce ale zapchalam sie serkiem jagodowym i paroma kęsami jabłka. Teraz chce dobrą godzinke poświecic na sprzatanie chatki a potem wypadam z niej na dlużej żeby nie latac po szafkach. Aha kijki rano zaliczone mimo nie najlepszej pogody - mżylo ale zaparlam sie i ponad godzine deptalam po okolicy. Najgorzej bedzie wieczorem bo to najlepsza chwila na ciasteczka, chrupeczki, nawet kanapke zwyklą z masłem i z serem. Nie mowiąc że mam ciasto karpatke wczoraj robilam. Nie moge sie dac bo nie wywale kurtki która kupiłam juz na wyprzedaży w zasadzie pod koniec zimy a wiec w tym roku w lutym bodajże i za bardzo nie pochodzilam a cena mimo wszystko i tak duża - moze to mnie jakos zmotywuje

Witaj :) jabłko ma dużo błonnika więc ekstra .! :) Ja mam nadzieję, że będziesz silna :) Polecam stronę (blog) z kotem w kuchni , jeśli lubisz pichcić a masz ciśnienie na słodkie :) Można zrobić wszystko .! Ja wczoraj o 1 w nocy robiłam serek żółty i zaraz będę robić pizzę .! Naprawdę na diecie można wcinać pyszne jedzonko i chudnąć :) Ja od 5.11.2013 schudłam 3 kg, a mam do zrzucenia 30 więc sporo :)

Gość babeczka40latka
vanne super ta stronka z kotem. Na dukanie nie bylam i pewnie nie będę bo nie umialabym tak sie utrzymac w ryzach ale z przepisow z checia skorzystam. Na jutro spróbuje na śniadanie omlet z otrębami. Dzis mały sukces - nie ide spac obżarta jak zwykle ale jeszcze nie bylo tak wzorowo. W goscinie skusilam sie na gryza chałwy, gryza kinder-bueno, troche słonecznika - a myślałam że tak po pożywnej ogorkowej i indyczym skrzydle może to byc koniec jedzonka- ale niestety musze pomalu chyba sie przestawiac zeby organizm nie zwariował i nie doznał szoku. Nic to rano może jutro pójdę też z kijami - zawsze to jakis ruch - potem mam gosci - bedzie troche ciezko nie towarzyszyc im ale mam plan jedynie kosztowac a nie wpychac w siebie do obucha.

Gość gość
czesc ja mam znowu tak , ze codziennie rano wstaje ze od dzis juz jem zdrowo 5 malych , posilkow , udaje mi sie to z rana a potem juz jem to na co mam smak , mam tez juz dosc tych diet i przez to nie moge teraz zaczac od nowa

Gość babeczka40latka
w sumie ja tez najbardziej dietkuje jak tylko sie przebudze. Z każdą godziną jest coraz gorzej, ale bardzo mi zależy żeby znów wyglądac fajnie w ubraniach i sie jakos trzymam. Rano zaliczyłam dzis krotki ale szybki marsz z kijami - 30minut, potem w biegu miasto i szykowanie gosciny a teraz skromnie popijam herbatke i zajadam dukanowego sernika - jeden kawalek. Byl tez schab z grila i pekinka i wczesniej ogorkowa i zobaczymy co dalej- pewnie juz bedzie gorzej ale bede sie trzymac i myslec ze czego nie wepcham w siebie to tego nie bedzie w oponie i w wałkach

Moja droga autorko, to że masz słabą wolę nie rozgrzesza Cię , bo gdybyś tylko Ty na tym forum miała słabą wolę to cała reszta byłaby super dupkami. Tak więc głowa do góry .!:) Nie wystarczy mówić o diecie, trzeba jej naprawdę chcieć :) 3 mam kciuki za Was i do przodu dziewczyny bo chować tej pięknej osobowości za niesatysfakcjonującym ciałem już mamy dosyć:P Ja mam do zrzucenia 30 kg.! A się nie poddaję :D

Gość babeczka40latka
vanne - może jak jest więcej do zguby to idzie lepiej, widać, że masz silną wolę - duże szanse ze ty te 30 stracisz (czego naprawde ci życze bo masz fajny charakter ) a ja dalej bede walczyc z 5 czy 7 - nie mówiąc o 10ciu kilogramach bo tyle by sie najlepiej przydało. Teraz na wieczor przegralam z lakomstwem- kupilam se na jutro i pojutrze taka dosc sporawa bulke ze stokrotki z ziołami - nie pamietam jak ona sie nazywa - ale ogladajac przepis latalam do kuchni i kroilam po kawałku z maslem aż zjadłam całą. Rano pewnie wstane i powiem czemu ja taka glupia i nienażarta. I znow jutro zaczynam. Mimo że za dnia sie pilnowalam i rano maszerowalam to glupio mi że po raz kolejny klapa. No moge sie pocieszyc jeszcze tym że juz nie siegalam do szafki gdzie batoniki - a chodzila za mna chalwa czy snikersik ale to juz by byla wogóle katastrofa

Zawsze, są potknięcia. Ja dziś zaliczyłam chipsy, soli mi już brakowało strasznie. I tak mnie muli po nich :( Ja trzymam kciuki i jutro będzie lepiej :)

Gość Olcia Dubicka
Doskonale Cię rozumiem też próbowałam setki razy ale w końcu znalazłam ten swój sposób i Tobie życzę aby Ci też się udało znaleźć :) Mi pani której zajmuję się potomkami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej jedno opakowanie w podarunku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące kupiłam 3 sztuki w mniejszej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I tak w miesiąc spaliłam 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Przed tym byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich efektów ;) Preparaty zostały dopuszczone do obrotu na terenie Polski przez głównego inspektora sanitarnego. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila mój spokój

Znowu Olcia z super reklamą buhahahahahaha, pamietajcie żadnych tabletek !!! Zdrowoooo !!!