Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obraził się bo odwołałam spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Nie znałam mojego chłopaka z tej strony. Wczoraj wielokrotnie dzwonił i smsy wysyłał, po tym jak mu powiedziałam, że się z nim nie spotkam, bo po pierwsze nie mam czasu, a po drugie źle się czuję. Był zły na mnie i długo nie dawał za wygraną i męczył mnie o spotkanie. Teraz juz przestał dzwonić. Jak mu powiedzieć żeby się opamiętał i nie awanturował w ten sposób???

Gość gość
Fochy.

Gość gość
Na koniec postawił mi warunek, że teraz jak coś, to ja mam się do niego odezwać pierwsza.

Gość gość
olej go, jak teraz tak jest to jakie życie będziesz mieć jak za niego wyjdziesz?

Gość gość
faceci mają fochy:D? pierwsze słyszę

Gość gość
Pierwszy raz tak się stało, że zdecydowanie odmówiłam. Szczerze, to byłam ciekawa jak on to przyjmie, no i jestem w lekkim szoku.

To sa wlasnie faceci. Mysla ze cale zycie kobiety bedzie sie krecic tylko wokol nich.. Ze kobieta bedzie latac na skinienie palca jasniepana. Teraz juz wiesz, ze twoj chloptas to nie dosc ze egoista, to do tego szantarzysta, a co najgorsze nie potrafi sobie zorganizowac czasu I nie znosi odmowy. Pomysl sobie, ze jak nie bedziesz miala ochoty na sex, to tez bedzie wymuszal. Irytuja mnie takie typki, co mysla, ze kobieta jest od zabawiania ich I dostarczania rozrywki. Najczesciej taki typ jest nudny, jak flaki z olejem I szuka takiej naiwnej, dzieki ktorej jego zycie "nabierze kolorow". Nie ma co od takiego oczekiwac jakiejkolwiek inicjatywy, bo to on sobie szuka pani do zabawiania, ale jego. Wyrazy wspolczucia!

Gość gość
No sex to on wymusza na mnie od dawna. Czuję jeszcze coś do niego, ale on z każdym dniem zaczyna coraz gorsze strony swoje pokazywać.

Gość gość
niestety są tacy "faceci" co fochy mają, mój były też miał takie jazdy, potrafił nie odzywać się bardzo długo, potem nagle pisał, że nie ma już focha i niby miało być ok, oczywiście zakończyłam znajomość z tą niezrównoważoną cipką

Gość gość
facet się pewnie starał by coś przygotować a ty w ostatniej chwili wszystko odwołujesz nic dziwnego, że się obraził. Masz gdzieś, że ktoś się napracował by coś dla ciebie przygotować.

Gość gość
Nie odwoływałam w ostatniej chwili. Mieliśmy się spotkać o 20, a ja o 16 napisałam, że niemoge.

Gość gość
Poza tym on na pewno chciał uprawiać ze mną sex. A ja mam okres i on o tym wie.

Gość gość
skoro wie, że masz okres to nie próbował by seksu głupia cipo!

Gość gość
Próbowałby, on jest taki, że nie umie się opanować. Pewnie zaciągnąłby mnie do wanny.

Gość gość
Dla mnie to nie jest przyjemne. Moim zdaniem on powinien uszanować to , że nie czuję się dobrze

Az tak nisko samoocene masz, ze pozwalaja sie tak traktowac? Opamietaj sie kobieto. Sa jeszcze fajni faceci na swiecie.....no ale nie w PL

Gość gość
nie normalny

Gość gość
Niewyżyty

Gość gość
Napisałabym mu coś, ale teraz , to chyba nic nie jest odpowiednie, żeby napisac.

Gość gość
nie odzywaj sie przez tydzień, to zacznie chodzic jak w zegarku, a jak nie, to znaczy ze ma cie w doopie

Gość gość
Dokladnie, nie odzywaj sie do niego az on sie odezwie. I jeszcze focha.zawin ze nie bedziesz sie plaszczyc i ze on jest ten zly. Powinien po tym latac wokol Ciebie. Pytanie czy chcesz takiego czlowieka zapartnera co sie obraza jak panienka.