Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam telewizje cyfrową mogę na drugim telewizorze oglądać telewizje analogową

Polecane posty

Gość gość

czy jeżeli podłącze pakiet telewizji cyfrowej to rodzice będą mogli odbierać telewizję analogową

Gość gość
O ile wiem to tv analogowa czyli naziemna przeszła już w telewizję cyfrową naziemną. Ale tak poza tym to owszem na drugim tv będzie można oglądać tv naziemną cyfrową jeśli tv jest do tego przystosowany albo po zakupie specjalnego dekodera jeśli to stary tv.

Gość gość
ja miałam w dużym cyfrową a u dzieci analogową ,jakiś czas temu i w pokoju starszego syna jest cyfrowa ,przyszedł gość wsadził kartę ustawił tam programy , syn ma nowy tv to dekodera nie trzeba było ,u młodszego dalej analogowa ale on nie potrzebuje i jak tam będę chciała założyć to muszę dokupić dekoder ,no i oczywiście więcej płacę za te dwie cyfrowe bo za jedną płaciłam mniej .

Gość gość
A ja mam i cyfrowa i analogowa w jednym. Zmieniam tylko źródło. Piloty 2, choć wystarczyłby jeden-ten od cyfry :)

Gość gość
no tak ja też tak mam ze zmieniam przełączam na TV ,ale na telewizorze drugim trzeba było wsadzić kartę ,albo w starszych typach potrzeba drugi dekoder .