Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie sprzedaja swoja prywatnosc

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie fakt,dlaczego terazniejsza generacja musi egzystowac z fb,tweeterem,skyp,sprzedajac swoja prywatnosc,umieszczajac zdjecia,rodziny,znajomych.Przeciez ktos te dane gromadzi i moze je potem uzyc w niepozadanym celu,czy ktos sie zastanawia nad tym?Tak samo z portalami randkowymi,bo przeciez logujac sie,podaje sie dane,zostaje przeciez znak chociazby po ip komputera....

Gość gość
Daj spokuj. Napisalam co mysle chocby o BF i ze faktycznie ktos nie tylko zbiera te dane, ale moze je podgladnac potencjalny pracodawca to nikt nie uwierzyl i jeszcze opierdziel dostalam bo "bzdury" napisalam. Malo kto ogarnia CALY regulamin zanim zachaczy ikonke na wyrazenie zgody. Wiekszosc nie rozumie na co tak naprawde wyraza zgode, ale powiedz to ludziom!? Ja nie mam FB, nie pokazuje fotek nie przekazuje osobistych danych bo w internecine nic nie ginie .

Gość gość
dzisiaj mlodzi nie potrafia zyc bez tych dziwactw.Mnie to smieszy,jak sie ludzie podniecaja nowinkami,ze ktos byl na koncercie,ktos sie zesral,albo ktos ma kogos w doopie.Dzisiaj juz malo kto pisze listy,czyta ksiazki,tylko siedza w tym internecie.Ja piernicze,albo sex wirtualny,przeciez to sa jakies jaja,jakich czasow sie doczekalismy:-O