Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyczny weekend we dwoje w górach

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie pomysły na taki weekend? :>

Gość gość
ustawic gore z kamieni,wziac po piwie,posiedziec i pogadac,nie potrzeba jezdzic w gory.Kasa zaoszczedzona i week moze byc udany:D

Gość gość
dni są już krótkie,więc musi być fajna baza i plan proponuję Szczawnicę,są fajne trasy,żeby pospacerować,pełno spa z basenami,gdzie można się zatrzymać albo tylko skorzystac z sauny,zabiegów,basenu można sobie wjechac na Palenicę,i kawałek się przejśc po górach a wieczór spędzić w Kocim Zamku choćby albo w knajpie z muzyką,na pewno nie ma tam tłumów jak w Zakopcu podobnie będzie w Krynicy,pod Krynicą jest fajna meta POD SAMOWAREM-z basenm i sauna,mozna wynajac tylko dla siebie,dobre food,mozna wiec nie wychodzic nawet z hotelu :)

Gość gość
zakupy na Krupówkach, kolacja w karczmie przy góralskiej muzyce, rano jakaś mała wycieczka, potem termy

Taki romantyczny Weekend w Górach N.P w Hotelu z Spa to wspaniała sprawa. Szczególnie w takie dni jak są jesienią!!

Gość gość
pewnie byłeś tam Jarek ze swoim partnerem

Gość Mona777
W górach naprawdę może być romantycznie, długie spacery i piękne widoki z ukochaną osobą to bezcenne wspomnienia :) Chociaż o tej porze roku bardziej niż spacerowaniem (zmarzluch ze mnie) zachwycam się widokami i wybieram pobyt w SPA, bo wspólny relaks też jest bardzo romantyczny :) W ten weekend jadę z narzeczonym na Andrzejki do Krynicy Górskiej i wybraliśmy własnie pobyt w SPA (jakby ktoś szukał sprawdzonego to my jedziemy już drugi raz tam do Czarnego Potoku - rewelacja!). Rano spacery, po południu relaks na zabiegach, obiad, znów trochę ruchu w basenie, a na koniec dnia romantyczna kolacja - dla mnie to najlepszy scenariusz na romantyczny weekend :)

Gość gość
wszędzie może być romantycznie, ja byłam z moim chłopakiem w Krakowie i tez było super. Zatrzymaliśmy się w tym hotelu http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/ spacerowaliśmy, zwiedzaliśmy. Bardzo dobrze się bawiłam

Gość agaaafka
My weekendy z serii "romantyczne" spędzamy zdecydowanie w górach. Taki klimat jest tylko tam. Uwielbiam te wieczory pod gołym niebem, przy ognisku w pensjonacie Malwa http://www.pensjonat-malwa.pl w Świeradowie Zdroju. Lubię tam jeździć. Nic mi więcej do szczęścia wtedy nie potrzeba ;)

Gość Krakowiankaanka
A ile masz wolnego? Ja ostatnio na 7 dni byłam z chłopakiem tutaj http://www.jagiellonska34.pl/ była jeszcze fajna pogoda więc sporo spacerowaliśmy po okolicy no i po górach. Apartament jaki dostaliśmy wyglądał świetnie, nowy nie zniszczony, to ogólnie chyba jakiś nowy budynek.

Gość gość
Byłam ostatnio z moim mężczyzną w Karpaczu. Piękna okolica. Zatrzymaliśmy się w znakomitym hotelu - http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ . Było wspaniale! Mają świetne SPA. Szczerze polecam.

Gość Kocham Spa
Polecam taką stronkę o Spa. Można tam przed wyjazdem na romantyczny weekend zasięgnąć informacji o zabiegach i nowych trendach. Strona prezentuje też najnowsze oferty hoteli w górach i nad morzem

Gość Kocham Spa
Polecam stronkę o Spa - http://kochamspa.pl. Można tam przed wyjazdem na romantyczny weekend zasięgnąć informacji o zabiegach i nowych trendach. Strona prezentuje też najnowsze oferty hoteli w górach i nad morzem. (link w poprzednim wpisie się nie załączył)

Gość Karabazzo
Ja zachęcam do odwiedzenia Szczawnicy http://www.szczawnica.nrs.pl Widoki są naprawdę urocze, można poleniuchować we wspaniałych okolicznościach przyrody, a wieczorem poszaleć w fajnych miejscach. Dla mnie tam jest idealnie.

Gość gość
Polecam Schronisko Trzy Korony. To przyjazne dla klientów miejsce. Pięknie położone, widok z okna na szczyt Trzy Korony i przełom Dunajca, cicha okolica. Doskonała baza wypadowa. Pokoje przestronne, czyste. Jedzenie smaczne. Obsługa profesjonalna. Chętnie tam wracamy. Polecam parom na spokojny wypoczynek oraz całym rodzinom, bo dla dzieci są specjalne atrakcje.

Gość gość
Świetnym miejscem na weekend w górach jest Czarna Góra, fajne trasy i mega hotele jak np http://hotelmorawa.pl/

Gość gość
Ja na walentynki byłam z moim mężem w Villi Martin w Beskidzie Żywieckim. Piękne miejsce, świetna atmosfera. Mąż był zachwycony przede wszystkim browarem Żywiec, mnie bardziej interesowały masaże :P Jeśli ktoś dodatkowo jeździ na nartach to tym bardziej mogę polecić. Nawet na kulig się załapaliśmy!

Gość gość
znacie jakieś miejsca dla singli? Pokoje zwykle są 2 osobowe a chcę na 1 osobę

sama miejscowośś może nie wydawać się spektakularna, ale moim zdaniem weekend w Zakopanem też może być baardzo udany. Zwłaszcza jak wschody i zachody słońca można oglądać z łóżka :p dlatego polecam Kasprowy (www.kasprowy.pl) widoki z pokoju i z restauracji hotelowej nieziemskie, na prawdę sprzyjają weekendom we dwoje. My z mężem wróciliśmy we trójkę :p

Gość hotelik orański
Na weekendy zdecydowanie zapraszamy do Hoteliku Orański - pobyt mimo że krótki z pewnością będzie przyjemny i niezapomniany! Hotelik Orański jest położony w górach, w malowniczej okolicy Kotliny Kłodzkiej. Oferujemy noclegi w atrakcyjnej cenie i smaczną, zdrową domową kuchnię. Do tego bezpłatne miejsce parkingowe, a do użytku gości jest również piękny ogród oraz miejsce na grilla. Hotelik jest również przyjazny zwierzętom. Okolice Hoteliku Orańskiego są bogate w atrakcje - zaledwie 0,5 km od Hoteliku znajduje się zalew z wieżą widokową, w pobliżu znajduje się również pierwszy w Polsce park linowy Skalisko, będący doskonałą rozrywką zarówno dla młodzieży, jak i dorosłych. Jest to też idealna opcja na krótkie pobyty - 3,4 dni, weekendy - na pewno każdy znajdzie w tym miejscu coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Kontakt:www.hotelikoranski.pl 793 665 806 Paulina Grzelaczyk

Gość gość
My na weekendy jeździmy do Bielsko Białej i nocujemy w Dot Hostel. Jest tani i bardzo ładny oraz zadbany.

Gość gość
Pokrzywna, Góry Opawskie i hotel Gorzelanny, pięknie, klimatycznie, luksusowo i niedrogo.

Gość gość
W Murzasichle jest hotel Kopieniec, sprawdzony przez nas dwa razy, na romantyczny wypad miejsce wymarzone, bo piękne i kameralne. Do tego sam hotel jest cudny (http://www.kopieniec.pl/ - polecam sprawdzić ich zdjęcia na stronie), mają SPA, restaurację na miejscu, więc niczego zabraknąć nie powinno ;)

Gość 00nela
Ja w tamtym roku byłam na takim romantycznym weekendzie z mężem. Zarezerwowaliśmy cudowny apartament z kominkiem na Bookaparcie i mieliśmy świetny widok na góry ;) To były niezapomniane chwile.

Gość gość
W Sudetach jest taki jeden piękny hotel, nazywa się Gorzelanny i niedawno spędziłam tam z mężem cudny weekend. Polecam wszystkim zakochanym ;)

Gość gość
Będę za jakiś czas w Orlicy w Szczawnicy to napiszę jak było. Moi znajomi tam nocowali w wakacje i bardzo sobie chwalili. Na stronie www.orlica.com jest opis ośrodka. Podoba mi się lokalizacja, nie ma problemów z dotarciem do przystani flisackiej, która jest parę kroków stąd, ogólnie warunki na nartki wyglądają tutaj bardzo dobrze. Dam znać jak już wrócę z urlopu, to napiszę więcej jeszcze.

Gość rexanna
Szklarska Poręba ;) my raz do roku jeździmy tam z mężem, rezerwujemy trochę wcześniej jakiś miły apartament na bookaparcie i wracamy potem w świetnym nastroju