Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta0289

jak sprawić żeby tego mocno żałował pytajnik

Polecane posty

Gość Marta0289
Co dalej w takim razie ?

Gość gość
No wlasnie zaprzyjaźniając się z nią moblabyś szybko pokazać jej jaki on jest naprawde, bo znasz jego slabe strony i wiesz jak w danej sytuacji reaguje i w ten sposób on by mocno żałował a ty przecież tego chcesz.

Gość gość
a po co sie wtracasz, najwyrazniej cos mu w tobie nie pasowalo, znalazl sobie inna i jest szczesliwy

Gość Marta0289
Jakby mu coś nie pasowało to nie musiał tak bardzo przepraszać i żałować jak on to ujął. Nie wtrącam się właśnie.. ale wiesz jakby Ciebie ktoś tak podle potraktował to ciekawe jakbyś zareagował/ła

Gość Marta0289
a poza tym chyba nie musiał od razu mnie wyzywać bo nic złego mu nie zrobiłam aby tak się musiał zachować. Jak mu tak bardzo nie pasowałam to mógł odejść sam i mówiłam mu to że jak sie przy mnie źle czuje to lepiej teraz niż później. To twierdził że dobrze mu ze mną i jest szczęśliwy.

Gość gość
nie musiał ale to zrobił cóż poradzisz :D

Gość gość
no i po co to szyderstwo ? nie musicie chyba jeszcze wy jej dokładać..

Gość alemilena
no i po co to szyderstwo ? nie musicie chyba jeszcze wy jej dokładać..

Gość gość
no i co po co wszyscy inteligentni piszą tak, że jeszcze dziewczyna ma czuć się winna i siedzieć cicho? Nie przejmuj się Marta.. :). Nie uważacie że facet nie ma prawa wyzywać kobiety?

Gość gość
Marta a za co on cię wyzywał?

Gość Marta0289
Dobre pytanie. Szczerze to nie wiem.. zwróciłam mu uwagę, że bardzo chamsko mnie traktuje i tyle. To go tak rozzłościło do tego stopnia, że ostro zaczęliśmy się kłócić. Fakt, że ja też mu odpyskowałam ale co miałam stać biernie i przyglądać się jak mnie upokarza ?

Gość gość
To faktycznie... i przez tą kłótnie się rozstaliście czy już wcześniej a on po rozstaniu zaczął Cię chamsko traktować?

Gość Marta0289
Definitywnie przestałam się z nim kontaktować po tym jak mnie zwyzywał. W czasie kiedy sie jeszcze spotykaliśmy to wtedy miał takie chamskie zachowania do mnie jak mu się coś nie spodobało.. czy mój żart, czy tak po prostu. I niedługo przed tym jak się rozstaliśmy zauważyłam, że próbuje mnie hmm nie wiem.. tak upokarzać, zaczął mieć też takie teksty w stylu tępa itd. niby "na żarty" ale mnie to jakoś nie bawiło..

Gość Marta0289
I dlatego właśnie mnie po prostu trafia jak sobie pomyślę że jest teraz z tą nową i zaczynam się zastanawiać jak ją traktuje..

Gość gość
zastanawiasz sie jak ją traktuje ? odpowiem ci teraz super słowa złego nie powie ,ale minie torche czasu - bądź pewna usłyszy słowa gorsze niż ty . Ja byłam w zwiąkzu w ktorym facet wydzwaniał do byłej , mówił o niej su... , ci.., kur. Myślałam że to ona taka była ze ja nigdy tego nei usłysze od niego - OJ MYLIŁAM SIĘ BARDZO . Wystarczyło troche czasu , i też usłyszałam , teraz ma nową, która pewnie teraz też nie wierzy w to co za chwile usłyszy

Gość gość
czytam i nie wierzę! Widać że ciebie coś boli,,interesujesz się jego życiem a on zapewne ma cię dawno w d u p i e,niestety z niczym mu nie dokopiesz bo nic co związane z twoja osoba go nie ruszy choćbyś stawała na rzęsach,on nigdy nic nie czuł do ciebie,przepraszając i mówiąc że żałuje miał po prostu wyrzuty sumienia,ty byś wybaczyła a on i tak by uciekł do swojej królowej. Daj sobie spokój ,bo on juz dawno zapomniał o twojej osobie,dziwi mnie po co tu piszesz i co ty chcesz?

Gość gość
ma żałować?no niby mówił że żałuje czego ty jeszcze chcesz,a może chcesz żeby ci miłość wyznał :) oj ty głupia ty ;p

Gość Marta0289
kurcze przykro mi.. wiesz do mnie nie powiedział, że jestem np. ku*wą.. ale inny przekleństwo poleciało. Tego akurat by mi nie powiedział ale nie dlatego bo bałby się przegiąć tylko myślę że wiedział, że wyśmiałabym go, że myli pojęcia, żeby do dziewicy mówić ku*wa. No i też szybko ucięła rozmowę żeby nie doszło do innych "wyznań". Być może masz i rację chociaż niewykluczone że na prawdę się zmienił i tylko do mnie sobie tak pozwalał. Przynajmniej mnie przekonywał że już tak nie zrobi itd. W pewnym stopniu mu wierzę ale nie do końca bo mnie za chamskie zagrywki tez przepraszął mówił że jest idiotą itp. ale cóż z tego skoro robił dalej to samo..

Gość Marta0289
Tak, domyślam się gdzie mnie ma! Po to, że mnie właśnie to boli i nie mając nikogo bliskiego chciałam otrzymać jakieś wsparcie. Chociażby tu..

Gość gość
co ty laska rozkminiasz było minęło, szkoda czasu na te denne rozmyślenia

Gość Marta0289
nawet bardzo szkoda.. nic nie poradzę, że taką mam osobowość i ciężko znieść jak osoba którą się kochało skrzywdziła po to aby teraz być z kimś innym. I jeszcze jedno bo padały słowa że ja interesuje się tym co on robi. Otóż nie :). Nie wiem jak im się układa, co robią, gdzie są, gdzie byli itd. Nic nie wiem tak na dobrą sprawę. Tylko jedyni koleżanka powiedziała mi że zasypuje fb fotkami ze swoją nową a jej koleżanki są nim zachwycone z tego wynikało i tyle. Więcej nic nie wiem na ich temat.

Gość gość
i to wszystko co o nim wiesz? to czemu napisałaś że jest traktowana jak królowa ?

Gość Marta0289
bo dla mnie to jest logiczne, że jak jakiś to już czas temu było ( z pół roku ) znajomi powiedzieli mi, że tak pięknie im razem itd. to wywnioskował sobie to już dalej sama.

Gość Bozon Higgsa
Zapomniałaś dopisać, że to była bezinteresowna miłość i że nie jesteś mściwa.

Gość Marta0289
bo nie jestem mściwa, w końcu nic nie zrobiłam aby się na nim zemścić chociażby za wyzwiska i upokorzenie jakie mi zafundował.

Gość Bozon Higgsa
Zaproś go do siebie, zrób kolację, potem szalony seks. Na końcu mu powiedz że to było uroczyste pożegnanie i przestań się odzywać. Będzie żałował.

Gość Marta0289
:D pomyślę.. :D chyba nie byłoby to trudne.. zwłaszcza że o zapewnieniach że jestem dla niego najpiękniejsza słyszałam ciągle i przed i po tym jak się rozstaliśmy i usiłował się odzywać..

Gość gość
a może nam powiesz co twój facet ci takiego strasznego powiedział?

Gość Marta0289
nie ma sie czym chwalić.. nie chcę bo jest to dla mnie jako dla kobiety bolesne i wolę tego tak dokładnie nie rozgrzebywać. Po prostu mnie wyzwał i już.

Gość gość
a weź kobieto.. masz akurat kim się przejmować skoro tak sie do ciebie odnosił..