Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla facetów 28 latka jest już STARA

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy spojrzec na portale randkowe, czaty... malo kto chce taką kobiete, branie mają 16-25 latki potem to juz kaplica, jest coraz gorzej i piszą do ciebie dziady po 40

Gość gość
dla takich 40 latków nie jesteś stara a równolatki cóż jak macie ich gdzieś a same mając naście- dzieścia lat latacie za facetami ok 30 + to nie dziwcie się potem.

Mam 36 I max 40 latek. Po co mi starszy pan, chyba szuka sobie pielegniarki, a nie oklamujmy sie stan polskiego faceta to koszmar. Zapuszczeni, niedomyci, zaniedbani....tragedia. Do Piet nie dorastacie zachodnim facetom. A do tego szowinisci, lenie...z wiecznie roszczeniowa postawa, bo mysla ze jak maja chooja to I'm sie wszystko nalezy. Polskie muslimy europy!!!

Gość gość
28-30 latek chce młodszą i nieprzechodzoną a nie laske, która nagle przed 30stką postanowila szukac kogos na stale - faceci nei chcą takich ''lal''.

Gość władza to ja
Zależy dla jakich facetów..

Gość władza to ja
Ale macie problemy.

Gość gość
Ależ farmazony.... każdy dostaje to, na co daje przyzwolenie...np jeśli nie chcesz być w związku ze starym dziadem - to nie będziesz! Jak Cię tacy podrywają, po prostu nie odpowiadaj na zaczepki. Co do chrzanienia o "przechodzonych"...nie wiem, jak tak ogóle można o kobiecie powiedzieć, to po pierwsze, a druga rzecz - co ma wiek do tego? Myślicie, że każda do 30 ma miliony partnerów? A nie przyszło wam do łbów, ze wczesniej z nikim się nie związała, bo nie spotkała nikogo fajnego?

Gość gość
żaden normalny 20 latek nie zwiąże sie z 28 latką, 20 lat to dzieciak jeszcze, po co mu zobowiązania i jakas laska, ktora zaraz zacznie stękac o slubie i bachorach

Gość gość
A 30latek co niby robil przez ten czas, co to w ogole kobiet sie tylko tyczy?

28latek też moze być jeszcze dzieciakiem, to czy ktos jest dorosły czy nie to nie tylko sprawa wieku. Ludzie inaczej patrzą na związek 20latka z 28latka, a inaczej na związek 28latka z 36latką. A przecież różnica wieku jest taka sama.

Gość gość
bo zwykle 30 latki w polsce to przechodzone prukwy z bahorem na karku, z niedomytymi p*****i, przezedzoną czupryną zwykle tłustą, figurą ze sporą nadwagą i uzębieniem wołającym o pomstę do nieba

Gość władza to ja
Hehe.Prawda objawów objawiona.To juz wiadomo wszystko.Proponuje jedno:emigracja.

Gość gość
Prawik bez wiary znowu pierdzieli od rzeczy. Jakże przykre są skutki nie zamoczenia ptaka... W sumie w jego przypadku to co napisał rzeczywiście jest prawdą. Jego wartość nie wzrośnie bo od lat pikuje w dół a raczej ryje w dno jakby ropy tam szukał. Niby po studiach a głupi jak but. Wystarczyło poczytać na forum jakie życie wiedzie i nic dziwnego, że myśli tak jak myśli. Jak może być atrakcyjnym ktoś kto się boi do kina pójść? :D Na szczęście są jeszcze inteligentni mężczyźni którzy w odróżnieniu od niego nie poddają się błachym przeciwnościom losu i nie zmieniają się w pozbawionego kreatywności, leniwego niechluja

Gość gość
hahaha, moze w jakims zascianku gdzie slub nadal bierze sie w wieku 19 lat:D 28-latka to z******ty wiek dla kobiety, w ogole kobiety kolo 30-stki sa w najlepszym swoim wieku;)

taka 28> latka, to rok chodzenia za rączkę i zabawy, a później to już ciąża, dziecko itd a dziewczyna im młodsza, tym dłużej można pochodzić ;)

Gość gość
A na co mnie taka co się obudziła pięć lat przed trzydziestką i szuka poważnego związku? Co ona ma do zaoferowania? Gromadę swoich byłych jako znajomych na fejsbuniu? Mam płacić za coś co inni mieli za darmo? Pójdziemy na 33 randki zanim pozwoli się dotknąć bo będzie musiała się przekonać czy aby to ja jestem tym właściwym. Z innymi nie potrzeba było jej tyle czasu do namysłu. Chyba spasuję. A nawet jak jest samotna to tylko świadczy, że takiej to wszystko przeszkadza w innych. Do baby zawsze będzie kolejka. Mniejsza, większa ale będzie. Facet musi sobie zapracować. Chyba, że przystojny albo dobrze ustawiony to od razu ma +10 do atrakcyjności

Gość władza to ja
sedno sprawy.Jeśli chce się chodzić latami ze sobą,lepsza zazwyczaj młodsza(chociaż parcie na ślub maja i 20latki).Najważniejsze być szczerym.To nic złego chodzić ze sobą latami i tworzyć luźny związek,pod warunkiem,ze obu stronom to odpowiada.Również nic złego jest chcieć założyć rodzinę i mieć dzieci.I tu tez wskazana zgodność partnerów.

Gość władza to ja
Jaak facet jest chanem i bucem to i uroda i pieniądze mu nie pomogą.

Gość gość
Jak jest chamem i bucem to wtedy słyszy, że jest męski. A jak stara się zawsze dogodzić i podejmować właściwe decyzje to słyszy, że jest ciotą. Kobieca logika.

Gość gość
28-30 latek chce młodszą i nieprzechodzoną a nie laske, która nagle przed 30stką postanowila szukac kogos na stale - faceci nei chcą takich ''lal''. szczerze?gdybym byla facetem i znalazla kobiete w tym wieku bez doswiadczenia to albo bym sie zmyla i to czym predzej tym lepiej albo zaciagnela sila do seksuologa .sorry ale w tym wieku KAZDY NIEZALEZNIE OD PLCI musi byc troche´´przechodzony´´.w tym wieku powinno sie byc w pelni swiadomym swojej seksualnosci,a instruckcje co i jak pasuja do nastolatka.

Gość gość
to pódernice córki pódernic z mózgo-macicą zakończoną ssawką w kształcie p.i.z.d.y

Gość gość
"Jaak facet jest chanem i bucem to i uroda i pieniądze mu nie pomogą." x nie muszą bo i tak ma branie :D

Gość gość
gość Jak jest chamem i bucem to wtedy słyszy, że jest męski. A jak stara się zawsze dogodzić i podejmować właściwe decyzje to słyszy, że jest ciotą. Kobieca logika. xx A i tak jedna z drugą będzie gadać, że chce porządnego faceta i takiego wybierają tylko nagle w ciągu chwili facet się zmienia :P Prawda jest taka, że niektóre kobiety chcą porządnego faceta od razu, inne po tym jak dostaną po d***e od życia a inne ciągle gonią za tymi złymi. Podstawą jest przyznanie się kobiety przed samą sobą, że popełnia błąd przy wyborze partnera ale do tego mało, która potrafi się przyznać i tłumacz się, że "tak wyszło", "taki się trafił" a nie umiejąc się przyznać jedyne co może zrobić to liczyć, że znów się "taki nie trafi".

Gość władza to ja
Ma branie,ale w srod jakich kobiet?

Gość gość
bardziej przechodzone to sa tera laski kolo 20-24 lat, wczesniej nikt nie r****l sie bez zobowiazan, na lewo i prawo poza tym moje kolezanki w wiekszosci maja parcie na dziecko ok. 23 - 25 lat - skoncza studia, nie cche im sie pracowac, to szukaja frajera do utrzymywania i zeby go uwiazac, to szybko robia dziecko

Gość dshjtdtrf
co tu wiecej pisac, facet nie bedzie sie czuł jakos wyjatkow z kobieta ktora sypiała z bog wie kim, takie kobiety sa wypalone emocjonalnie, bo ja tam x facetow rzuciło, ty startujac do takiej kobiety musisz udowodnic ze sie nadajesz na partnera, poprzednicy tylko beztorsko bzykali, pieprze taki interes, trzeba było myslec wczesniej a nie gzic sie z jakimis fagasami, strszta kobiety jak sa młode startuja do 30 latków, jak sa juz starsze szukaja rownolatkow, zapomniał woł jak cieleciem był, lepsza jest chyba kobieta co nie gziła sie z byle kim od czyjes zabawki seksualnej, ktora ktos olał, co tu wiecej dodawac, sa wyjatki jelsi kobieta faktycznie cos soba reprezentuje, to wtedy tak, wi

Gość dshjtdtrf
co tu wiecej pisac, facet nie bedzie sie czuł jakos wyjatkow z kobieta ktora sypiała z bog wie kim, takie kobiety sa wypalone emocjonalnie, bo ja tam x facetow rzuciło, ty startujac do takiej kobiety musisz udowodnic ze sie nadajesz na partnera, poprzednicy tylko beztorsko bzykali, pieprze taki interes, trzeba było myslec wczesniej a nie gzic sie z jakimis fagasami, strszta kobiety jak sa młode startuja do 30 latków, jak sa juz starsze szukaja rownolatkow, zapomniał woł jak cieleciem był, lepsza jest chyba kobieta co nie gziła sie z byle kim od czyjes zabawki seksualnej, ktora ktos olał, co tu wiecej dodawac, sa wyjatki jelsi kobieta faktycznie cos soba reprezentuje, to wtedy tak, wi