Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki niby takie piękne

Polecane posty

Gość gość
robus ty za to jestes typowym przedstawicielem polaka w uk...Glupio-madry, przechwala sie na kazdym kroku jaki to z niego kozak. A tak naprawde to ani to nie ma nic do powiedzenia ani niczego soba nie reprezentuje. Jego jedyna rozrywka to polskie balety gdzie moze poudawac macho :D poza tym pijak, cpun i zlodziej...

Gość gość
nie sa piekne bo sie nie czuja piekne a nie czuja sie piekne bo nie czuja sie akceptowane a nie sa akcepotwane bo nie spoelniaja wymagan facetow

Gość Polski Robolek z UK
No to może i fakt, ja mam bardzo duże wymagania co do kobiecej urody. :D Ale to chyba każdy Polak tak ma. To źle?

Gość ffffff
A co maja robić w Polsce jak polscy faceci sie nie myją i maja obleśne ryje? No błaaagam, na całym świecie się mówi że Polacy to najbrzydsi faceci na świecie. ..

Gość gość
ale jak nie sa piekne z natury to niegdy piekne nie bede wiec z czym masz problem?

Gość gość
Z pewnego bloga: "Spotkałam się w pubie z trzema studentami, dwóch Polaków, trzeci z wymiany - Holender. Jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy rozmawiać o Polkach. Holender jasno określił, że do Polski przyjechał, bo mieszkają tu Polki. Na co Polak powiedział: czyli przyjechałeś po nic... Holender się zdziwił. Po pierwsze zdziwił się, bo Polak powiedział to przy Polce, a po drugie, bo pół Europy o Polkach mówi: piękne, pracowite, zaradne, zadbane, kochające, cudowne matki. Ale Polak kontynuował, a wtórował mu ten drugi potakiwaniem i dorzucaniem do worka swojej żółci (dodam, że obaj panowie mają partnerki Polki). Dowiedziałam się, że my Polki jesteśmy brzydkie, głupie, puszczalskie, blachary, paszczury, że my tylko się stroimy i godzinami latamy po sklepach, że przez feminizm to nam się w d****h poprzewracało, że chcemy mieć swoje prawa, że aborcję, że nie siedzimy w domu i że te całe pół Europy to się bardzo myli, a Polki to tak na prawdę d****i, bo ...i co najbardziej chyba boli naszych panów... za każdym obcokrajowcem polecą w ogień... To dla Holendra było zbyt dużo...myślałam, że z krzesła spadnie, ale po tym powiedział coś bardzo inteligentnego - Skoro macie takie piękne i miłe kobiety i mówicie o nich takie rzeczy, nic dziwnego, że od was uciekają z pierwszym lepszym obcokrajowcem... Powiedział jeszcze, że Polki wcale nie mają więcej partnerów niż Holenderki, że Polki zawsze wyglądają na zadbane, a jego znajomi, którzy mają polskie partnerki, nie mogli wybrać lepiej. I tak sobie pomyślałam, że to chyba faktycznie tak jest. Polka, jeśli ma więcej niż jednego partnera, jest już d****ą w oczach Polaków, jeśli zaczyna walczyć o swoje prawa, jako feministka, przyrównywana jest do nazistek. W Polsce kobiety starają się, jak mogą, a i tak nasi panowie nas nigdy nie docenią, chyba, że każda z nas znajdzie swojego obcokrajowca i wyjedzie w siną dal... I tak to jakoś wyszło, że doceniane wszędzie Polki, tylko we własnym domu traktuje się jak szmaty... "

Gość gość
Goraca Zuzia Za to za rowno w pl jak I za granica sa same buraczano-kartoflane oblesne polskie meskie ogry. Nic dziwnego ze dziewczyny pouciekaly, a za granica zadna was nie chce....uheheheh x To zapodaj fotę stara ruro

Gość ananananananaaa
prawda niestety. jak wchodze na kafe i czytam co Polacy wypisuja o Polkach, to już na pewno bym się z żadnym nie chciała wiązać. potem nie będzie na pewno szanowwał tego, ze z nim jestem. Po co mi coś takiego, skoro za granicą wszyscy mnie podziwiają i mówią mojemu facetowi, że ma piękną i mądrą dziewczyne. śmieją się, że zaraz jadą szukać żony do Polski.

Gość ananananananaaa
nie generalizujmy kobietki, to ze robcio ma problem z Polkami to nie znaczy ze kazdy polski mezczyzna jest taki jak nasz wiesniaczek na forum Nie każdy,a le tracą na tym pozostali. Przez bandę niechcianych idiotów teraz jest taka sytuacja, bo tylko to nakręcaja.

Gość gość
Ej, bo sie obraze, naprawde sa u nas swietni faceci, robert to j=nie jedyny Polak, z reszta on nawet nie powinnien liczyc na to ze jakakolwiek kobieta na niego spojrzy, to po co sie przejmowac takim bucem?

Gość gość
sa, owszem, ale takie robolki skutecznie psuja im opinie. I to nie tylko wsrod kobiet....

Gość gość
mam zwrazenie ze najbardzije wlasnego kraju to nienawidza tacy "patryjoci" jak robercik, niby na polske nie dadza pluc, ale polki dla nich sa k*****i (oprocz ich wlasnej mamusi), rzad jest antypolski, polacy o lewicowych pogladach to zdrajcy, oni sami sa wspaniali i najlepsi ze wszystkich Polaków, wzór do nasladowania, tylko w ramke oblozyc i na sciane powiesic

Gość gość
od razu zaznaczam ze jestem kobieta ale polki wg mnie wcale najpiekniejsze nie sa w ogole nie wiem skad sie to wzielo wg mnie najladniejsze sa Turczynki laski takie ze hej ho szczuple, twarze sliczne jak lalki, wlosy zdbane przewaznie dlugie po porstu super.a polki hmm co mi sie osobiscie nie podoba ze coraz dziwniejsze krotsze fryzury co do ubran tak podazaja za trendami ale przesadnie gubiac sie w tym wszystkim i sa coraz mniej kobiece.

Gość ananananananaaa
jakoś nie widzę żadnego tematu jakie to naszePolki są piękne i wspaniałe.. same tylko ze puszczalskie i pasztety, nawet jak bylam w zwiazkach z Polakami to nie słyszałam za wielu komplementów. uwazam że i tak wiekszaść Polek jest za mało wymagająca w stosunku do swoich mężczyzn. nie wiem jak te z cytatu mogły to tolerować, takie pojazdy na Polki przy cudzoziemcach i w ogóle taka opinia, ale podejrzewam, że to jakies przyzwyczajenie jest już.

Gość gość
turczynki tez ladne, ale dla polakow to brudaski bo ciapate przeciez :o

Gość gość
jażeli, twoim ideałem jest niunia rodem z teledysku zespołu Weekend, to faktycznie...wszystkie "piękne" wyjechały zagranicę robić dobrze ciapatym:D

Gość ananananananaaa
w ogole na świecie jest wiele pieknych kobiet.. co kto lubi, turczynki to jest zupełnie inny typ urody. ciężko porównywać z polkami.

Gość gość
a tobie zostala raczka bo nawet te "piekne" cie nie chcialy :D

Gość gość
p*****lolo, nie istnieje nacja ktora ma najpiekniejsze kobiuety na swicie to raz, jak ci sie podobaja turczynki to znaczy ze podobaja ci sie dziewczyny ociemnymch wlosach i oczach i sniadej karnacji, a nie ta konkrenta nacja, wystarczylo by pokazac ci Iranke, czy Hiszpanke i tez by ci podobala, pociaga nas egzotyka i tyle

Gość ananananananaaa
no juz bez przesady :P ale mi egzotyka :O mnóstwo hiszpanów ma blond włosy i niebieskie oczy, a Iran to też nie to samo co Turcja...

Gość gość
nie to samo, ale typ urody podobny

Gość ananananananaaa
Turcja i Iran t o jeszcze.. ale z tą Hiszpanią... tak samo w Turcji mogą powiedzieć że w Polsce podobni sa do Hiszpanów - ten sam typ urody.

Gość gość
hiszpanie i polacy ten sam typ urody? błagam, ilu widzisz sniadych i ciemno wloscych polakow (wylacajac zime)? odrazu widac roznice. ten sam typ urody to maja polacy i czesi np, a nie z hiszpanami

Gość ananananananaaa
hiszpanie z północy to głownie blondyni itp, a na południu sa ciemniejsi.. ale będąc z narzeczonym w hiszpanii oboje stwierdzilismy że Hiszpanie przypominaja Polaków znacznie bardziej niz Meksykanów, a bylismy na południu.

Gość gość
ok, sa podobni bo maja podobne cechy, komus ktos sie podoba nie dlatego ze jest polka , turczyna itd, tylko dlatego ze ma ciene/jane wlosy i oczy, taka a taka budowe ciala itd. kobiety w danej nacji nie sa identyczne, wiec mowienie ze te sa najpiekniejsze a tamte najbrzydsze jest smieszne, bo nie da sie wlozyc do jednego worka wszystkich, podobnie jak z polskimi facetami, przecietny polak to nie jest wiesniak pokroju robercika ale wiemy ze i takie roberciki u nas sa

Gość ananananananaaa
oczywiście zgadzam się, ale po prostu podkreślam, że Hiszpanie to nie jest ten sam typ urody co np. Ameryka Łacińska, bo u nas często się mówi, że Hisz. są ciemni, temperamentni i w ogole, że to sa latynosi! a dużo osób w stylu naszego kolegi z UK w ogóle ma 2 worki ciapaty, albo biały. :D

Gość Polski Robolek z UK
pół Europy o Polkach mówi: piękne, pracowite, zaradne, zadbane, kochające, cudowne matki. ******************* To się uśmiałem do łez :D Fakt, "pół Europy" albo nawet i 90% Europy mówi o Polkach, ale raczej w nieco odmiennym kontekście :)

Gość Polski Robolek z UK
Jak żyję w UK to jeszcze nigdy nie słyszałem od obcokrajowców, że Polki to zadbane, zaradne matki i żony, tylko co najwyżej, że potrafią dobrze ciągnąć i że dają analnie bez ociągania jak dziewczyny innych narodowości :D

Gość ananananananaaa
taki podróżnik jestes? ja słyszałam tylko pozytywne opinie za granicą. co prawda do UK nie zawedrowalam, ale w wielu miejscach slyszałam, że Polki to swietne żony. nikt nie mówił kochanki, tylko ŻONY.

Gość Polski Robolek z UK
A nie przyszło ci do głowy, że cudzoziemcy prawią ci komplementy, żeby cię szybciej do łóżka zaciągnąć? I że za twoimi plecami mówią zupełnie co innego? ;)