Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondynka Playa

Tylko dla kochanek i mezatek

Polecane posty

No oczywiscie, wiedzialam, ze bedziecie sobie dopisywac wymyslone historyjki o mnie. Normalka. Pocieszacie sie tym czy co? :) Sorry, po mnie to splywa, sama znam swoja wartos. Kobieta lat 30 to mloda doopa. Ile Wy macie lat? Co powiecie gdy bedziecie mialy 50 lat? Masakra. Oni maja dosc duzy majatek, jego zona jest nauczycielka w szkole sredniej, wiadomo, ze sama sobie w takim duzym domu nie da rady z oplatami, na dodatek ma ona kredyty, ktore on jej splaca. Wiem, ze finansowo ona czuje sie bezpieczna, zreszta on powiedzial mi o wszystkim.

Gość gość
Gdyby faceci kochanki traktowali jak worki na sperme to byscie byly szczesliwe ze ktos odwala za was robote. Ale na ogol sa tu uczucia i nie mozecie tego scierpiec zazdrosnice

No nie myslcie sobie, ze ja go kocham czy cos. Ja pare miesiecy temu odeszlam od faceta, rozstalam sie z kims, a ten zonaty to tylko takie moje pocieszenie mialo byc. On sie bardzo zaangazowal i szaleje za mna, swiata poza mna nie widzi.

Gość gość
Stara panna i do tego głupiutka. Ja w wieku 30 lat byłam już dawno po 2 ślubach i jednym rozwodzie i miałam dwoje dzieci, a ta za starym dziadem się ugania. I czego tu zazdrościć? Tylko współczuć takiej należy.

Gość gość
wiesz ale z doświadczenia wiem że w życiu nie warto myśleć tylko o sobie pomyśl o tej zdradzanej kobiecie jego żonie i o tym że też będziesz kiedyś mieć lat 50 i będziesz mniej atrakcyjna .....

:D Cos chyba ktos zle zrozumial. Ja sie za nim nie uganiam, jest wrecz na odwrot. Kilka dni temu przez pare godzin bylam nieuchwytna, nie odbieralam jego telefonow (dzwonil 10 razy), nie odpowiadalam na smsy, i po chwili juz byl u mnie i pukal mi w drzwi. Masakra. kto sie za kim ugania??

Gość gość
bohaterka skandalu 30 A co, mam klamac, ze nie jestem mloda i atrakcyjna? Jestem kobieta, ktorej byle facet miec nie moze. Wysoka, szczupla ale z ksztaltami, oczy niebieskie, wlosy jasne, poza tym kocham sex i moge codziennie po 10 razy z nim a teraz napisz może cos o swoich dokonaniach? bo wysoka szczupła i z kształtami to co druga na ulicy. czym się zajmujesz zawodowo? jaką szkołę skończyłaś? słuchamy

Gość gość
Jak autorka będzie miała 50 lat to będzie stara, brzydka jak noc i samotna jak palec. :D

Gość gość
Jakbyś miała go gdzieś, to czy przejmowałabyś się aż tak, głupią herbatką podaną temu swojemu, staremu gachowi, przez jego żonkę i czy zakładałabyś w ogóle ten idiotyczny topik?:D

Moje dokonania? Ale po co? Mam na sile udowadniac komus ze pracuje tu czy tam i ze skonczylam te czy inne kierunki? To chyba nie ma znaczenia jakie sa moje dokonania? Mam wlasny dom, 30 lat, jestem zadbana, niezalezna finansowo, aktywna zawodowo i prywatnie.

Gość gość
Nawet ten mocz co się obsikujesz w nocy z wrażenia ?

Gość gość
Zony, procz meza to jakie macie osiagniecia?

Gość gość
ale ty głupia rura jestes autorko ahhahaha :) marny topic, nawet ognisko w bieszczadach jest lepsze :D -10/10 prowo

Gość gość
Już sobie wyobrażam jak on lata za tobą. :D Jakby do mnie w wieku trzydziestu lat dostawiał się żonaty starzec, to wstydziłabym się do tego przyznać, bo to obciach, żeby w takim wieku mieć powodzenie jedynie u emerytów. :D Mój ojciec z racji wykonywanego zawodu, w wieku 50 lat był już na emeryturze.

Ale ja sie nie przejmuje :D zapytalam tylko bo nie wiem jak mozna tak zrobic i nie rozumiem motywow jej postepowania. On jej mowi, ze ma kochanke, ze jest zakochany, a ona udaje, ze nic sie nie stalo. On jej pluje w twarz a ona udaje, ze deszcz pada, io jeszcze herbate mu podaje/ Tego nie rozumiem. Bo ja bym tak nie mogla.

Gość gość
hahah doklądnie :) a ona sie szczyci ze takie pr***no sie za nią ugania hahahah :D choc i tak mam wciaz cichą nadzieje ze to prowo...

Gość gość
Ta stara rycząca 30 używa wody toaletowej jako kosmetyku. Tylko ostatnio urwał się jej rezerwuar i spadł na głowę, wiec nie wygląda na taką zadbaną. Tak to jest jak się buzie myje w muszli klozetowej.:P

Gość gość
Nie moglabys?serio? A ja nie moglabym dawac d**y staremu oblechowi.

Zal mi Was. Jesli myslicie, ze czlowiek w wieku 50 lat jest juz do niczego nie zdolny i nie potrzebny, to bardzo mi Was zal, bo nie wiem jak Wy bedziecie sie czuly gdy skonczycie 50-tke. On ma 50 lat ale wyglada na mniej niz 40. BNardzo zadbany i mega przystojny. Gdybym miala takiego meza, to bym nawet go z oka nie spuscila. ;) Ja mam 30 i rozstalam sie z facetem ostatnio, musialam odreagowac to rozstanie dlatego znalazlam sobie pocieszyciela, a bardzo mi imponowalo to, ze on taki zapatrzony we mnie, wiec znajomosc kontynuowalam. Teraz po prostu nie ogarniam tego co on wyczynia i nie rozumiem zachowania jego zony. Wiecej tlumaczyc sie nie bede. Widze, ze pocieszacie sie wzajemnie mogac stworzyc jakies historyjki o mnie, ktore nie maja nic z prawda wspolnego.

Gość gość
glupia łiło ale to ty jestes ''bohaterką skandalu''ahahhaahah

Gość gość
bohaterka skandalu 30 Moje dokonania? Ale po co? Mam na sile udowadniac komus ze pracuje tu czy tam i ze skonczylam te czy inne kierunki? To chyba nie ma znaczenia jakie sa moje dokonania? Mam wlasny dom, 30 lat, jestem zadbana, niezalezna finansowo, aktywna zawodowo i prywatnie. bo nie rozumiem jak można budować swoje poczucie wartości na fizyczności. przecież to, że ktoś się urodził ładnym. brzydkim to kwestia losowa, niezależna od jego działań. to że ktoś jest ładny zasługuje od razu na szacunek czy podziw? z jakiej racji? pochwal się czymś co wymaga wysiłku intelektualnego, siły charakteru, wytrwałości, bo za to można cenić człowieka. czego dokonałaś, komu pomogłaś? bo jak na razie to tylko srasz komuś w życiu i niszczysz innych. rozumiesz już?

Gość gość
Ale nikt nic nie wymysla. Bo po co? Kochanka to kochanka.

Gość gość
ha ha ale by było jak by wybrał żonę..... a młoda atrakcyjna kochanka przegrała z tą zaniedbaną kobietą, więc kochanko Twoje ego bardzo ucierpi-zamawiaj już wizytę u psychiatry :)

Gość gość
a może on ma hpv lub hiv ???potem będziesz odstraszać innych facetów kłykcinami ....feeee

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] bohaterka skandalu 30 MOje dokonanie, ktorkazywaloby na to, ze jestem silna>? odeszlam od faceta, ktory w moim mniemaniu nie byl mnie wart. " jeśli to jest szczyt twych dokonań życiowych, to faktycznie jesteś zerem. to wiele tłumaczy jak się prowadzisz.

Gość gość
tak sobie to tłumacz....

Gość gość
Jak to nie? Masz 30 lat i kopulujesz z żonatym facetem, któty jest wieku twojego ojca i się dziwisz jego żonie - starej kobiecie, ktora ma ponoć mprzystojnego męża, sama tak twierdzisz. A twojemu kochasiowi się nie dziwisz? jak taki zakochany, to po co jeszcze siedzi z zaniedbaną żoną? A z herbatką to pewnie on dziś za nią latał, jak mu przypomniała co wczoraj bełkotał po pijaku. :D

Gość gość
Każda potwora znajdzie swego amatora. Na ryczącą 30 młody już nie poleci, ale dziadzio jeszcze jak wyjmie sztuczną szczękę to wyślini się w jej c**ę.:p

Gość gość
co za niedojrzała emocjonalnie idiotka hahah widac po postach z epusta blondyna :P