Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quilla

Spotkanie w realu a wygląd

Polecane posty

Gość quilla

Jestem trochę podłamana... Mam się umawiać z takim gościem z forum, podobał mi się od dawna; i ze sposobu wypowiedzi (przynajmniej na forum), i z wyglądu. Ja też mu się podobam; tyle, że zdjęcie które ja wrzuciłam, przedstawia mnie w trochę korzystniejszym świetle niż w rzeczywistości to wygląda. Nie, nie jest to totalnie przekłamane, nie przerabiane, ale wyszłam na nim tak, że mam na nim bardziej pociągłą twarz, większe oczy i ładniejszą cerę. Troszkę się różnię.... Sylwetkę mam taką samą. Wiadomo, że wygląd to nie wszystko, ale definitywnie nie chciałabym żeby ktoś był rozczarowany na mój widok. Co byście zrobili na moim miejscu? Rzucili żartem coś i wysłali zdjęcie już bardziej odzwierciedlające rzeczywistość? czy zignorowali sprawę i poszli na spotkanie jakby nigdy nic, ryzykując wyraz rozczarowania? Wkurza mnie ta sprawa jak cholera.

Gość gość
odpicuj sie ladnie i idz

Gość quilla
zawsze ładnie się picuję :) jak wy generalnie na takie coś zareagowalibyście gdyby dziewczyna z którą się umówiliście wyglądała mniej ładnie, nie że brzydka, tylko po prostu twarz trochę inna?

Gość quilla
a fakt że jego była wyglądała trochę jak modelka nie pomaga :)

Gość gość
dla mnie osobiście bardziej się charakter liczy i osobowość a wygląd to karzdego indywidudualna sprawa.Myślę że powinnaś iść normalnie i nie robić z siebie kogoś kim faktycznie nie jesteś.

Gość pozorymylą
a może woli taką naturalną kobietę niż odpicowaną ?

Gość gość
Cza­sami zdarza się, że poczu­cie war­tości my­lone jest z poczu­ciem włas­nej ważności. Czym się różnią? Pier­wsze jest pełnym zaufa­niem do siebie i reali­zowa­niem te­go, co jest dla nas wartościowe, dru­gie na­tomiast uza­leżnieniem od opi­nii innych.

Gość quilla
może i woli... ja na tych fotach co on widział mam lekki makijaż.. bardziej lekki niż na codzień noszę.. ale po prostu one fajne wyszły ;) co tam mam się kurczę przejmować.. laski wrzucają swoje zdjęcia z sesji zdjęciowych, gdzie photoszopem pomaziane są równo.. a ja mam się przejmować nieprzerabianym zdjęciem, na którym i tak widać mój nochal, tylko twarz szczuplejsza.. jak mu się podoba mój typ urody, to i ta różnica mu nie będzie przeszkadzać.

Gość gość
:) no właśnie

Gość quilla
tylko peruka mi się dziś odkleiła i szczęka wypada, anie mam protefixu... sama nie wiem, pomysli że jestem brzydka...

Gość quilla
poprawiłeś mi humor, podszywie :D

Gość sewiwiwakka
ty wczoraj tu pisałas?

Gość gość
ano (:

Gość gość
po co sie pytasz na forum jak sama sobie odpisujesz,ze niewazne,ze laski wrzucaja przerabiane foty itp itd wyslij mu normalne,albo licz sie x tym ,ze sie rozczaruje i tyle