Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martita01020

Domowy peeling na twarz

Polecane posty

Gość martita01020

Dziewczyny szukam sprawzonego domowego sposobu na dobry piling do twarzy. Moja cera z natury jest mieszana, a do tego mam pelna zaskornikow na twarzy i malenkie blizny po starych. Uzywalam mydla antybakteryjnego do rak i przyznam, to dziala cuda! Wysusz troszke buzke ale tylko jesli sie ydla nierozsadnie naduzyje! Teraz potrzebuje 'zeskrobac' brud z twarzy czyms naturalnym. Piszcie jak Wy sobie radzicie?;-)

Gość gość
płatki owsiane

Gość martita01020
platki owsiane? moglabys dokladniej napisac co z nimi zrobic?

Najlepiej do peelingu sprawdza się kawa, w najprostszym wydaniu mieszasz z olejem i wykonujesz peeling twarzy a również super się sprawdza do całaego ciała. Skóra po takim peelingu jest aksamitna i nawilżona, po takim zabiegu nie ma już potrzeby smarować skóry kremami czy też balsamami. Do takiego peelingu można dodawać również zioła, olejki aromaterapeutyczne, glinke zileoną itd wszystko zalezy od tego czego oczekujesz od danego produktu. Poczytaj w necie jest na ten temat mnóstwo informacji.

Gość gość
chodzę do kosmetyczki co jakiś czas i robi mi ful wypas

Gość gość
ja nie znam innego sposobu niż peelingi chemiczne .Niestety boję się wykonywać ich sama w domu ( wiem że można kupić sobie ) .Jak do tej pory wykonuję je w klinice dr mirackiego beautymed .Ale efekty są super

Gość gość
Bardzo lubię i polecam piling kawitacyjny a jak potrzebuję czegoś mocniejszego wtedy idę na mikrodermabrazję korundową.

Gość gość
Miałam robioną wczoraj mikrodermabrazję korundową. Moja skóra jest teraz cudownie gładka. Polecam wszystkim :)

Gość Natalia

Jestem zadowolona z Kliniki jaką znalazłam rok temu w Rzeszowie. Nazywają się Art Derma Clinic. Byłam tam już na kilku różnych zabiegach. Każdej kobiecie polecam. Człowiek odrazu czuje się piękniejszy i młodszy. Szczególnie fajne mają peelingi.