Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy też boicie się że ktoś wie co robicie np na komputerze PILNE POMOCY

Polecane posty

Gość gość

co wpisujecie w google,treść maili,facebook,prywatne pliki,nie boicie się że ktoś to może sprawdzić,np jakiś wrogi haker?albo że ktoś komu przez długi czas ufaliście,spiskuje z waszymi wrogami,za waszymi plecami rozmawia z nimi i przekazuje im informacje o was?bo u mnie tak się dzieje...boje sie o kompter,jak to cholerstwo wykryć?

Gość gość
albo teraz nie wiem jak to powiedzieć wzystko pbo boje sie ze ktos to czyta kto nie powinien bo wlamuje mi sie na komputer

Gość gość
ciezko wykryc szpiega

brzmisz jak pedofil ja tez nie chcialabym aby każdy wiedział co robię, gdzie piszę, z kim rozmawiam, a tym bardziej o czym, no ale mam świadomość, że jeśli ktoś zechce to sprawdzi, niestety, nie ten świat co kilkanaście lat temu, nie jesteśmy anonimowi :(

Gość gość
za zatechlej komuny kiedy podnosiles sluchawke telefonu slyszales "rozmowa kontrolowana" Pewnien Bardzo Madry Czlowiek mawial: niech sluchaja, moze WRESZCIE sie czegos naucza polecam podejscie inwigilatorow (swoja droga ciekawe czy to sie w genach dziedziczy)

Gość gość
rmoge wam powiedziec jak sie zabezpieczyc ew.cos wykryc.

Gość gość
szczerze to mam to głęboko w d***e 🖐️

Gość gość
Są programy, dzięki którym możesz wiedzieć, kto Cię śledzi, obserwuje, albo korzysta też z Twojego komputera. Ja też kiedyś miałem obawy, słuszne, jak się okazało. www.szpiegpc.pl/?pid=kaf1 Są też na pewno inne, to sobie poszukaj, ja mam ten.

Gość gość
Nie tyle boje się, co wiem, że tak jest... ale co zrobić? Nic się nie poradzi ;d

Gość gość
ale ci co śledzą niekoniecznie muszą być wrogami ;) ... choć to też :c

Gość gość
A ten program szpieg pc może powiedzieć, czy ktoś inwigiluje nasz komputer czy nie?

Gość gość
Tak, też, możesz nie tylko sama spr czy ktos sie sledzi, ale też sama sprawdzać innych :D

Gość gość
Nie,nie boje sie,wiem,co nalezy zrobic,aby byc bezpiecznym w sieci,a co do wlaman,malo ktory z uzytkownikow zna sie rownie dobrze na obsludze kompa, jak ja, predzej to ja sie komus wlamie :D

Gość gość
Ten program sprawdza się też na smartfonach ? Moja znajoma , ma odpowiedzialną pracę , a ciągle ktoś jej zakłada zdalnie spy phona na smartfona! Nie ma urojeń , chodzi do serwisu i go usuwają ale to jest uiążliwe i kosztowne! Ktoś się na nią uwziął!