Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies do kawalerki

Polecane posty

Gość gość
no to moze poraz drugi sznaucerka tylko tym razem zdrowego?

Gość gość
ja ma maltanczyka tez chcialam psa ktory bedzie lubil siedziec w domu. W charakterystyce rasy pisze ze wystarczy mu krótki spacer, niestety to ni eprawda, pies to pies, ciagle chce wychodzic na dwór. nauczyłam go żeby dzwonił w dzwoneczek jak chce wyjść, chodziło oczywiście że za potrzebą ale ten skubaniec ciągle dzwoni i czeka pod drzwiami patrzac tymi słodkimi oczkami. Ogolnie mówiac jest absorbujący nie wyjdzie sam na podwórek tylko czeka na mnie, to dobre dla samotnych osób bo czuje sie człowiek potzrebny i ma zajęcie. Ale ogólnie ja poleciłabym ci maltanczyka, shi-tzu, lub Yorka. Wszystkei trzeba czesac niestety ale po czasie łatwo to przychodzi.

Gość detelinka
wakacje planuje sie pod psa, niestety, ja z moim bylam juz dwa razy za granica aurobusem, dwa dni jechal ze mna mój maltanczyk, 4 przesiadki, zmiana klimatu i dal radę bidulek. jak sie bierze psa to z wszystkimi konsekwencjami. Są hotele gdzie przyjmują z psami za drobną dopłata, wszystko sie da jak się chce.

Gość detelinka
oczywiście jak bierze sie psa jako towarzysza , bo jak sa dzieci no to juz nie takie proste, pies zostaje na drugim miejscu.

Gość gość
tylko te psy sa takie drogie :o sama chcialak rasowca ale po co tyle buli jak za free mozna ze schroniska

Gość detelinka
hmmmm no moze i racja, ale.. ja mam i maltana i kundelka nie pierwszego i moge powiedziec ze taki maltanczyk ma inny niepowtarzalny charakter, nie wiem czy wszystkie sa takie czy taki egzemplarz mi sie trafil, no i klaki nie fruwaja po domu ważne dla alergika.

Gość gość
a moze klasyczna paroweczka :) jamniki sa charakterne ale inteligentne

Gość gość
mops

Gość gość
mops albo pekinczyk

Gość gość
Nie polecam Jack Russell. Mam takiego i jeżeli jest sam to demoluje dom i ogród. Wymaga bardzo dużo ruchu, zabawy i treningu.