Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bede żałował na starość że nieuprawiałem sexu majac 19 lat

Polecane posty

Gość gość

i dalej sie nato zanosi .

Gość gość
..........

Gość gość
ja załuję, że trzymałam dziewictwo dla męża. Nie zdradzę go bo go kocham, ale jakbym pobzykała przed slubem to bym wiedziala jak to jest z innymi. A teraz ciekawosc zzera. Jestem uczciwa wiec jej nie zaspokoje, ale gdybym w wieku od 17 do 24 lat pouzywala to dzis by mnie tak nie nosilo. A tak to mam jednego meza i jednego fiutka na cale zycie. A maz wcale tego dziewictwa nie docenil. Jestem juz 10 lat po slubie i ciagle sie zastanawiam jacy sa inni w lozku.

Gość prawictwo pospolite128
ja nie zaluje ze jestem prawikiem ... Seks jest bardzo mocno przereklamowany .

Gość gość
tak będziesz siedział w fotelu jak taki stetryczały dziad, i rozmyślał "do ch wacława, to mój największy błąd w życiu"

Gość Chciejący_mieć
prawik a co ty tam możesz wiedzieć :P

Gość gość
ja już niewiem jestem rozbity ani wta strone ani wdruga widze ze brat źle skonczył na sexie raz na tydzień widuje swoja kobiete ma dziecko ehh ja już niewiem

Poza tym przyklad seks czesto prowadzi do katastrof i nieszczęść.. Katarzyna W musiała zapłacic za to kara 25 lat wiezienia . A gdyby była dziewicą to nie znalazłaby sie za kratkami .. Zwierzeta tez w czasie sezonu godowego czesto giną

Gość gość
niewiem jestemkatolik ajuż siły do tego wszystkiego niemam niechce na sam sex umawiać sie z kobieta której prawie nieznam . rani to moje uczucia poglady . Gdyby ta zasrana niesmiałość odpuściła na imprezy niechodze bo tasńczyć nieumie i tylko mi smutno bo koledzy sie bawia z dziewczynami bardziej cierpie niż to sie opłaca .

Seks moze nie jest zły , ale z całą pewnoscia utrudnia życie i często go skraca tak samo jak alkohol osłabia organizm przyklad ksiądz przecietny żyje 80 lat , a Polak zaledwie 70 lat

Gość gość
mam 63 lata i żałuję tak, że czasem cholery można dostać. Podpisałbym nawet cyrograf aby choć przez miesiąc mieć 21 lat

Ja chcesz zachować zdrowie, to nie uprawiaj seksu .

Gość gość
prawictwo niedokońca prawda . siedzie dwa lata na komputerze mam w oczach te mroczki jakieś posrane . już niewiem co robić zbity jestem z tropu . nawety poznac kobiety nieumie

Gość gość
A masturbacja? To przecież seks z samym sobą. Nie robisz tego?

Gość gość
nie będziesz żałował, bo ci ciśnienie spermy rozsadzi jaja, a bez jaj to jest ci to obojętne.

A masturbacja? To przecież seks z samym sobą. Nie robisz tego? nie

Gość gość
heh najlepiej to iść do kamieniołomu i robić dzień w dzień mam dosć takiego czegoś .

Gość gość
ale jak ja bede sex uprawial skodo nigdy tego nierobiłem jeszcze mnie wyśmieje kobieta i tyle bedzie .

Gość gość
Na starosc bedziesz modlic sie o swa dusze i bedziesz zadowolona,ze sie nie szmacilas w mlodosci.:)

Gość gość
ehh ju niewiem co stym wszystkim robic instynkt jedno wiara jedno ludzie jedno każdy co inego .

Gość gość
Nie bedziesz zalowal . Ale rusz sie zdomu na dziewuchy. Ja zaczalem jak mialem 17 lat ale raczej od okazji do okazji . Potem dopiero na studiach to sie zaczelo libido... A najwiecej to r****lem tuz przed slubem i to tak jakby sie mial swiat skonczuc. kazdy to odbiera inaczej nie ma zadnych norm ani nakazow wiec wrzuc na luz.

Gość gość
I jeszcze jedno . Nie przejmuj sie wiara bo wszelkie zakazy pochadza od ludzi a nie od boga. I ci co je ustanowili sami ich nie przestrzegaja.

Ja mam 21 lat i dalej jestem prawikiem. Ale mam ciąglę nadzieję że będę w nieodległej przyszłości wszystko nadrabiał z nawiązką. Nie mogę się 'ruszyć na dziewuchy' mimo najszczerszych chęci bo nie mam umiejętności i predyspozycji do tego.

Gość gość
jestem niesmiały i nieswojo sie czuje jako obcy wsród zanjomych a sam niepujde . a co do religi to przykazania pan bóg dał .