Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eS Do eM

Patrzę na księżyc

Polecane posty

Gość eS Do eM

No właśnie... Siedzę i patrzę na księżyc. Sam. Jest duży i pomarańczowy. Wyłania się pomału zza budynków miasta, ale pamiętasz, że z naszego mieszkania jest doskonały punkt widokowy na właśnie takie rzeczy jak on. Szkoda, że nie możesz patrzeć razem ze mną, wiesz? A może robisz w tej chwili to samo co ja... Bo przecież tacy sami :) no nie...? Wiesz... Czas mija ale ja wciąż tak samo i mocniej.

Gość eS Do eM
Wiem, że to co robię jest żenujące. Wiem również to, że postąpiłem źle. Nie wiem natomiast tego, czy w ten sposób sprawiłem, że Cię mniej boli czy wręcz odwrotnie - bardziej. Powiedz mi to, odpowiedz proszę. A Księżyc coraz wyżej...

Gość gość
co ma mnie bolec?

Gość eS Do eM
To nie jest tak, że nie chciałem czy coś mi się nagle "odwidziało". Nie. Po prostu... Nie wiem, wstyd mi strasznie o tym wspominać. Nie dałem rady sobie, nie potrafiłem poprosić o pomoc. Ale o tym już wiesz. To nie jest tak, że założyłem słuchawki na uszy i naszedł mnie moralniak... Powodem też nie jest kolejny butelka piwa... Ot tak, po prostu pisze. Myślę o Tobie. Księżyc już na wysokości okna.

Gość gość
jak faktycznie nie chciales to mozesz powiedziec, nic mi nie bedzie

Gość eS Do eM
Ciekawe czy jesteś już domu. Domu... Tu był Twój dom. A mój, tam gdzie Ty. Bo Ciebie tylko miałem. Teraz nie mam nic i nikogo. Nie chodzi o to, że się użalam. Boli po prostu to co było, jak było, i z kim było... Boli, z***biściee boli, że już nie będzie więcej. Zrobię zdjęcie, naprawdę piękne dzisiejsze, wieczorne niebo.

Gość gość
napewno ja zdradziles a teraz wyjesz do ksiezyca:D za pozno:O

Gość gatta rosa
ile ty masz lat bimbo? due tre e quatro?

Gość eS Do eM
Pamiętasz, wspomniałem niedawno o tym, że nie liczę już czasu jaki nam upłynął... Po co mam to robić. Jest to stracony czas. Bardzo nad tym ubolewam. Jakaś panika mnie przechodzi w tych momentach... Chcę dzielić z Tobą swój czas. "...przyszedł dzień na jej łzy, spakowałem plecak choć chciałem tu z Nią być...". Kula na niebie robi się pomału biała.

Gość gość
jak ja zostawiles to po ptokach

Gość eS Do eM
Powiedz, dlaczego mimo tego jak się potoczył nasz los, ja nadal żyje Nami? Czemu to co robię, wiąże z Tobą i tymi wszystkimi planami, które mieliśmy? Też masz tak samo? Nie powiesz mi chyba, że czekasz (tak jak ja) na jakiś ruch... Kurcze strasznie się zamknąłem, nie potrafię tak po prostu przyjechać i paść przed Tobą... Naprawdę Cię potrzebuje. Czy to ma dla Ciebie jeszcze jakieś znaczenie? Patrzę w tą otchłań nadal... Może zobaczę nasz znak, pamiętasz? Nie zapomniałaś, wiem to.

Gość gość
przecież masz już Panią M.

Gość eM Do eS
aUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Gość gość
to moze niech na tym zostanie ze masz juz ja a o mnie zapomnij

Gość gość
Duzo mowisz, nic nie robisz

Gość eS Do eM
Witaj Piękna. Wróciłem już z pracy, jestem po "obiedzie"... Prawdziwe obiadki to wychodziły spod Twoich łapek... Ehh... Wiesz, niedawno nauczyłem się robić kluski śląskie :) Pije kawę, oglądam nasze zdjęcia. Drugi kubek czeka na Ciebie... Całuje.

Gość gość
pamiętaj dobranocka 19:00 TVP