Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne chmury ciagle wisza nademna 0zł oszczednosci mnie dobijaja

Polecane posty

Gość gość

biednemu to ciagle wiatr w oczy. kto ma tak ze mimo nie ma az tak malo nie moze nic odlozyc.?????????? spokojnie w 2000zł powinnam sie zamkac z oplatami i samym jedzeniem. reszta na ine rzeczy. a gdzie tam cala kasa sie rozplywa. jak ja bym chciala miec jakies oszzcednosci. moc odkladac hcociaz po 300zł na miesiac i ch wogole nie ruszac. niech w skarbonce leza i sie mnoza.

Gość gość
No to po prostu NIE CHODŹ DO SKLEPÓW co 2 dni, ale tylko 1 raz na TYDZIEŃ, na początku miesiąca wrzuć na konto oszczędnościowe 100 zł każdego miesiąca, do małej skarbonki 2 i 5 zł i sama zobaczysz jak szybko będziesz BOGATA!!!!! Biedni wydają, bogaci gromadzą :)

Gość gość
Ja mam problem ze swoja szwagierka, ciegle mnie wyciaga na zakupy ciuchowe. Tumacze jej ze nie mam kasy to ona do mnie ze mi pozyczy ale przeciez bede musiala je w koncu oddac. Nie rozumie ze jestem w ciazy, nie mam jeszcze calej wyprawki, ze ida swieta i starszemu dziecku bede musiala kupic prezent, wyprawic swieta a poza tym to szkoda mi kasy na ciuchy ciazowe ktore beda mi potrzebne max 3 miesiace. Nie mam juz sily ciegle jej odmawiac. Sam wypad na miasto zawsze konczy sie -100zl mimo ze nic nie kupie bo np wyciaga mnie na obiad, kawe namawia na kupno jakis d**ereli na kilka groszy ale sumujac to wszystko daje ok 100zl.

Gość gość
po prostu utnij kontakty ze szwagierką. Sama widzisz, gdzie jest problem, to czemu nic z tym nie zrobisz?