Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dzisiaj firankę z licencją disneya

Polecane posty

Gość gość

Każdy jęczy, że drogo a jaka jest Wasza opinia? Kupiłam firankę z motywem tych najnowszych samolotów disneya, z licencją, wymiary to wysokość 1,6m dł 2,5m i za materiał, obrzycie, śliczne wykończenie zapłaciłam 105 zł. Nie zamawiałam na internecie.

Gość gość
Ja kupilam tez firanke i tez samoloty disneya za 30-pare zl, dokladnie dwie firanki w tej cenie, wymiary chyba takie same nawet bo dla mnie za dluga i musialam skrocic. Bylam w szoku ze tak tanio. Byly w biedronce w wakacje.

Gość gość
A co to obrzycie? A tak w ogóle to żalisz się czy chwalisz?

Gość gość
Fajnie, ale kogo to obchodzi?

Gość gość
No to ladnie przeplacilas

Gość Anicetta
firanka z licencją? serio?

Gość gość
pytam czy duzo czy malo??? bo dla mnie to normalna cena ale ciagle jak ktos pyta "a ile dalas" to mowie ze 105 zl akurat z kilkoma kolezankami rozmawialam wracajac ze sklepu... A co do "obrzycia" każdy człowiek ma prawo się pomylić pisząc szybko-nie odpowiadasz na temat-nie odpowiadaj wcale to powinna być podstawowa zasada tego forum

Gość gość
A PO CO CI LICENCJA NA FIRANKI:D:D:D myslisz ze jakis samolocik odfrunie:O

Gość gość
No to duzo, bo jak napisalam wczesniej, zaplacilam niecale 40 zl za dwie takie same firanki, w oryginalnym opakowaniu zeby nie bylo, w biedronce.

Gość gość
Licencja oznacza, że firanka jest oryginalna, tak jak napis "adidas" świadczy o oryginalności np bluzy, serio nie wiesz co to licencja-współczuje, ale człowiek uczy się całe życie :)

Gość gość
Ale ze co, dodatkowo w tej cenie ktos ci ja obszyl i wykonczyl? Moje byly juz obszyte i wykonczone tylko skrocic musialam bo strasznie dlugie byly. Wrzuc zdjecie opakowania to ci powiem czy te same mam.

Gość gość
Licencja – dokument prawny lub umowa, określająca warunki korzystania z produktu firmowego, znaku handlowego lub patentu.

gość A PO CO CI LICENCJA NA FIRANKIsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif myslisz ze jakis samolocik odfruniepechowiec.gif x :D:D:D:D ja mam zasłonki bez licencji i kwiatki na nich więdną:(

Gość gość
Na licencji disneya to znaczy ze nie podroba. Zwykla firanka by tyle nie kosztowala.

Gość gość
Wydaje mi się ze drogo bo ja za tę wymiary plackiem około 50 zł tylko ze z księżniczkami aha i już była gotowa

Gość gość
Zapłaciłam-

Gość gość
gość Licencja oznacza, że firanka jest oryginalna, tak jak napis "adidas" świadczy o oryginalności np bluzy, serio nie wiesz co to licencja-współczuje, ale człowiek uczy się całe życie -------- cwoku nie pytalam co to jest licencja tylko poco ci ta licencja!!!!!!!!!!!!!!!do firanek:D:D:D i zgadzam sie ze czlowiek uczy sie cale zycie,naucz sie czytac!!!! a licencje przylep na szybie zeby kazdy widzial wiesniaro,bo dla mnie to zadne marki adidas lub disney.

Gość gość
Firanka szyta na zamówienie więc bez opakowania :) wybrałam materiał i sam materiał 26 zl czy coś koło tego za metr bieżący+chyba mają z kimś umowę lub pracownicę która to wszystko wykańcza+jakieś taśmy lamówki itp :) nie kupowałam w żadnym markecie :)

Gość gość
A ja chciałam aby samoloty wyglądały jak samoloty z bajki a nie jakieś inne po to mi licencja :) Lubię orgynały nie podróby i tyle

Gość gość
I widze ze masz kolezanko jakis duzy kompleks bo probujac ponizac kogos ponizasz sama siebie, kulturalny czlowiek nie obraza innych

Gość gość
Drogi i tyle ale to twoja sprawa za ile kupiłaś ją też nie kupiłam w markecie choć tam też takie oryginały były tyle że ja kupiłam wcześniej

Gość Anicetta
jak nie masz na co wydawac kasy to kupuj firanki z licencją ale to nie jest licencja na zabijanie jak u Bonda? ;P

Gość gość
No to w takim razie bardzo duzo zaplacilas. W dodatku bez opakowania - wiec na dobra sprawe wcale nie masz pewnosci ze produkt byl oryginalny. Kupilas material i z niego uszyli ci firanke. Duzo dalas, nie daj sie naciagnac nastepnym razem. W sklepie mozna kupic taniej, disney to nie jest droga firma i ma multum roznych produktow w rozmaitych cenach, na kazda kieszen sie cos znajdzie.

Gość gość
ten kompleks wyglada mi u ciebie,wchodzic na forum w nocy i pisac o firance z licencja:D:D:Da te licencje wystawiaja chiny.no ale jak jak sie takie cos w rece trzyma:D to chyba dla ciebie jak sztabka zlota:D

Gość gość
Ja właśnie do tej pory kupowałam zwykłe firanki i kosztowały ok 50 zł właśnie. Ale kupowałam gotowe a wiadomo, że jak ktoś to robi to nikt tego za darmo nie robi. Dla mnie to normalna cena, tylko właśnie każdy mówi, że drogo itp dlatego tutaj pytam, bo przecież do znajomych nie będę pisać.

Gość gość
W chińskim markecie też kiedyś widziałam firanki i ubrania z "licencja" Disney'a :) A tak w ogóle to zalisz się czy chwalisz kiczowata firanka ?:)

Gość gość
Po raz kolejny ci napisze: to nie jest normalna cena i kolezanki maja racje mowiac, ze drogo. Mozna kupic gotowe, ladnie wykonczone, z obszyciem, licencja i tanio. Przeplacilas. Dobranoc.

Gość gość
Nie ściągniesz mnie do swojego poziomu dyskusji, wchodzę w nocy bo w dzień zajmuję się dzieckiem. xxxx Tak kupiłam materiał, do tego zapłaciłam szwaczce za uszycie. Akurat mam na to pieniądze, więc. czemu miałam nie dać komuś zarobić? Moje dziecko dostaje pieniądze co miesiąc od pradziadków a że jeszcze niemowlak to kupuje rzeczy do pokoju i różne akcesoria :)

Gość gość
nie wyobrazam sobie jak adidasy kupisz:D:D:D to dla ciebie swieta bozego narodzenia razem z wielkanoca i obdzwaniasz rodzine i pol grona przyjaciol do tego tydzien na kafeteri.a sorry zapomnialam o licencji-ten papier chyba z niemiec zamawiasz a potem na butach naklejasz,w razie obiekcji ze to podroby:D:D:D:D:D:D:D:.

Gość gość
100 zł za firankę, a przezywasz jakbyś co najmniej pół miliona dała :D Chciałaś się pochwalić, ale nie wyszło :D spróbuj napisać jeszcze na jakimś innym forum albo może bloga załóż? Niech cały świat się o tym fakcie dowie :D