Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile pieniedzy potrzebowalibyscie na

Polecane posty

Gość gość

6 miesiecy zycia? Bez pracy...

Gość gość
w funtach, euro czy Zlotowkach? w funtach okolo 6 tysiecy, euro 7.2 tys, zlotowkach 30 tysiecy

Gość gość
Gdzie i jak Ty zyjesz za 1000 f mc?

Gość gość
Mysle ze na PRZEYCIE.potrzebowalibysmy minimum 1100 euro na nas 3. Stalych oplat mamy nieco ponad 500 euro (w tym sa obiady corki w przedzkolu) drugie tyle by trzeba bylo na SKROMNE jedzenie...

Zakladam ze jestem sama, wiec wynajem pokoju do 500 funtow (w Londynie) reszta na jedzenie i inne wydatki. Jesli nie pracuje to nie musze dojezdzac do pracy, odchodzi wydatek na transport :) powyzej sytuacjia zupelnie hypotetyczna. Tak naprawde to jestem matka dwojki, maz i ja pracujemy w centrum i dojezdzamy z 4 strefy. Mamy wlasny dom, ktory jeszcze splacamy. Samochod. Przy bardzo dobrych zarobkach, okolo 6 tys miesiecznie na reke, jak nam zostanie 1 tys to sie zastanawiam co zapomnielismy oplacic ;)

Gość gość
na pół roku to nie wiem, wiem tylko że jak przyjechaliśmy tu 4 lata temu, mieliśmy 1500Ł i żarcie na dwa miesiące :D :D plan był taki że jak nie znajdziemy pracy to wracamy przed końcem zasobów :D ja dostałam pracę po 1.5 tygodnia, mąż po dwóch

Gość gość
@08:36 co Wy robicie, ze az tyle zarabiacie?

Gość gość
gosc @20:26 - ale czemu to cie tak dziwi? jestesmy oboje po 40, z wyksztalceniem wyzszym, zawsze pracowalismy w zawodzie, studia skonczylismy w UK i tu zaraz po studiach zaczelismy pracowac. A nawet mysle ze gdybysmy ostrzej w pracy przebierali zarabialibysmy o wiele wiecej. uwierz mi, duzo jest w UK Polakow z dobrymi zawodami i zarobkami.

Gość gość
No kazde po 50 tys rocznie ... Wow. Kupa kasy