Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona eks żona

DO CIĘŻARNYCH w UK Jakie badania miałyście w I trymestrze ciąży pytajnik

Polecane posty

Gość zdradzona eks żona

Witam. Jestem w 9 tc i chciała bym sie zapytać czy miałyście wykonywane badanie prenatalne w pierwszym trymestrze ? Słyszałam, ze w UK robią je wszyskim ciężarnym ??!To moja druga ciąża,pierwszą ciążę nosiłam w Polsce a tam wiadomo , że jest inaczej ;)

Gość zdradzona eks żona
Nie ma żadnej mamusi w UK ? Dawajcie dziewczyny bo ja tu jestem dopiero od roku i nie mam kontaktu z polakami a jestem ciekawa jak to wygląda

Gość gość
mialam badanie krwi gdzies w 9 tyg. sprawdzali czy mam przeciwciala rozyczki, hiv , jaka grupa i ile krwinek w krwi, sickle cell, no i jedszcze jakies ale nie pamietam, no a w 12 tc mialam test na dwona z krwi i usg

Gość gość
aha no i przy kazdej wizycie u poloznej badali mocz

Gość zdradzona eks żona
Dzięki za odpowiedz :) Pierwszą wizytę miałaś w 9 tyg ? Ja teraz wchodzę w 9 tydzień i nic nie miałam badane . Kazali mi się zgłosić po 12 tygodniu dopiero :/

Gość gość
spoko:) tak, mialam w 9 tyg pobrana krew i zrobili mi badania na rozne choroby moze tam gdziE Ty mieszkasz jest inaczej ja z londynu.mialam pobrana krew zaraz po badaniu usg, sprawdzali przeziernosc karkowa i zestawiali ja z wynikami krwi i obliczali ''szanse'' na choroby genetyczne