Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nakolanniki antypoślizgowe do raczkowania

Polecane posty

Gość gość

chciałabym się zapytać czy nie ześlizgują się z kolanek? nie wszystkie rajstopy mam z abs dlatego zastanawiam się nad kupnem nakolanników.

Gość gość
nie przesadzasz przypadkiem??potem pewnie kask do nauki chodzenia i zrobisz z dziecka debila

Gość gość
ja je miałam i powiem , że szału nie robiły. A gościu powyżej zapewne nawet nie wiesz co to takiego nakolanniki do raczkowania

Gość gość
ja tez sie zastanawiam po co wam takie wynalazki? a potem placzecie, ze dziecko opoznione ze poznej chodzi, siada itp jak mu wiecznie ułatwiacie i robicie małęgo leniwca z dzieciaka

Gość gość
nakolanniki do raczkowania? hahahaha, no litosci, same zainwestujcie w odrobine rozumu zamiast w taki sprzet dla niedorozwinietych dzieci

Gość gość
pytanie jest o nakolanniki a nie o kask, może jeszcze zapytasz się Autorki jak karmi, piersią czy mm?

Gość gość
nawet na proste pytanie nie potraficie odpowiedzieć, zaraz obrażacie i jeśli ktoś to jest niedorozwinięty to raczej Wy!

Gość gość
w życiu bym tego nie kupiła. córka non stóp gania na kolanach i jakoś nie zauważyłam żeby coś było jej do tego potrzebne. jest w ZWYKŁYCH rajtuzach albo ZWYKŁYCH spodniach.

Gość gość
Zeby dziecko raczkovala to musi sam podniesc pupe bez tego nic.

Gość gość
nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale PYTANIE JEST DO MAM, które używają nakolanników, prawda? to po co wypowiadają się Mamuśki, które nie mają doświadczenia z nakolannikami. Co to kogo obchodzi, że ty nie używasz. Prostego pytania nie rozumiecie a za wyzywanie się bierzecie, szkoda gadać, żenada!

Gość gość
tępotą to jest osoba, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem i wypowiada się później w temacie, a raczej nie w temacie a nie ta która zadaje pytanie.

Gość gość
dziękuję za wszystkie wypowiedzi, co prawda nie w temacie ale czego innego można było się spodziewać, odpowiedź na moje pytanie już znalazłam na innym kulturalniejszym forum i zdecydowałam się nie kupować nakolanników. a Wy wyzywajcie się dalej, miłego dnia.

Gość gość
szkoda, że żadna z was nie potrafiła podać argumentów przeciwko nakolannikom tylko za wyzywanie się brała, chyba nie o to tutaj i na innych tematach chodzi.

Gość gość
autorka jest glupią kooor va

Gość gość
sama sobie odpowiedz na pytanie ilu udziwnionych gadżetów potrzebuje dziecko by normalnie funkcjonować ?

Gość gość
Witaj autorko, ja mam wszędzie panele/kafelki. Też się zastanawiałam, pytałam tu na forum to też miałam głupie odpowiedzi. Ja w końcu ich nie kupiłam, rajstopek z ABS też nie ma. Mówiąc szczerze-na początku się ślizgał, a obecnie-prawie wcale, chyba że się rozpędzi i na zakręcie nie wyrabia. Mówiąc szczerze ja nie żałuje, że nie kupiłam :) Pamiętaj-jak jest na początku trudno to potem łatwo. Ale Ty wiesz co jest najlepsze dla Twojego dziecka.

Gość gość
11:31 - a Ty sobie odpowiedz czy nie warto wrócić do podstawówki bo na proste pytania nie potrafisz odpowiadać.