Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
eFcia01

Gdyby nie te zęby to by była

Polecane posty

Witam serdecznie Zacznę od początku moją historię.Ok miesiąc temu byłam u stomatologa na NFZ Pani Doktor stwierdziła,że w zębie jest mała dziurka (nie bolał,prawa górna 7) w związku z czym przejechała mi 2 x wiertłem,rzuciła plombą i po kłopocie.Przez 3 tyg był spokój,pewnego ranka ten ząb zaczął mnie boleć tak,że miałam wrażenie,że pęka mi mózg.ból pulsujący,rozsadzający.Niewiele myśląc poszłam prywatnie do lekarza u którego leczę się już kilka dobrych lat (wtedy musiałam iść na NFZ,bo mojej prywatnej lekarki nie było) Lekarka otworzyła mi zęba,okazało się że z jednego kanału jest wysięk i ot tamtego czasu ząb pobolewa,nie jest to szczególnie uciążliwe.Sytuacja miała miejsce w ubiegłą niedzielę.Ząb do dzisiaj jest otwarty i nie daj Boże nacisnę przy jedzeniu,bo aż podskakuje z bólu,po ok 15 minutach ten ból ustępuje.W sobotę jestem z nią wstępnie umówiona na próbne zamknięcie zęba fleczerem,martwię się jednak co to może być,nie mam kilku zębów i boję się żeby kolejny nie musiał zostać usunięty.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować