Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania nnna

Niestety nie lubie seksu

Polecane posty

Gość ania nnna

Hej mam 19 lat Od 2 lat mam chlopaka sypiamy razem niestety jeszcze ani razu nie bylam podniecona rzadko kiedy odczowam potrzebe stosunku seksualnego moje libido jest chyba na 0 Mam pytanie mam problem z testosteronem jest go za duzo slyszalam ze kobieta ktora posiada wiecej testosteronu bardziej odczowa potrzebe kochania sie a u mnie jest odwrotnie. Zastanawialam sie tez czy to nie wina mojego partnera a jesli tak to nie chce go zmieniac na innego bo bardzo go kocham a brak podniecenia itd mnie dobija

Gość gość
A jak sama sie masturbujesz to czujesz jakies podniecenie?

Gość ania nnna
tak ale to chwile ale chlopak tez mi tak robi bo mu powiedzialam ale tylko to mnie podnieca na krotko niestety i tylko to

Gość gość
Jakiej techniki stosujesz przy masturbacji zeby dojsc do orgazmu.

Gość ania nnna
stymulowanie lechtaczki

Gość ania nnna
blagam pomocy :(

Gość gość
Najlepsza pozycja jest od tylu bo wtedy mozesz sobie piescic wlasnie lechtaczke jak partner ciebie posuwa.

Gość gość
Spotkaj sie ze mna, sprawdze czy wszystko z Toba w porządku

Gość ania nnna
probowalam beznadziejnie bylo on tez probowal jeszcze wiekszy dyskonfort czulam :(

Gość ania nnna
prosze bez glupich komentarzy a najwiekszy problem tto jest to ze gra wstepna nic nie daje nic mnie nie podnieca wiec potem jak przychodzi co do czego to jestem obtarta bo inaczej sie nie da :(

Gość gość
Ja tez te same problemy mialam i od kiedy od tylu wemnie laduje to jest super,a jak juz mi w dupcie pakuje i bez oszczedzania sie wpychami calego to ja z roskoszy az szaleje i sama jeszcze az po jaja wbijam

Gość gość
A jak robisz sobie reka dobrze to jestes wystarczajaco mokra czy tez sucha?

Gość ania nnna
a czujesz podniecenie w czasie gey wstepnej lub wczesniej przed tym bo ja nic :(

Gość sawroc
Ja tez te same problemy mialam i od kiedy od tylu wemnie laduje to jest super,a jak juz mi w dupcie pakuje i bez oszczedzania sie wpycha mi calego to ja z roskoszy az szaleje i sama jeszcze az po jaja wbijam

Gość ania nnna
jestem mokra ale na krotko

Gość ania nnna
nie wiem co mam robic co z tego ze od tylu sie kochamy moze mam lekkie dreszcze ale to nie podniecenie reka mi zrobi dojde i koniec i na nic wiecej nie mogle liczy napiecia przed seksem wogole nie czuje raz zrobilismy ze kiedy dochodzilam on przerwalale nic nie dalo nic innego mnie nie ruszylo i po krotkim czasie bylam juz sucha

Gość ania nnna
powiedzialam ginekolog ze mam problemy z libido to powiedziala ze jestem mloda i jest ok

Gość gość
To uzywaj lubrykantu przy stosunku.To nie bedziesz taka obtarta i chlopak niech ciebie bardzo szybko posuwa to dojdziesz do mega orgazmu:)

Gość sawroc
A moze on ma bardzo cienkiego a ty potrzebujesz zdrowa gruba meska pale zebys poczula jak w tobie penetruje a to roba tylko dobre h..je

Gość ania nnna
robil juz mocno i nic :( od tylu tylko lekkie dreszcze ale nie porownuje ich do podniecenia a w innych pozycjach nic a jak juz robi to bardzo mocno to glupio mi sie przyznac bo chce mi sie wtedy siku ;P

Gość gość
troche użyj wyobraźni zastanów się nad tym co się dzieje jak lubisz. nie wiem że posuwa Cie Twój chłopak że jest napalony ze coś tam albo że cie nie wypuści nie wiem ale na facetów działa to co widzą a na dzeiwczyny wyobraźnia sytuacja

Czasem może po prostu wystarczy się wyluzować. Jak On zobaczy/poczuje, że wszystko jest okay to może i z siebie da więcej. Dostarcz też czegoś od siebie, bo z opisu wynika, że on nabiega się, żeby było jak najlepiej, a Ty wiecznie marudzisz..

Gość ania nnna
staram sie nie pokazywac mu tego spelniam jego fantazje itd probowalam sie wyluzowac i nic fantazje tez nie pomagaja mnie nic nie podnieca

Gość ania nnna
u mnie wyluzowanie i fantazje nic nie daja

Gość ania nnna
dyskonfort tez jest

Gość gość
mam to samo co ty , nawet z tym siusianiem szczeże mówiąc :) a myślałam ze tylko ja jestem `inna`

Gość ania nnna
to jest dziwne i uciazliwe

Gość gość
sądze tak samo .. juz rozmawiałam o tym z nim zaakceptował to i zal mi go było bo tak się starał a ja dalej odczuwałam.. hmm nic nie odczuwałam ... a ty rozmawiałaś o tym z partnerem ?

Gość ania nnna
tak najpierw klamalam bo nie potrafil przyjac faktu ze nie dochodze ale potem stwierdzilam ze musze mu powiedziec wybaczyl mi ze go oszukiwalam ale bylo mu smutno bylo mi go tak zal ale do dzisiaj ma nadzieje ze sie z tego wylecze ale nadal mnie kocha a widze ze bardzo by chcial zebym sie wyleczyla i widze ze ma nadzieje ja zreszta tez bo on ma przyjemnosc z seksu a ja nie i stara sie jak moze bo to widze ale nadal nic nie daje :(((

Gość gość
sama bym chciała wiedziec co to jest i jak tu zaradzić ;/ jest to mój 1 partner seksualny i chciałabym czerpac z trego przyjemnosc ak jak znajomi w koło ...