Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietazkotem

Brak seksu a wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość
2013-12-01 19:58:26 Żebyś się nie zdziwiła, są takie. 2013-12-01 19:55:26 Eee to nie do końca tak. Dziewictwo było bardzo pożądane, tylko jak zauważyłaś bardzo wcześnie wychodziło się za mąż. I fakt 25latka była starą panną. 2013-12-01 20:35:09 Szczerze? To by było super. I u ginekologa i tak ogólnie.

Gość gość
Cd. ostatnie zdanie, miałam na myśli rozpuszczanie się błony:)

Gość gość
Ja chodziłam do ginekologa przed ślubem, jako dziewica i zawsze miałam normalne badanie... zawsze. Nigdy mi nie proponował nawet badania przez o***t...Miał jakieś specjalne mniejsze wzierniki, głowicę usg - miałam normalne, dopochwowe usg jako dziewica... To chyba trochę zależy od fachowości lekarza...

Gość gość
Raczej od podejścia. Często jest tak, że gin bierze wielki wziernik tylko dlatego, że kobieta rodziła.

Gość fdsddsd
boję się ginekologów

Gość Jużż
Bolało mnie badanie wziernikiem, ale nic nie mówiłam. Czy po tym rozciągnięciu seks nie będzie mnie bolał? Czy seks to taki ból jak od wziernika? Nie chcę żeby zabolało i żebym musiała przerwać, nie chcę żeby w pamięci został niemiły ból. Chciałabym żeby mój pierwszy raz był romantyczny. Żeby było bez bólu i długo. Mam na to szansę jak już byłam tam rozciągnięta wziernikiem?

Gość Jużż
Czy warto się pytać o nacinanie błony skoro wziernik mi się tam zmieścił? Czy następne badanie będzie już bez bólu? Czy seks będzie bez bólu?