Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na co pozwolic na 1 randce w domu

Polecane posty

Gość gość
I tak Ciebie wydyma.

Po co się powstrzymywać, skoro jesteś napalona? On pewnie będzie mieć prezerwatywy.

Gość gość
na pewno nie!:)

Gość gość
a ja mam inne pytanie, jak odmówić tak żeby dotarło? Jak facet chce, namawia łasi się a ja nie chcę, a on dalej to co robić? z jednej strony żeby go nie urazić a z drugiej żeby być w zgodzie z samym sobą

Gość gość
ja sie na prezerwatywe nie zgodze, bo musze miec tabletki zebym sie czula na 100% pewna! Nie, nastepne 4 to nie, ale na pewno nie na 1 raz od razu stosunek.

Gość gość
wiesz, ja normalnie powiedzialam ze jeszcze nie i zrozumial.. mam nadzieje ze tak pozostanie podczas spotkania, bo mowi ze jak powiem nie to nic nie zrobi...

Gość gość
hahha:-D 26 lat i takie goowno w glowe i dylematy dziecka z podstawowki, wy tu naprawde wszyscy pie rdolnieci jestescie:-D

Gość gość
nie wszyscy są tacy łatwi jak ty... badz bardziej tolerancyjny!

Gość gość
tu nie o to czy latwa czy nie chodzi tylko o przedmiot rozwazan, ciemna maso:-P:-D

Gość gość
Zacznie sie od masazu pozniej palcowka moze i lizanko tak samo i ja pewna bylam i przyszedl moment a ja biodrami ruszalam i mu pomagalam bo jak najglebiej miec go chcialam a pozniej to juz pompowal az mi cycki podskakiwaly skonczyl mi miedzy cyckami i na nic moje plany sie zdaly, ale pozniej jak to przemyslalam to wcale tego nie zalowalam bo moze przez to chlopaka przy sobie zatrzymalam i do dzisiaj mi moja pochwe swoim twardzielem masuje a ja za to czestymi orgazmami mu jego pale smaruje

Gość gość
wiadomo ze pozowlic to mozna na wszystko tylko potem sie trzeba liczyc z konsekwencjami

Gość gość
przecież tu sami nieudacznicy siedzą na tej kafeterii,żadna normalna laska nie siedzi na jakimś głupkowatym forum,zadawając debilne pytana jak 15 latka

Gość gość
Ja Cię popieram, to pierwsza randka.

Gość gość
te co tak kracza to pewnie juz po 30 mialy

Gość gość
Adresadko po spotkaniu porozmawiamy opowiesz czy dobrze cie wypokal i czy matka natura obdarzyla dobrym popychadlem,