Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam uczucie gdy biedni na mnie patrzą i mi zazdroszczą

Polecane posty

Gość gość

np tępe lale, które zaciążyły bedac w 'zawodówce', patrzą np w kolejce do kasy, lekarza..zazdroszczą mi ciuchów, super wyglądu, przystojnego partnera a one? Zmęczone, brwi powyrywane, smutne twarze, czesto nadmiarowe kilogramy..moze jestem okrutna ale kocham to uczucie...czuc sie lepsza i byc lepsza :D tez tak macie?

Gość gość
Ciężko powiedzieć, jak jadę swoim maybachem to nie zwracam uwagi na plebs

Gość gość
A ja nie zwracam na takie dziewczynki uwagi :D i nie mam się za lepszą.

Gość gość
zazdrosc jest konstruktywna tylko wtedy gdy prowadzi do checi zmierzenia sie ze swoimi slabosciami, niedoskonalosciami, ulomnosciami a ty piszesz o zawisci celujacej w najnizsze instynkty musisz miec wyjatkowo niskie poczucie wlasnej wartosci

Gość gość
no cóz, pamietaj tylko ze jak np zachorujesz na raka to bedziesz na równi z tymi biednymi moze wtedy naucza sie jak szanowac innych

Gość gość
no sory ale jak dla mnie to ona sa lepsze od was, powiedzcie ile ludziom pomoglyscie w zyciu? co zrobilyscie dobrego? to sie liczy a nie kasa i wyglad

Gość gość
prowo oczywiste, ale wskazujace na to, ze dziecko ma takie marzenia, by byc lepszym pod wzgledem finansowym od innych tylko po to by poprawic swoja samoocene w oczach mnie zamoznych od siebie. inteligentni i i na poziomie znajda swoje pasje nie zwracajac uwagi na innych, ani tych mniej zamoznych ani bogatszych od siebie, zakompleksione istotki jak autorka beda sie karmic marzeniami jak wzbudzaja zazdrosc bogactwem, wyobrazajac sobie na codzien, ze wzbudzaja zazdrosc wsrod totalnej patologii i biedoty ciuchami z Zary czy H&M jakby nosili diora i Versace ;) ot zycie :)

Gość gość
a ja w życiu wybieram tylko takie osoby , które mają dobre serce

Gość gość
Hola mnie nikt nie pomógł w życiu, więc na h*j mam się litować i współczuć. Jest bobas w / po gimnazjum - nie ma ciuszków

Gość gość
Tylko biedacy mówią ze kasa nie jest ważna. A po drugie biedacy też rzadko pomagają innym

Gość gość
prawidlowa miara www.youtube.com/watch?v=BZuZdjbuy8Y

Gość gość
prowo oczywiste, ale wskazujace na to, ze dziecko ma takie marzenia, by byc lepszym pod wzgledem finansowym od innych tylko po to by poprawic swoja samoocene w oczach mnie zamoznych od siebie. inteligentni i i na poziomie znajda swoje pasje nie zwracajac uwagi na innych, ani tych mniej zamoznych ani bogatszych od siebie, zakompleksione istotki jak autorka beda sie karmic marzeniami jak wzbudzaja zazdrosc bogactwem, wyobrazajac sobie na codzien, ze wzbudzaja zazdrosc wsrod totalnej patologii i biedoty ciuchami z Zary czy H&M jakby nosili diora i Versace ot zycie Nie zdziwiłabym się gdyby prawdę pisała ;) i jej zazdrościły, ludzie są tak puści.

Gość gość
[gość Tylko biedacy mówią ze kasa nie jest ważna. A po drugie biedacy też rzadko pomagają innym ] błąd :O tylko bogaci, mówią że kasa nie jest ważna, bo mają jej tyle, że nie wiedzą o czym mówią :O każdy biedak ci powie, ze kasa jest wazna, bo on musi kombionowac, jak zaplacic rachunki, wyzywic rodzine i jeszcze sie jako tako ubrac :O

Gość gość
Nie wrzucaj tych religijnych pierdół, charakter jest istotny, ale... Każdy wie, że dobry człowiek bez stylizacji zyskuje większy szacunek jak się ubierze i umaluje :) bez tego jest się ot, "zwykłą dziewczyną"

Gość gość
Bo kasa sama w sobie nie jest wazna.Ważne są zakupy

Gość gość
Wiesz... Naprawdę Ci współczuję braku mózgu.. Naprawdę..

Gość gość
21:19:16 jak dla ciebie to sa p*****ly to wspolczuje

Gość gość
ale religia to ogolnie p*****ly wiec o co ci chodzi?? oO

Gość gość
zyjesz w kraju katolickim wiec obrazasz teraz wiekszosc polakow

Gość gość
jezeli obrazam poakow SWOIM zdaniem, ktore mam zagwarantowane w konstytucji tego kraju, to juz problem tych polakow, ktorsy sa tak niepewni swojej wiary, ze czyjes slowa moga je obrazac 😴 wiara w dziadka w niebie jest dla mnie tak samo idiotyczna jak woara w mikolaja czy elfy :O

Gość gość
"Wiesz... Naprawdę Ci współczuję braku mózgu.. Naprawdę.." Świat tak się kręci i już. Chyba lepiej z mózgiem u zadbanej kobiety niż paszteta z jedną parą spodni?

Gość gość
kasa jest wazna ale widac ze autorka ma ta kase od niedawna i to od bogatego faceta, ciekawe co bedzie jak koles kopnie ja w d**e

Gość gość
kasa jest wazna ale widac ze autorka ma ta kase od niedawna i to od bogatego faceta, ciekawe co bedzie jak koles kopnie ja w d**e Znajdzie innego bogatego faceta. Ach, fajnie jest mieć możliwości. :)

Gość gość
Ale tu śmiesznie... Jaki hejt... No no, bym nie przewidziała :D

Gość gość
Nie wrzucaj tych religijnych pierdół, charakter jest istotny, ale... Każdy wie, że dobry człowiek bez stylizacji zyskuje większy szacunek jak się ubierze i umaluje bez tego jest się ot, "zwykłą dziewczyną" Bo tak jest. Hipokryci mówią, że nie, ale sami to tworzą i się temu poddają.

Stoi w kolejce do lekarza? to zadna bogata, do bogatych lekarz sam przyjezdza:) Kiepsciutkie prowo, zieffff

Gość gość
zaden bogaty facet nie weżmie takiego pustaka jak autorka

Gość gość
mam nadzieję