Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorkaa teamtatuuuuuuuuu

Czym latacie spodnie dziury na kolanach

Polecane posty

moja corkja ciagle jezdzi na kolanach w przdszkolu w domu. pelno dpbrych ladnych spodni a tu dziura. szkoda wyrzucic.

Gość gość
Kupujemy nowe ? :/

tez kupun\je nowe. aledzis patrze a tu dziurka mala w leginsach szkoda wyrzucic. i 2 ijnnych spodniach tez. a mialaby do przedszkola.

Gość gość
robie łatki na kolanach, jakbym kupowala co chwile nowe spodnie mojemu synowi to pół wypłaty bym chyba wydawała. Nowe spodnie wystarczają dla mojego 5-latka na tydzień, bo wiecznie śmiga na kolanach - wyścigi aut wiecznie robi....

Gość LemonD
Może kupujesz słabe jakościowo ubrania? Mój syn drugi rok chodzi do przedszkola a jeszcze żadnych spodni nie przedarł.

Gość gość
Kupuję gotowe kolorowe łatki i je przyszywam na dziury. Są ładne i ozdabiaja spodnie

Gość gość
mój też często przeciera kolana ale nigdy nie łatam, wyrzucam i kupuje nowe.

Gość werwet
w pasmanterii są piekne kolorowe bajkowe latki, bez przesady, zeby wygodne ubranko do przedszkola odrazu wyrzucac

w sumie dziurki zrobily sie na leginsach. 1 zwykle ale dziwnsowe. 2 takie w kolorowe kwiatki kupilam je w smyku albo 5-10-15 a 3 to z myszka mikii i skzoda mi wyrzucic. a powiedzccie mi mam 1 latke na spodnie. ale jest duza czy moge ja np. obciac wykroic i z malego kawalka zalatac dziure?

Gość mamadwóchdziewczynek
ja też nie łatam spodni, jakoś nie ma potrzeby bo dzieci nie rwą, ale jak córka rozerwała spódniczkę jeansową o jakąś śrubkę to kupiłam kilka łatek klejących i naprasowałam wybraną, nawet szyć nie musiałam... polecam, może i na kolana pasowałyby

Gość mamadwóchdziewczynek
a jak malutka dziurka to nie łataj tylko od spodu podszyj, podklej...

malutkie dziurki wielkosci 0,5 mm. jak je zszyc.?

Gość gość
w sklepach z pasmanteria sa fajne łatki na dziurki. w sklepie odziezowym w ktorym pracuje mamy tez uslugi krawieckie i prawie kazda mama naszywa latki tyle ze najladniej wychodza te naszywane maszyna. sa latki z piłką, albo misiem, rozne.. sa nawet takie do przyprasowania. :)

Gość gość
gosciu a ta lata do zaprasowania dobrze sie trzyma? Bo ja za cholere nie umiem szyc, a moj dwulatek tez czesto przedziurawi a to spodnie, a to gdzies zahaczy

Gość gość
kiedys widzialam na allegro spodnie wzmacniane na kolanach, ale to dla chlopca i nie patrzylam dokladnie, ale moze to tez byloby rozwiazanie

Gość gość
jejku takie milionerki na kafe siedza a spodnie łatają buhahhaaaaaaa...... ja od razy wywalam syn ma chyba z 20 par spodni.

Gość gość
jak mała dziurka, takie oczko, to sklejam kropelką :D kropelke na igłe i sklejasz, tylko troche wprawy trzeba miec

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
hehe, niczym, kupujemy nowe spodnie:D

Gość gość
A ile takie spodnie kosztuja? 40 zl i masz ladne leginsiki. Ja bym sie wstydzila wyslac corke do przedszkola z lata na kolanach. Niech chodzi z dziura po domu a nie do ludzi,