Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

anal w małżeństwie

Polecane posty

Gość gość

Jestem z mężem 12 lat po ślubie i uwielbiamy anal większość naszych znajomych się dziwią że jak to a ból i chigiema ale mnie to nieboli bo stosujemy żele durexa a o chigiene dbam i nierobimy tego gdy jestem 'pełna' co wy o. Tyd myślicie

Gość gość
CHigiena ? :O

Gość gość
chigiena nieboli :D

Gość gość
Myślę że macie zacofanych znajomych . Anal jest z******ty no i pogratulować że po tylu latach takie igraszki . . . Pozazdrościć

Gość gość
jak nie ma w glowie to trzeba miec w d***e :D chigiena nieboli lol

Gość gość
Łał kawał czasu ze sobą i takie życie ero ! Też bym tak chciał ale moja pani to cnotka wżyciu by się na anal niezgodziła mimo że ja z cięcią no ale tobie trafiła się rasowa suczka bez granic a mi wybrakowana cnotka z kłudką na d. . Upie

Gość gość
Autorko, nie wlewaj sobie, bledy ortograficzne Cie pograzaja. :D

Gość gość
Ja od pewnego czasu z moim facetem zabieramy się za tę zabawę idzie nam copaz lepiej też stosujemy żele i przyznam że bardzo to lubie chociaż to dopiero początki

Gość gość
chigiema rulez

Gość gość
gość Autorko, nie wlewaj sobie, bledy ortograficzne Cie pograzaja. 👄 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF pszganiała motyka gracy, a obaj jednacy!!!!! Ty gościu za to robisz błędy literowe, co jest również be jak achigiena duupy🖐️

Gość gość
sodoma i gomora to cienkie bolki przy współczesności; pogratulować

Gość gość 5
analki są zaje.... biste, uwielbiam pompować fajną pupę. kiedyś po imprezie wylądowałem w wyrku z panią 40plus, nigdy tego nie robiła, ale jakoś dała sie namówić, do dziś czasem do mnie wpada na brykanko.

Gość gość
Dupczenie d**y spoko błędy mam nadzieje że popełniasz tylko literowe a tak wogule to temat ok tylko mało rozwinięty

Gość gość 5
zaraz pewnie ktoś mnie tu objedzie za to, ale napewno wszystkie panie kiedyś próbowały choć raz.

Gość gość
Anal o tak jestem za a tą od wytykania błędów wyr. . . w d**e bez żelu

Gość gość
Jestem za analem dupa to fajny produkt tylko mało wykorzystywany

Gość gość
Jestem za analem dupa to fajny produkt tylko mało wykorzystywany

Gość gość 5
uwielbiam tam kończyć, zaje fajna sprawa.

Gość gość
My jestesmy co prawda 5 lat małzeństwem,ale rowniez bawimy sie analnie od czasu do czasu :) zawsze to jakas odmiana.

Gość gość 5
tylko smutasy bie szukają odmian a póżniej się dziwią że im żony na boki chodzą.

Gość gość
A ja powiem tak anal fajna sprawa potrzebne są fajna dupa dobry żel niezły bajer troche piesztot i laska sama dupke wypina a nam pozostaje dosiąść w******ć i zatankować do pełna wypięte dupsko hm chyba muszę poszukać chętnej bo mi stanoł

Gość gość
Kurka a ja mam problem zaproponowałam mojemu facetowi jakiś czas temu anal i odmówił czy to zemną coś nie tak czy z nim

Moja żonka, po 10 latach małżeństwa także czasem pozwoli tam zajrzeć. I powiem Wam że fajnie że tylko czasem, bo gdy jest już po wszystkim, to często stwierdzam, że ta "standardowa" dziurka jest jednak lepiej do tego przystosowana i przez to jednak przyjemniejsza, choć nie powiem... i tak ciągnie do drugiej dziurki jak alkoholika do flaszki i próbuję kiedy tylko się da! Ot, przy okazji taka zabawa w "kotka i myszkę" ;)

Gość gość
Moja żona uwielbia anal woli być posówana w dupke niż cipke a jęki jakie przy okazji wydaje są zarąbiste za dnia spokojna żona i matka w nocy zaś kobieta wamp poprostu wulkan sexu i taką ją kocham my też jesteśmy 12 l po ślubie

Gość gość
No a ja powiem tak nigdy niepróbowałam ale spróbuje jutro kupię żel odpowiednio się przygotuje i zaskocze swego mężusia a co se bede żałować a jaki żel i pozycje polecacie

Gość gość
Możesz na pieska albo ty na nim i tak i tak jest z***biscie a żel durex albo najpierw mu trochę obciąg a potem do dziurki życzę miłej zabawy

My bez żelu działamy. Można by rzec "na ślinę" ;) A co do pozycji, to moja najbardziej lubi od tyłu - zarówno gdy klęczę za nią, jak i na stojąco.

Gość gość
Ale mi chłopaki narobiliscie ochoty a mój mężulek śpi ani niedrgnie no i co ja mam teraz zrobić mam tak wielką ochotę na orga:-)zmik

Gość gość
No chłopcy umieją rozgrzać dziurke no ja powoli zatapiam się paluszkiem w moją cipuszke może to nietosamo co gruby sterczący i wilgotny penis no ale jakoś sobie trzeba radzic;-)

Gość gość
Nono koleżanko jesteś niegrzeczna przesyłam ci klapsa w tyłeczek za świntuszenie i miłej zabawy życzę